Frokost
Forretter
-
HUÎTRES245Atlanterhavs Østers 6 stk.
-
TERRINE MAISON225Husets terrine med marsalasky og toast.
-
POELÉ aux POMMES250Stegt andelever med ristet æble anrettet på toast, dryppet med rødvinssauce samt salat.
-
FILET de TRUITE à L‘ALSACIENNE175Dampet forel filet serveret lun med kål salat, peberrod og creme fraiche.
-
SALADE GOURMANDISE275Hummer, jomfruhummer, røget laks og gåselever anrettet på sprøde salater, dryppet med hvidvinseddikedressing
-
SALADE AU JAMBON DE PARME ET FROMAGE DE CHÈVRE175Salat med tynde skiver parmaskinke, grillet gedeost, dryppet med rødvinseddike.
-
CHÈVRE GRILLÉ (veg.)175Grillet gedeost serveret med gulerodsmarmelade og salat.
-
SALADE MÉLANGÉE (veg.)100Blandede grønne salater med olie-eddike dressing.
Supper
-
CONSOMMÉ á l´ALSACIENNE125Ekstra kraftig oksekødsuppe med pochieret æg.
-
SOUPE à l’ OIGNON125Alsace’s løgsuppe med crouton og revet ost.
-
SOUPE POISSON à LA PROVENCAL125Kraftig ”mediterranien” fiskesuppe, serveres med sauce rouille og grissini.
Hovedretter
-
RESTAURANT ALSACE’ BOUILLABAISSE275Skaldyrssuppe baseret på pighvar garneres med jomfruhummer og blåmuslinger samt sc. rouille.
-
MOULE MARINIERE175Muslinger ristet med hvidløg og urter, i flødesauce
-
LIMANDE à la MEUNIÈREDagsprisFlot rødtunge stegt i smør, serveres med persillekartofler samt citron.
-
CARRELET au SEIGLE300Helstegt rødspætte vendt i rugmel, serveret med brunet smør, kapers, tyttebær, citron og persillekartofler.
-
COQ au RIESLING275Serveret med kartoffel, bacon og champignon.
-
ALSACE’S TARTARE225 (100 gr)Rørt kalve tartar serveret med røsti og salat.
-
CHOUCROUTE ALSACIENNE295Syrnede kål kogt med hvidvin og div. udskæringer af grisen samt pølser, dertil kartofler og stærk sennep.
-
Extra tilbehør55(kartofler, lille salat, sauce).
Plateau Fruit de Mer
950 for 2 pers. / 475 for 1 pers.
-
Først fiskesuppe med rouille og crouton, derefter hvidvinsdampede blåmuslinger med fløde. Tredje servering: fad med 2 halve hummere, 10 østers, 5 jomfruhummer, mayonnaise og citron.
Menu
Forret-Hovedret 300 / Forret-Hovedret-Dessert 325
-
FORRET
-
”FLAMMEKUCHEN” au BACONÀ la carte 125Tynd tærtebund med kvark creme, løg og bacon.
-
MOULES MARINIÉRESÀ la carte 175Muslinger ristet med hvidløg og urter i flødesauce.
-
HOVEDRET
-
SAUMON AGRILLETTEÀ la Carte 205Tynde lakse skiver grillet serveret med sauce pyramidier samt lime skiver.
-
OMELETTE GARNIEÀ la carte 175Klassisk fransk æggekage med ristede kartofler og skinke. Dertil grøn salat à part.
-
PLAT DU JOURÀ la carte 275Spørg Deres tjener.
-
DESSERT
-
FROMAGE DU JOURÀ la carte 125Dagens ost med garniture. (Spørg deres tjener)
-
DESSERT DU JOURÀ la carte 125Dagens dessert
Ost & Dessert
-
ASSIETTE DE FROMAGE1505 slags oste med alt hvad hjertet ønsker og mere.
