Frokost
Forretter
-
HUÎTRES6 stk. 245Atlanterhavs østers med citron og toast.
-
PINCES DE CRABESmin. 6 stk. 195Krabbekløer med pyramidier, dild og mayonnaise, citron og toast.
-
TERRINE MAISON225Husets terrine med marsalasky og toast.
-
POELÉ AUX POMMES250Stegt andelever med ristet æble anrettet på toast, dryppet med rødvinssauce samt salat.
-
ESCARGOT AU BEURRE À L’AIL6 stk. 135Snegle med hvidløg og urtesmør.
-
SALADE GOURMANDISE275Hummer, jomfruhummer og gåselever anrettet på sprøde salater, dryppet med hvidvinseddikedressing.
-
SALADE AU JAMBON DE PARME ET FROMAGE DE CHÈVRE175Salat med tynde skiver parmaskinke, grillet gedeost, dryppet med rødvinseddike.
-
CHÈVRE GRILLÉ (VEG.)175Grillet gedeost serveret med gulerodsmarmelade og salat.
-
SALADE MÉLANGÉE (VEG.)100Blandede grønne salater med olie-eddike dressing.
Supper
-
CONSOMMÉ À L ́ALSACIENNE125Ekstra kraftig oksekødsuppe med pocheret æg.
-
SOUPE À L’OIGNON125Alsace’s løgsuppe med crouton og revet ost.
-
SOUPE POISSON Á LA PROVENCAL125Kraftig ”mediterranien” fiskesuppe, serveres med sauce rouille.
Hovedretter
-
RESTAURANT ALSACE BOUILLABAISSE275Skaldyrs / fiskesuppe med diverse fisk og blåmuslinger samt sc. rouille.
-
MOULE MARINIERE175Muslinger ristet med hvidløg og urter i flødesauce.
-
LIMANDE À LA MEUNIÈREDagsprisFlot rødtunge stegt i smør, serveres med persillekartofler samt citron.
-
CARRELET AU SEIGLE300Helstegt rødspætte vendt i rugmel, serveret med brunet smør, kapers, tyttebær, citron og persillekartofler.
-
OMELETTE GARNIE175Klassisk fransk æggekage med ristede kartofler, skinke og ost. Dertil grøn salat à part.
-
COQ AU RIESLING275Klassisk kylling anretning fra Alsace. Serveret med kartoffel, bacon og svampe.
-
ALSACE’S TARTARE (100 GR)225Rørt okse tartare serveret med rösti og salat.
-
CHOUCROUTE ALSACIENNE295Syrned kål kogt med hvidvin og div. udskæringer af grisen samt pølser, dertil kartofler og stærk sennep.
-
EXTRA TILBEHØR55(kartofler, lille salat, sauce).
Plateau Fruit de Mer
1050 for 2 pers. / 525 for 1 pers.
-
Først fiskesuppe med rouille og croutons, derefter hvidvinsdampede blåmuslinger med fløde. Tredje servering: fad med 2 halve hummere, 10 østers, 5 jomfruhummer, mayonnaise og citron.
”Alsace’s Royale” Plateau de fruit de mer
1550 for 2 pers.
-
Kun på forud bestilling, senest dagen før, og til minimum 2 personer. Mere info spørg Deres tjener.
Menu
Forret-Hovedret 300 / Forret-Hovedret-Dessert 325
-
FORRET
-
”FLAMMEKUCHEN” AU BACONÀ la carte 125Tynd tærtebund med kvark creme, løg og bacon.
-
ESCARGOT AU BEURRE À L’AILÀ la carte 1756 stk snegle med hvidløg og urte smør.
-
HOVEDRET
-
STEAKSANDWICH ALÁ ALSACEÀ la Carte 295Vores hjemmelavede brød med ribeye, salat, mayonnaise og pickles.
-
MOULES MARINIÉRESÀ la carte 175Muslinger ristet med hvidløg og urter i flødesauce.
-
PLAT DU JOURÀ la carte 275Dagens ret - spørg venligst Deres tjener.
-
DESSERT
-
FROMAGE DU JOURÀ la carte 125Dagens ost med garniture. - Spørg venligst Deres tjener.
