• Forside
  • Menu
  • Vinkort
  • Vinbar
  • Gavekort
Ny Østergade 9, 1101 København K
Booking
  • Frokost Menu
  • Frokost à la carte
  • Aften Menu
  • À la carte Aften
  • Nytår
  • Snacks
  • Dessert & Ost
  • Vin & Drikke

Frokost Menu

  • Forret - Hovedret
    275
  • Forret - Hovedret - Dessert
    315

Forretter


  • "FLAMMEKUCHEN" au FROMAGE CHÈVRE
    Tynd tærtebund med kvark creme, derpå løg, gedeost, timian og honning
    À la carte 120

  • SAUMON FUMÉ et ÉPINARDS
    Røget laks med fløde stuvet spinat og toast
    À la carte 165

  • MOULES MARINIÉRES
    Muslinger ristet med hvidløg og urter, i flødesauce
    À la carte 125 / 175

Hovedretter


  • CARRELET au SEIGLE
    Helstegt rødspætte vendt i rugmel, serveret med brunet smør, persillekartofler samt grillet citron
    À la carte 235

  • OMELETTE GARNIE
    Klassisk fransk æggekage med ristede kartofler og skinke. Dertil grøn salat à part
    À la carte 165

  • PLAT DU JOUR
    Spørg Deres tjener
    À la carte 235

Dessert


  • ASSIETTE DE FROMAGE
    5 slags ost
    À la carte 145

  • DESSERT du JOUR
    Dagens dessert. (spørg Deres tjener.)
    À la carte 120

Plateau Fruit de Mer - 895 for 2 pers.

  • Serveres over 3 gange
    Først fiskesuppe med rouille og crouton, derefter hvidvinsdampede blåmuslinger med fløde. Tredje servering: fad med 2 halve hummere, 10 østers, 6 jomfruhummer, mayonnaise og citron

Frokost à la carte

Forretter


  • HUÎTRES
    Atlanterhavs Østers 1 stk.
    50

  • TERRINE MAISON
    Husets terrine med marsalasky og toast.
    190

  • POELÉ aux POMMES
    Stegt andelever med ristet æble anrettet på toast, dryppet med rødvinssauce samt salat.
    235

  • SALADE GOURMANDISE
    Hummer, jomfruhummer, røget laks og gåselever anrettet på sprøde salater, dryppet med hvidvinseddikedressing. Toast á part.
    275

  • Salade au Jambon de Parme et Fromage de Chèvre
    Salat med tynde skiver parmaskinke, grillet gedeost, dryppet med rødvinseddike.
    180

  • CHÈVRE GRILLÉ (veg.)
    Grillet gedeost serveret med gulerodsmarmelade og salat.
    160

  • SALADE MÉLANGÉE (veg.)
    Blandede grønne salater med olie-eddike dressing.
    95

Supper


  • Consommé á l´Alsacienne
    Ekstra kraftig oksekødsuppe med pochieret æg.
    À la carte 130

  • Soupe Poisson á la Provencal
    Kraftig ”mediterranien” fiskesuppe, serveres med sauce rouille og grissini.
    À la carte 130

Hovedretter


  • RESTAURANT ALSACE’ BOUILLABAISSE
    Pighvar, søtunge og skaldyrssuppe garneres med jomfruhummer og blåmuslinger samt sauce rouille.
    265

  • MOULE MARINIERE
    Muslinger ristet med hvidløg og urter, i flødesauce
    125 / 175

  • LIMANDE à la MEUNIÈRE
    Flot rødtunge stegt i smør, serveres med persillekartofler samt citron.
    335

  • PLAT DU JOUR
    Dagens ret spørg Deres tjener
    235

  • ALSACE’S TARTARE
    Rørt kalve tartar serveret med røsti og salat.
    195 (100 gr) / 255 (140 gr).

  • CHOUCROUTE ALSACIENNE
    Syrnede kål kogt med hvidvin og div. udskæringer af grisen samt 3 slags pølser, dertil kartofler og stærk sennep.
    255

  • Extra tilbehør
    (kartofler, lille salat, sauce).
    55

Aften Menu

  • 2 retters menu
    380
  • Vin menu 2 glas
    195
  • 3 retters menu
    440
  • Vin menu 3 glas
    285
  • 4 retters menu
    500
  • Vin menu 4 glas
    380

Aften Menu


  • Huîtres naturelles
    Atlanterhavs østers serveres på is med citron og toast
    À la carte 50 stk.