-
FROMAGE DU JOUR125Dagens ost. (Spørg deres tjener)
-
ET STYKKE OST75Et valgfrit stykke ost.
-
TARTE AU CITRON100Klassisk fransk citron tærte med marengs og vaniljeis.
-
MOUSSE AU CHOCOLAT BLANC100Hvid chokolademousse med sæsonens friske frugt.
-
ASSIETTE DE SORBET100Husets sorbet med sæsonens frugt.
-
CRÉME BRULÉE100Serveres med vaniljeis.
-
WIENER EISCAFÉ100Vaniljeis serveres i et glas med dobbelt espresso og flødeskum på toppen.
Aften
Forretter
-
HUÎTRES245Atlanterhavs Østers 6 stk
-
”FLAMMEKUCHEN” au Bacon125Tynd tærtebund med kvark creme, der på løg og bacon.
-
TERRINE MAISON225Husets terrine med marsalasky og toast.
-
POELÉ aux POMMES250Stegt andelever, med ristet æble, dryppet med rødvins sauce samt salat.
-
SALADE GOURMANDISE275Hummer, jomfruhummer og gåselever anrettet på sprøde salater, dryppet med hvidvinseddikedressing.
-
SALADE AU JAMBON DE PARME ET FROMAGE DE CHÈVRE175Salat med tynde skiver parmaskinke, grillet gedeost, dryppet med rødvinseddike.
-
CHÈVRE GRILLÉ (vegetar ret.)175Grillet gedeost serveret med gulerods-marmelade og salat
-
SALADE MÉLANGÉE (vegetar ret.)100Blandede grønne salater med olie-eddike dressing
Supper
-
CONSOMMÉ á l´ALSACIENNE125Ekstra kraftig oksekødsuppe med trøffelfarserede pandekager
-
SOUPE à l’ OIGNON125Alsace’s løgsuppe med crouton og revet ost.
-
SOUPE POISSON à LA PROVENCAL125Kraftig ”mediterranien” fiskesuppe, serveres med sauce rouille og grissini
Hovedretter
-
MOULES MARINIÉRES175Blåmuslinger ristet med hvidløg og urter, i flødesauce.
-
RESTAURANT ALSACE’ BOUILLABAISSE275Skaldyrs / fiskesuppe med diverse fiske og blåmuslinger samt sc. rouille.
-
LIMANDE à la MEUNIÈREDagsprisFlot rødtunge stegt i smør, serveres med persillekartofler samt citron.
-
PLAT DU JOUR275Dagens ret, spørg venligst Deres tjener
-
RIBEYE SAUCE BÉARNAISE325Ribeye ca. 250 gr. grilles ”saignant”, serveres med sauce béarnaise, pomme sauté og salat.
-
CHOUCROUTE ALSACIENNE295Syrnede kål kogt med hvidvin og div. udskæringer af grisen samt 2 slags pølser, dertil kartofler og stærk sennep.
-
TOURNEDOS ROSSINI400Stegt oksemørbrad ca. 200 gr. serveres med andelever, rødvinssauce, garniture og rösti.
-
RISOTTO aux LÉGUMES (vegetar ret.)255Risotto dampet med hvidvin og fløde, serveres med sæsonens grønsager og parmesanost samt grøn salat.
-
Extra tilbehør55kartofler, lille salat, sauce
Plateau Fruit de Mer
950 for 2 pers. / 475 for 1 pers.
-
Først fiskesuppe med rouille og crouton, derefter hvidvinsdampede blåmuslinger med fløde. Tredje servering: fad med 2 halve hummere, 10 østers, 5 jomfruhummer, mayonnaise og citron.
Menu
2 retters menu 375 / 3 retters menu 450 / 4 retters menu 500
-
HUÎTRES NATURELLESper stk 505 stk Atlanterhavs østers serveres med citron og toast.
-
Eller
-
NOIX DE ST JACQUES, MANGUE ET CHILI225Lune kammuslinger serveret med mango tilsmagt med chili samt friske koriander.