-
DESSERT DU JOURÀ la carte 125Dagens dessert - Spørg venligst Deres tjener.
Ost & Dessert
-
ASSIETTE DE FROMAGE1505 slags oste med alt hvad hjertet ønsker og mere.
-
FROMAGE DU JOUR125Dagens ost. - Spørg venligst deres tjener.
-
ET STYKKE OST75Et valgfrit stykke ost.
-
TARTE AU CITRON100Klassisk fransk citron tærte med marengs og vanilleis.
-
MOUSSE AU CHOCOLAT BLANC100Hvid chokolademousse med sæsonens frisk frugt.
-
ASSIETTE DE SORBET100Husets sorbet med sæsonens frugt.
-
CRÉME BRULÉE100Serveres med vaniljeis.
-
WIENER EISCAFÉ100Vanilleis serveres i et glas med dobbelt espresso og flødeskum på toppen.
Frokost Menu
-
Forret - Hovedret300
-
Forret - Hovedret - Dessert325
Forretter
-
”FLAMMEKUCHEN” AU BACONTynd tærtebund med kvark creme, løg og bacon.À la carte 125
-
ESCARGOT AU BEURRE À L’AILSnegle med hvidløg og urte smørÀ la carte 135
Hovedretter
-
STEAKSANDWICH ALÁ ALSACEVores hjemmelavede brød med ribeye, salat, mayonnaise og pickles.À la carte 295
-
MOULES MARINIÉRESMuslinger ristet med hvidløg og urter i flødesauce.À la carte 175
-
PLAT DU JOURDagens ret - spørg venligst Deres tjener.À la carte 275
Dessert
-
FROMAGE DE JOURDagens ost med garniture. - Spørg venligst Deres tjener.À la carte 125
-
DESSERT du JOURDagens dessert - Spørg venligst Deres tjener.À la carte 125
Plateau Fruit de Mer
1050 for 2 pers. / 525 for 1 pers.
-
Serveres over 3 gangeFørst fiskesuppe med rouille og croutons, derefter hvidvinsdampede blåmuslinger med fløde. Tredje servering: fad med 2 halve hummere, 10 østers, 5 jomfruhummer, mayonnaise og citron.
”Alsace’s Royale” Plateau de fruit de mer
1550 for 2 pers.
-
Kun på forud bestilling, senest dagen før, og til minimum 2 personer. Mere info spørg Deres tjener.
Aften
Forretter
-
HUÎTRES6 stk. 245Atlanterhavs østers med citron og toast.
-
PINCES DE CRABES195Krabbekløer med pyramidier dressing, dild og mayonnaise, citron og toast.
-
”FLAMMEKUCHEN” AU BACON125Tynd tærtebund med kvark creme, der på løg og bacon.
-
TERRINE MAISON225Husets terrine med marsalasky og toast.
-
POELÉ AUX POMMES250Stegt andelever, med ristet æble, dryppet med rødvins sauce samt salat.
-
ESCARGOTS au BEURRE à l’AIL6 stk. 135Snegle med hvidløg og urte smør.
-
SALADE GOURMANDISE275Hummer, jomfruhummer og gåselever anrettet på sprøde salater.
-
SALADE AU JAMBON DE PARME ET FROMAGE DE CHEVRE CHAUD175Salat med tynde skiver Parmaskinke, grillet gedeost, dryppet med rødvinseddike.
-
CHÈVRE GRILLÉ (vegetar ret.)175Grillet gedeost, salat og gulerodsmarmelade.
-
SALADE MÉLANGÉE (vegetar ret.)100Blandede grønne salater med olie-eddike dressing.
Supper
-
CONSOMMÉ À L ́ALSACIENNE125Ekstra kraftig oksekødsuppe med pocheret æg.
-
SOUPE À L’OIGNON125Alsace’s løgsuppe med crouton og revet ost.
-
SOUPE POISSON Á LA PROVENCAL125Kraftig ”mediterranien” fiskesuppe, serveres med sauce rouille.
Hovedretter
-
MOULES MARINIÉRES175Hvidvin Dampet blåmuslinger med hvidløg og urter serveret i flødesauce.