  • Homard et Fromage Fumé
    Hummer serveret med rygeost creme og spøde rygbrød.
    À la carte 225

  • Filet de Turbot, Petit Pois et Girolles
    Stegt pighvar filet serveret med ærte puré og kantareller.
    À la carte 335

  • Pigeon et Girolles
    Stegt due bryst, confiteret lår med kantareller, små grøntsager og rødvinssauce.
    À la carte 335

  • Fromage du Jour
    Dagens ost med garniture (Spørg Deres tjener)
    À la carte 145

  • Dessert du Jour
    Dagens dessert
    À la carte 120

Plateau Fruit de Mer

Serveres over 3 gange - 895 for 2 pers.


  • Serveres over 3 gange
    Først fiskesuppe med rouille og crouton, derefter hvidvinsdampede blåmuslinger med fløde. Tredje servering: fad med 2 halve hummere, 10 østers, 5 jomfruhummer, mayonnaise og citron.
    895 for 2 pers.

À la carte Aften

Forretter


  • HUÎTRES
    Atlanterhavs Østers 1 stk
    50

  • TERRINE MAISON
    Husets terrine med marsalasky og toast.
    190

  • POELÉ aux POMMES
    Stegt andelever, ristet æble anrettet på toast, dryppet med rødvins sauce samt salat
    235

  • SALADE GOURMANDISE
    Hummer, jomfruhummer, røget laks og gåselever anrettet på sprøde salater, dryppet med hvidvinseddikedressing.
    275

  • SALADE AU JAMBON DE PARME ET FROMAGE DE CHÈVRE
    Salat med tynde skiver parmaskinke, grillet gedeost, dryppet med rødvinseddike.
    180

  • CHÈVRE GRILLÉ (vegetar ret.)
    Grillet gedeost serveret med gulerods-marmelade og salat
    160

  • SALADE MÉLANGÉE (vegetar ret.)
    Blandede grønne salater med olie-eddike dressing
    95

Supper


  • Consommé á l´Alsacienne
    Ekstra kraftig oksekødsuppe med trøffelfarserede pandekager
    130

  • Soupe Poisson á la Provencal
    Kraftig ”mediterranien” fiskesuppe, serveres med sauce rouille og grissini
    130

Hovedretter


  • MOULES MARINIÉRES
    Muslinger ristet med hvidløg og urter, i flødesauce
    125 / 175

  • RESTAURANT ALSACE’ BOUILLABAISSE
    Skaldyrssuppe baseret på pighvar og søtunge garneres med jomfruhummer og blåmuslinger samt sc. rouille.
    265

  • LIMANDE à la MEUNIÈRE
    Flot rødtunge stegt i smør, serveres med persillekartofler samt citron.
    335

  • PLAT DU JOUR
    Dagens ret, spørg venligst Deres tjener
    235

  • RIBEYE SAUCE BÉARNAISE
    Ribeye ca. 250 gr. grilles ”saignant”, serveres med sauce béarnaise, pomme sauté og salat
    305

  • CHOUCROUTE ALSACIENNE
    Syrnede kål kogt med hvidvin og div. udskæringer af grisen samt 2 slags pølser, dertil kartofler og stærk sennep.
    255

  • TOURNEDOS ROSSINI
    Stegt oksemørbrad ca. 200 gr. serveres med andelever, rødvinssauce, garniture og rösti.
    385

  • RISOTTO aux LÉGUMES (vegetar ret.)
    Risotto dampet med hvidvin og fløde, serveres med sæsonens grønsager og parmesanost samt grøn salat.
    225

  • Extra tilbehør
    kartofler, lille salat, sauce
    55

Nytår

750,- per person.


  • 2 stk Østers med kaviar og champagneskum.

  • Foie Gras Creme Brulee, ballotine af gåselever med garniture og brioche.

  • Tatar af pighvar, lun jomfruhummerhale, jomfruhummer consommé serveret à par.

  • Indbagt duebryst og gåselever med kålblad, confit lår, sauce perigaux samt selleri puré.