-
Og
-
FILET DE TURBOT ET SALSIFIE305Pocheret pighvar filet serveret med skorzonnerrod ragout og sauce hollandaise.
-
Og
-
FROMAGE DU JOUR125Dagens ost med garniture. (Spørg deres tjener)
-
Og / Eller
-
DESSERT DU JOUR125Dagens dessert
Ost & Dessert
-
ASSIETTE DE FROMAGE1505 slags oste med alt hvad hjertet ønsker og mere.
-
FROMAGE DU JOUR125Dagens ost. (Spørg deres tjener)
-
ET STYKKE OST75Et valgfrit stykke ost.
-
TARTE AU CITRON100Klassisk fransk citron tærte med marengs og vaniljeis.
-
MOUSSE AU CHOCOLAT BLANC100Hvid chokolademousse med sæsonens friske frugt.
-
ASSIETTE DE SORBET100Husets sorbet med sæsonens frugt.
-
CRÉME BRULÉE100Serveres med vaniljeis.
-
WIENER EISCAFÉ100Vaniljeis serveres i et glas med dobbelt espresso og flødeskum på toppen.
Vin & Drikke
VAND
-
Kulfiltreret vand med og uden brus fra Edens Springs ad libitumpris per person 40
APÉRITIF
-
KIR / KIR ROYAL100 / 125Hvidvin & Creme de Cassis / Cremant d’ Alsace & Creme de Cassis.
-
PICON POMMES130Picon Cremant d’ Alsace, Apple juice.
-
TATRATONIC120Tatratea Original 52, Tonic Water, Lime.
-
VODKA MARTINI / DRY MARTINI125Absolut Elyx & Martini Blanco / Plymouth gin & Martini Blanco.
-
ESPRESSO MARTINI125Absolut Elyx, Kahlua & Illy espresso.
-
NEGRONI125Plymouth gin, Antica formular & Campari.
-
APEROL SPRITZ / LIMONCELLO SPRITZ120Aperol & Cremant d’ Alsace/ Limoncello & Cremant d’ Alsace.
-
GIN & TONIC120Plymouth gin & Indian Tonic.
-
GINISH & TONIC125Alkohol fri Gin & Indian Tonic.
-
PICON BIERE100Kronenbourg & Picon (orange bitter) 50 cl.
FADØL
-
KRONENBOURG 166465
-
KRONENBOURG 1664 BLANC65
-
CARLSBERG 188375
-
-
JACOBSEN MØRK ALE ELLER IPA65FL. 33CL
-
KRONENBOURG BLANC ALKOHOL FRI40FL. 33CL
HVIDVINE
På glas
-
Grüner Veltliner, Østrig100
-
Riesling, Scherb, Alsace100
-
Riesling, Charles Frey, Alsace125
-
Chardonnay, Jadot, Bourgogne125
-
Sancerre, Les Charmes, Dom. André Vatan125
-
Chablis, Dom. Gautheron125
-
Gewürztraminer, Grand Cru d’Alsace (Doux)125
CRÉMANT & CHAMPAGNE
På glas
-
Crémant d´Alsace, brut100
-
L&S Cheurlin, Champagne175
ROSÈ
-
La Spinetta, Rosé, Toscana100
RØDVINE
På glas
-
Pinot noir, Alsace125
-
Pinot noir, Sancerre rouge125
-
Côte du Rhône100
-
Gigondas, Les Jocasses, Chapoutier150
-
Cabernet Sauvignon-Berchets125
VIN DOUX NATUREL
På glas
-
Banyuls, Chapoutier100
-
Grüner Veltliner, v.d.n., Domaine Wachau150
SØDT FRA ØSTRIG
På glas
-
Kracher, Cuvée Beerenauslese, Burgenland, Østrig125
-
Kracher, Eiswein, Burgenland, Østrig175