• Forside
  • Menu
  • Vinkort
  • Vinbar
  • Vinsmagning
  • Selskaber
  • Gåsens venner
  • Job
  • Gavekort
Ny Østergade 9, 1101 København K
Booking
  • Frokost
  • Aften
  • Vin & Drikke

Frokost

Forretter

Se menu som PDF
  • HUÎTRES
    245
    Atlanterhavs Østers 6 stk.
  • TERRINE MAISON
    225
    Husets terrine med marsalasky og toast.
  • POELÉ aux POMMES
    250
    Stegt andelever med ristet æble anrettet på toast, dryppet med rødvinssauce samt salat.
  • FILET de TRUITE à L‘ALSACIENNE
    175
    Dampet forel filet serveret lun med kål salat, peberrod og creme fraiche.
  • SALADE GOURMANDISE
    275
    Hummer, jomfruhummer, røget laks og gåselever anrettet på sprøde salater, dryppet med hvidvinseddikedressing
  • SALADE AU JAMBON DE PARME ET FROMAGE DE CHÈVRE
    175
    Salat med tynde skiver parmaskinke, grillet gedeost, dryppet med rødvinseddike.
  • CHÈVRE GRILLÉ (veg.)
    175
    Grillet gedeost serveret med gulerodsmarmelade og salat.
  • SALADE MÉLANGÉE (veg.)
    100
    Blandede grønne salater med olie-eddike dressing.

Supper

  • CONSOMMÉ á l´ALSACIENNE
    125
    Ekstra kraftig oksekødsuppe med pochieret æg.
  • SOUPE à l’ OIGNON
    125
    Alsace’s løgsuppe med crouton og revet ost.
  • SOUPE POISSON à LA PROVENCAL
    125
    Kraftig ”mediterranien” fiskesuppe, serveres med sauce rouille og grissini.

Hovedretter

  • RESTAURANT ALSACE’ BOUILLABAISSE
    275
    Skaldyrssuppe baseret på pighvar garneres med jomfruhummer og blåmuslinger samt sc. rouille.
  • MOULE MARINIERE
    175
    Muslinger ristet med hvidløg og urter, i flødesauce
  • LIMANDE à la MEUNIÈRE
    Dagspris
    Flot rødtunge stegt i smør, serveres med persillekartofler samt citron.
  • CARRELET au SEIGLE
    300
    Helstegt rødspætte vendt i rugmel, serveret med brunet smør, kapers, tyttebær, citron og persillekartofler.
  • COQ au RIESLING
    275
    Serveret med kartoffel, bacon og champignon.
  • ALSACE’S TARTARE
    225 (100 gr)
    Rørt kalve tartar serveret med røsti og salat.
  • CHOUCROUTE ALSACIENNE
    295
    Syrnede kål kogt med hvidvin og div. udskæringer af grisen samt pølser, dertil kartofler og stærk sennep.
  • Extra tilbehør
    55
    (kartofler, lille salat, sauce).

Plateau Fruit de Mer

950 for 2 pers. / 475 for 1 pers.

  • Først fiskesuppe med rouille og crouton, derefter hvidvinsdampede blåmuslinger med fløde. Tredje servering: fad med 2 halve hummere, 10 østers, 5 jomfruhummer, mayonnaise og citron.

Menu

Forret-Hovedret 300 / Forret-Hovedret-Dessert 325

  • FORRET
  • ”FLAMMEKUCHEN” au BACON
    À la carte 125
    Tynd tærtebund med kvark creme, løg og bacon.
  • MOULES MARINIÉRES
    À la carte 175
    Muslinger ristet med hvidløg og urter i flødesauce.
  • HOVEDRET
  • SAUMON AGRILLETTE
    À la Carte 205
    Tynde lakse skiver grillet serveret med sauce pyramidier samt lime skiver.
  • OMELETTE GARNIE
    À la carte 175
    Klassisk fransk æggekage med ristede kartofler og skinke. Dertil grøn salat à part.
  • PLAT DU JOUR
    À la carte 275
    Spørg Deres tjener.
  • DESSERT
  • FROMAGE DU JOUR
    À la carte 125
    Dagens ost med garniture. (Spørg deres tjener)
  • DESSERT DU JOUR
    À la carte 125
    Dagens dessert

Ost & Dessert

  • ASSIETTE DE FROMAGE
    150
    5 slags oste med alt hvad hjertet ønsker og mere.
  • FROMAGE DU JOUR
    125
    Dagens ost. (Spørg deres tjener)
  • ET STYKKE OST
    75
    Et valgfrit stykke ost.
  • TARTE AU CITRON
    100
    Klassisk fransk citron tærte med marengs og vaniljeis.
  • MOUSSE AU CHOCOLAT BLANC
    100
    Hvid chokolademousse med sæsonens friske frugt.
  • ASSIETTE DE SORBET
    100
    Husets sorbet med sæsonens frugt.
  • CRÉME BRULÉE
    100
    Serveres med vaniljeis.
  • WIENER EISCAFÉ
    100
    Vaniljeis serveres i et glas med dobbelt espresso og flødeskum på toppen.