  • Omelet en surprise med karamelliseret ananas.

Vinmenu

750,- per person


  • 1. Champagne Cheurlin.

  • 2. Gewurztraminer Grand Cru Vorbourg.

  • 3. Hvid Château neuf du pape Fontavin.

  • 4. Pinot Noir Dom. Wachau.

  • 5. Château de Fesles Côteaux du Layon.

  • Med forbehold for ændring i menuen og vin menu.

Snacks


  • Søde Saltede Mandler eller Kalamata Oliven
    50

  • Franske Sardiner i Olie
    115

  • Charcuterie fra Eric Thirion
    135

  • Østers naturel serveret med toast og citron
    1 stk. 45

  • Terrine Maison med toast
    180

  • ”FlammKuchen” Alsace’s med gedeost
    120

  • Assiette de Fromages 5 slags ost
    125

Dessert & Ost

Dessert & Ost

  • Assiette de Fromage
    145
    5 slags oste med alt hvad hjertet ønsker og mere
  • Fromage du Jour
    145
    Dagens ost (Spørg deres tjener)
  • Et stykke ost
    80
    Et valgfrit stykke ost
  • Tarte au Citron
    100
    Klassisk fransk citron tærte med marengs og vanilleis
  • Mousse au Chocolat Blanc
    100
    Hvid chokolademousse med sæsonens friske frugt
  • Assiette de Sorbet
    100
    Husets sorbet med sæsonens frugt
  • Créme Brulée
    100
    Serveres med vanilleis
  • Wiener Eiscafé
    100
    Vanilleis serveres i et glas med dobbelt espresso og flødeskum på toppen

Sødt til kaffen

  • Petits Fours fra Alida Marstrand
    30
    2 styk

Kaffe

  • Café Melior
    40
  • Espresso
    25
  • Dobbelt Espresso
    38
  • Macchiato
    28
  • Café au Lait
    40
  • Café Latte
    40
  • Cappucino
    40
  • Extra Shot
    25
  • Irish Coffee (3 cl Whiskey)
    100
  • French Coffee (3 cl Grand Marnier)
    100
  • Café Grappa
    80
    Espresso og 2 cl Grappa
  • Café d’Alsace
    80
    Espresson og 2 cl Eau de Vie
  • Te
    40

Vin & Drikke

VAND

  • Kulfiltreret vand fra Edens Springs ad libitum pris per person
    35

HVIDVINE

På glas

Se hele vinkortet
  • Grüner Veltliner, Østrig
    95
  • Gentil, Hugel Alsace
    95
  • Chardonnay, Jadot, Bourgogne
    115
  • Sancerre, Les Charmes, Dom. André Vatan
    120
  • Chablis, Dom. Gautheron
    120
  • Gewürztraminer, Grand Cru d’Alsace (Doux)
    100

CRÉMANT & CHAMPAGNE

På glas

  • Crémant d´Alsace, brut
    100
  • L&S Cheurlin, Champagne
    180

ROSÈ

  • La Spinetta, Rosé, Toscana
    95

RØDVINE

På glas

  • Tjenerens vinanbefaling, (De er velkommen til at spørge)
    95
  • Pinot noir, Sancerre rouge
    120
  • Côte du Rhône
    95
  • Gigondas, Les Jocasses, Chapoutier
    150

VIN DOUX NATUREL

På glas

  • Banyuls, Chapoutier
    115
  • Grüner Veltliner, v.d.n., Domaine Wachau
    150

SØDT FRA ØSTRIG

På glas

  • Kracher, Cuvée Beerenauslese, Burgenland, Østrig
    110
  • Kracher, Eiswein, Burgenland, Østrig
    150
  • Ny Østergade 9
    1101 København K
  • +45 33145743
  • alsace@alsace.dk

Åbningstider

  • Mandag
    11:30 - 24:00
  • Tirsdag
    11:30 - 24:00
  • Onsdag
    11:30 - 24:00
  • Torsdag
    11:30 - 24:00
  • Fredag
    11:30 - 24:00
  • Lørdag
    11:30 - 24:00
  • Søndag
    Lukket

Sovino Brands Logo
Bistro Central Boathouse Bocado Café Victor Esmée Le Jardin Lusso PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Camino Restaurant Kanalen Salon The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat