Winemakers Dinner
Restaurant l’Alsace
Kære Venner
Traditionen tro inviterer vi til Winemakers Dinner
lørdag, den 26. oktober 2024 – kl. 18:00
på Restaurant l’Alsace
Ny Østergade 9–1101 København K
I skal smage de meget roste vine fra Mas des Caprices. Winemaker Pierre Mann kommer og fortæller om vinene og vingården. Josephine og Franck vil traditionen tro kræse om os med en lækker 4 retters menu.
Pris kr. 850,00 pr. deltager.
Tilmelding til lesconnaisseurs@mail.dk
Meget gerne snarest muligt og helst senest
20.10.2024.
I forbindelse med middagen arrangerer vi medimport fra
Mas des Caprices og Wunsch & Mann, mere herom senere.
Vi glæder os meget til at se jer og til en som altid hyggelig aften.
Venlig hilsen
Liselotte og Claes
Les Connaisseurs ApS
Slotsparken 47
2880 Bagsværd – 51 88 19 27
Winemakers Dinner
Restaurant l’Alsace
Kære vinelskere,
Vi har fornøjelsen af at invitere dig til en enestående aften med smag, passion og fortællinger når vi den 6/11 kl. 18:00 byder velkommen til en eksklusiv Winemakers Dinner på restaurant l’Alsace.
Aftenen vil byde på en 3 retters menu inkl snacks, omhyggeligt sammensat af Franck og Jonathan for at komplementere 5 forskellige, håndplukkede vine fra Domaine Amélie & Charles Sparr.
Vores særlig gæst, Charles Sparr, vil guide os gennem smagningerne og dele sin indsigt, erfaring og kærlighed til vinens verden.
Dette er en unik mulighed for, at opleve det bedste fra gastronomiens og vinens verden i en intim og hyggelig atmosfære.
Pris: 950kr pr. person
Dato: 6/11
Sted: Restaurant l’Alsace, Ny Østergade 8, 1101 København K
Reservation: Reservation sker via vores hjemmeside eller via 33145743. Pladserne er begrænsede, så vi anbefaler hurtig reservation. Vi glæder os til at dele denne særlige aften med dig!
Med venlig hilsen,
Restaurant l’Alsace.
Winemakers Dinner
Restaurant l’Alsace
Kære vinelskere,
Vi har fornøjelsen af at invitere dig til en enestående aften med smag, passion og fortællinger når vi den 19/11 kl. 18:00 byder velkommen til en eksklusiv Winemakers Dinner på restaurant l’Alsace. Aftenen vil byde på ”Plateau fruit de Mer” som bliver serveret over 3 serveringer, omhyggeligt sammensat af Franck og Jonathan for at komplementere 4 forskellige, håndplukkede vine fra Nikolaihof. Vores særlig gæst, Nikolaus Saahs, vil guide os gennem smagningerne og dele sin indsigt, erfaring og kærlighed til vinens verden. Dette er en unik mulighed for, at opleve det bedste fra gastronomiens og vinens verden i en intim og hyggelig atmosfære.
Pris: 950kr pr. person
Dato: 19/11
Sted: Restaurant l’Alsace, Ny Østergade 8, 1101 København K
Reservation: Reservation sker via vores hjemmeside eller via 33145743
Pladserne er begrænsede, så vi anbefaler hurtig reservation.
Vi glæder os til at dele denne særlige aften med dig!
Med venlig hilsen,
Restaurant l’Alsace.
Champagnesmagning
Restaurant l’Alsace
Den torsdag 5. december kl. 18.00 inviterer vi til en spændende middag i selskab med Marc Polo fra Sydfranske Vine.
På programmet er bl.a. champagner fra vinhuset Richard, Lucie, Sébastien Cheurlin fra Celles-sur-Ource i Aube-regionen i det sydlige Champagne-område.
Famille Cheurlin har fremstillet champagne siden 1788 og regnes af mange for at være blandt verdens førende champagnehuse.
Menu
Velkomst
Champagne Richard Cheurlin Carte Or Brut
–
Forret
Terrine af foie gras med chutney og toast
Økologisk Champagne L&S Cheurlin 2018 Blanc de Blancs Extra Brut
–
Hovedret
Pocheret pighvarfilet med rødbede og sauce hollandaise
Champagne Richard Cheurlin Pinot Blanc Extra Brut
–
Dessert
Chokoladedessert
Økologisk Champagne L&S Cuvée Lucie Brut
Pris per deltager er kr. 950,- og inkluderer flere flotte serveringer samt 4 glas champagne.
Vi beder om, at I booker bord, hvis I ønsker at deltage, på: alsace@alsace.dk
Vel mødt!
Restaurant L’Alsace & Sydfranske Vine
Pierre Mann på Restaurant l’Alsace