Aften

Forretter

Se menu som PDF
  • HUÎTRES
    245
    Atlanterhavs Østers 6 stk
  • ”FLAMMEKUCHEN” au Bacon
    125
    Tynd tærtebund med kvark creme, der på løg og bacon.
  • TERRINE MAISON
    225
    Husets terrine med marsalasky og toast.
  • POELÉ aux POMMES
    250
    Stegt andelever, med ristet æble, dryppet med rødvins sauce samt salat.
  • SALADE GOURMANDISE
    275
    Hummer, jomfruhummer og gåselever anrettet på sprøde salater, dryppet med hvidvinseddikedressing.
  • SALADE AU JAMBON DE PARME ET FROMAGE DE CHÈVRE
    175
    Salat med tynde skiver parmaskinke, grillet gedeost, dryppet med rødvinseddike.
  • CHÈVRE GRILLÉ (vegetar ret.)
    175
    Grillet gedeost serveret med gulerods-marmelade og salat
  • SALADE MÉLANGÉE (vegetar ret.)
    100
    Blandede grønne salater med olie-eddike dressing

Supper

  • CONSOMMÉ á l´ALSACIENNE
    125
    Ekstra kraftig oksekødsuppe med trøffelfarserede pandekager
  • SOUPE à l’ OIGNON
    125
    Alsace’s løgsuppe med crouton og revet ost.
  • SOUPE POISSON à LA PROVENCAL
    125
    Kraftig ”mediterranien” fiskesuppe, serveres med sauce rouille og grissini

Hovedretter

  • MOULES MARINIÉRES
    175
    Blåmuslinger ristet med hvidløg og urter, i flødesauce.
  • RESTAURANT ALSACE’ BOUILLABAISSE
    275
    Skaldyrs / fiskesuppe med diverse fiske og blåmuslinger samt sc. rouille.
  • LIMANDE à la MEUNIÈRE
    Dagspris
    Flot rødtunge stegt i smør, serveres med persillekartofler samt citron.
  • PLAT DU JOUR
    275
    Dagens ret, spørg venligst Deres tjener
  • RIBEYE SAUCE BÉARNAISE
    325
    Ribeye ca. 250 gr. grilles ”saignant”, serveres med sauce béarnaise, pomme sauté og salat.
  • CHOUCROUTE ALSACIENNE
    295
    Syrnede kål kogt med hvidvin og div. udskæringer af grisen samt 2 slags pølser, dertil kartofler og stærk sennep.
  • TOURNEDOS ROSSINI
    400
    Stegt oksemørbrad ca. 200 gr. serveres med andelever, rødvinssauce, garniture og rösti.
  • RISOTTO aux LÉGUMES (vegetar ret.)
    255
    Risotto dampet med hvidvin og fløde, serveres med sæsonens grønsager og parmesanost samt grøn salat.
  • Extra tilbehør
    55
    kartofler, lille salat, sauce

Plateau Fruit de Mer

950 for 2 pers. / 475 for 1 pers.


  • Først fiskesuppe med rouille og crouton, derefter hvidvinsdampede blåmuslinger med fløde. Tredje servering: fad med 2 halve hummere, 10 østers, 5 jomfruhummer, mayonnaise og citron.

Menu

2 retters menu 375 / 3 retters menu 450 / 4 retters menu 500

  • HUÎTRES NATURELLES
    per stk 50
    5 stk Atlanterhavs østers serveres med citron og toast.
  • Eller
  • NOIX DE ST JACQUES, MANGUE ET CHILI
    225
    Lune kammuslinger serveret med mango tilsmagt med chili samt friske koriander.
  • Og
  • FILET DE TURBOT ET SALSIFIE
    305
    Pocheret pighvar filet serveret med skorzonnerrod ragout og sauce hollandaise.
  • Og
  • FROMAGE DU JOUR
    125
    Dagens ost med garniture. (Spørg deres tjener)
  • Og / Eller
  • DESSERT DU JOUR
    125
    Dagens dessert