-
RESTAURANT ALSACE BOUILLABAISSE275Skaldyrs / fiskesuppe med diverse fisk og blåmuslinger samt sc. Rouille.
-
LIMANDE À LA MEUNIÈREDagsprisFlot rødtunge stegt i smør, serveres med persillekartofler samt citron.
-
PLAT DU JOUR275Dagens ret, spørg venligst Deres tjener
-
RIBEYE SAUCE BÉARNAISE325Ribeye ca. 250gram grilles ”saignant”, serveres med Béarnaise, kartofler og salat.
-
CHOUCROUTE ALSACIENNE295Syrnet kål kogt med hvidvin og div. udskæringer af grisen samt pølser, dertil kartofler og stærk sennep.
-
TOURNEDOS ROSSINI400Stegt oksemørbrad ca. 200 gr. serveres med andelever, rødvinssauce, garniture og rösti.
-
RISOTTO AUX LÉGUMES (VEGETAR RET.)255Risotto dampet med hvidvin serveres med sæsonens grønsager og parmesanost.
-
EXTRA TILBEHØR55kartofler, lille salat, sauce
Plateau Fruit de Mer
1050 for 2 pers. / 525 for 1 pers.
-
Først fiskesuppe med rouille og crouton, derefter hvidvinsdampede blåmuslinger med fløde. Tredje servering: fad med 2 halve hummere, 10 østers, 5 jomfruhummer, mayonnaise og citron.
”Alsace’s Royale” Plateau de fruit de mer
1550 for 2 pers.
-
Kun på forud bestilling, senest dagen før, og til minimum 2 personer. Mere info spørg Deres tjener.
Menu
2 retters menu 375 / 3 retters menu 450 / 4 retters menu 500
-
HUÎTRES NATURELLESper stk 505 stk Atlanterhavs østers serveres med citron og toast.
-
Og / Eller
-
TERRINE MAISON ET CHUTNEY225Husets Terrine med rødløgs marmelade og pære chutney.
-
FILET DE FLÉTAN, FENOUIL ET GIROLLES350Pocheret Helleflynder filet med fennikel, kartoffel Brandade og kantareller.
-
Og / Eller
-
FROMAGE DU JOUR125Dagens ost med garniture. - Spørg venligst Deres tjener.
-
Og / Eller
-
DESSERT DU JOUR125Dagens dessert - Spørg venligst Deres tjener.
Ost & Dessert
-
ASSIETTE DE FROMAGE1505 slags oste med oliven og marmelade.
-
FROMAGE DU JOUR125Dagens ost - Spørg venligst deres tjener.
-
ET STYKKE OST75Et valgfrit stykke ost.
-
TARTE AU CITRON100Klassisk fransk citron tærte med marengs og vaniljeis.
-
MOUSSE AU CHOCOLAT BLANC100Hvid chokolademousse med sæsonens frisk frugt.
-
ASSIETTE DE SORBET100Sorbet med sæsonens frugt.
-
CRÉME BRULÉE100Serveres med vaniljeis.
-
WIENER EISCAFÉ100Vaniljeis serveres i et glas med espresso og flødeskum på toppen.
-
PETITS FOURS FRA ALIDA MARSTRAND502 styk.
Aften Menu
-
2 retters menu375
-
3 retters menu450
-
4 retters menu500
Aften Menu
-
HUÎTRES NATURELLESAtlanterhavs østers serveres med citron og toast.50 per stk.
-
Og / eller
-
TERRINE MAISON ET CHUTNEYHusets Terrine med rødløgs marmelade og pære chutney.225
-
FILET DE FLÉTAN, FENOUIL ET GIROLLESPocheret Helleflynder filet med fennikel, kartoffel Brandade og kantareller.
-
Og / eller
-
FROMAGE DU JOURDagens ost med garniture. - Spørg venligst Deres tjener.125
-
og/eller
-
DESSERT DU JOURDagens dessert - Spørg venligst Deres tjener.125
Plateau Fruit de Mer
Serveres over 3 gange - 1050 for 2 pers. / 525 for 1 pers.
-
Serveres over 3 gangeFørst fiskesuppe med rouille og croutoner, derefter hvidvinsdampede blåmuslinger med fløde. Tredje servering: fad med 2 halve hummere, 10 østers, 5 jomfruhummer, mayonnaise og citron.
”Alsace’s Royale” Plateau de fruit de mer
1550 for 2 pers.
-
Kun på forud bestilling, senest dagen før, og til minimum 2 personer. Mere info spørg Deres tjener.
Vin & Drikke
VAND
-
Kulfiltreret vand med og uden brus fra Edens Springs ad libitumpris per person 40
APÉRITIF
-
KIR / KIR ROYAL115 / 135Hvidvin & Creme de Cassis / Cremant d’ Alsace & Creme de Cassis.
-
PICON POMMES85Picon Cremant d’ Alsace, Apple juice.
-
VODKA MARTINI / DRY MARTINI125Absolut Elyx & Martini Blanco / Plymouth gin & Martini Blanco.
-
ESPRESSO MARTINI125Absolut Elyx, Kahlua & Illy espresso.
-
NEGRONI125Plymouth gin, Antica formula vermouth & Campari.
-
APEROL SPRITZ120Aperol & Cremant d’ Alsace.
-
LIMONCELLO SPRITZ120Limoncello & Cremant d’ Alsace.
-
GIN & TONIC120Plymouth gin & Indian Tonic.
-
GINISH & TONIC125Alkohol fri Gin & Indian Tonic.
-
PICON BIERE85Kronenbourg & Picon (orange bitter) 50 cl.
FADØL
-
KRONENBOURG 166465
-
KRONENBOURG 1664 BLANC65
-
CARLSBERG 188375
-
-
JACOBSEN MØRK ALE ELLER IPA65FL. 33CL
-
KRONENBOURG BLANC ALKOHOL FRI50FL. 33CL
HVIDVINE
På glas
-
WHITE WINE OF THE DAY - PLEASE ASK YOUR WAITER110
-
2022 AUSTRIA, DOMAINE WACHAU, GRÜNER VELTLINER100
-
2021 ALSACE “GRAND CRU”, SCHERB, GEWÜRZTRAMINER (DOUX)125
-
2022 ALSACE, CHARLES FREY, RIESLING125
-
2022 SANCERRE “LES CHARMES” DOMAINE ANDRÉ VATAN, SAUVIGNON BLANC125
-
2021 CHABLIS, DOMAINE GAUTHERON, CHARDONNAY135
-
2022 BOURGOGNE, MONTAGNY 1. CRU “LES TERROIRS, SANDRINE DELÉTANG165
CRÉMANT & CHAMPAGNE
På glas
-
NV CRÉMANT D ́ALSACE, BRUT125
-
NV CHEURLIN, CHAMPAGNE175
ROSÈ
På glas
-
2021 TOSCANY, LA SPINETTA “IL ROSE DI CASANOVA”100
RØDVINE
På glas
-
RED WINE OF THE DAY - PLEASE ASK YOUR WAITER110
-
2021 PAY ́S DOC - CROIX DE VENTS, CABERNET SAUVIGNON100
-
2020 ALSACE, SCHERB, PINOT NOIR125
-
2021 BOURGOGNE “LA CROIX BLANCHE”, BERNARD RION, PINOT NOIR150
-
2020 GIGONDAS “LES JOCASSES”, CHAPOUTIER, GRENACHE155
-
2019 POMEROL, CHATEAU LAFLEUR-GAZIN, MERLOT/CABERNET FRANC215
SWEET WINES
På glas
-
2021 BANYULS, CHAPOUTIER100
-
2012 SAUTERNES, CHATEAU FILHOT175
-
2017 BURGENLAND, ØSTRIG, KRACHER, CUVÉE BEERENAUSLESE125
Teater menu
kun på forudbestilling. Bordet er Deres i 2 timer.
Teater menu
3 retter 335,- per person.
-
MOULES MARINIÉREMuslinger - hvidvin - urter - fløde.
-
RIBEYE MED SAUCE BÉARNAISERibeye - bearnaise - rösti - salat.
-
CRÈME BRÛLÉEVanille - æg - mælk - fløde.
-
-
Vegetarisk menu kontakt os
-
-
Mandag-Lørdag fra 17.00-18.00