Ost & Dessert

  • ASSIETTE DE FROMAGE
    150
    5 slags oste med alt hvad hjertet ønsker og mere.
  • FROMAGE DU JOUR
    125
    Dagens ost. (Spørg deres tjener)
  • ET STYKKE OST
    75
    Et valgfrit stykke ost.
  • TARTE AU CITRON
    100
    Klassisk fransk citron tærte med marengs og vaniljeis.
  • MOUSSE AU CHOCOLAT BLANC
    100
    Hvid chokolademousse med sæsonens friske frugt.
  • ASSIETTE DE SORBET
    100
    Husets sorbet med sæsonens frugt.
  • CRÉME BRULÉE
    100
    Serveres med vaniljeis.
  • WIENER EISCAFÉ
    100
    Vaniljeis serveres i et glas med dobbelt espresso og flødeskum på toppen.

Vin & Drikke

Se hele vinkortet

VAND


  • Kulfiltreret vand med og uden brus fra Edens Springs ad libitum
    pris per person 40

APÉRITIF

  • KIR / KIR ROYAL
    100 / 125
    Hvidvin & Creme de Cassis / Cremant d’ Alsace & Creme de Cassis.
  • PICON POMMES
    130
    Picon Cremant d’ Alsace, Apple juice.
  • TATRATONIC
    120
    Tatratea Original 52, Tonic Water, Lime.
  • VODKA MARTINI / DRY MARTINI
    125
    Absolut Elyx & Martini Blanco / Plymouth gin & Martini Blanco.
  • ESPRESSO MARTINI
    125
    Absolut Elyx, Kahlua & Illy espresso.
  • NEGRONI
    125
    Plymouth gin, Antica formular & Campari.
  • APEROL SPRITZ / LIMONCELLO SPRITZ
    120
    Aperol & Cremant d’ Alsace/ Limoncello & Cremant d’ Alsace.
  • GIN & TONIC
    120
    Plymouth gin & Indian Tonic.
  • GINISH & TONIC
    125
    Alkohol fri Gin & Indian Tonic.
  • PICON BIERE
    100
    Kronenbourg & Picon (orange bitter) 50 cl.

FADØL

  • KRONENBOURG 1664
    65
  • KRONENBOURG 1664 BLANC
    65
  • CARLSBERG 1883
    75
  • JACOBSEN MØRK ALE ELLER IPA
    65
    FL. 33CL
  • KRONENBOURG BLANC ALKOHOL FRI
    40
    FL. 33CL

HVIDVINE

På glas

  • Grüner Veltliner, Østrig
    100
  • Riesling, Scherb, Alsace
    100
  • Riesling, Charles Frey, Alsace
    125
  • Chardonnay, Jadot, Bourgogne
    125
  • Sancerre, Les Charmes, Dom. André Vatan
    125
  • Chablis, Dom. Gautheron
    125
  • Gewürztraminer, Grand Cru d’Alsace (Doux)
    125

CRÉMANT & CHAMPAGNE

På glas

  • Crémant d´Alsace, brut
    100
  • L&S Cheurlin, Champagne
    175

ROSÈ

  • La Spinetta, Rosé, Toscana
    100

RØDVINE

På glas

  • Pinot noir, Alsace
    125
  • Pinot noir, Sancerre rouge
    125
  • Côte du Rhône
    100
  • Gigondas, Les Jocasses, Chapoutier
    150
  • Cabernet Sauvignon-Berchets
    125

VIN DOUX NATUREL

På glas

  • Banyuls, Chapoutier
    100
  • Grüner Veltliner, v.d.n., Domaine Wachau
    150

SØDT FRA ØSTRIG

På glas

  • Kracher, Cuvée Beerenauslese, Burgenland, Østrig
    125
  • Kracher, Eiswein, Burgenland, Østrig
    175
  • Ny Østergade 9
    1101 København K
  • +45 33145743
  • alsace@alsace.dk
Kontrolrapport

Åbningstider

  • Mandag
    11:30 - 24:00
  • Tirsdag
    11:30 - 24:00
  • Onsdag
    11:30 - 24:00
  • Torsdag
    11:30 - 24:00
  • Fredag
    11:30 - 24:00
  • Lørdag
    11:30 - 24:00
  • Søndag
    Lukket

Sovino Brands Logo
Bistro Central Boathouse Bocado Café Victor Esmée Goldfinch Le Jardin Lusso PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Camino Restaurant Kanalen Salon The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat