Frokost
Forretter
-
HUÎTRES6 stk. 245 - 1 stk. 50Atlanterhavs østers med citron og toast.
-
PINCES DE CRABES195Krabbekløer med pyramidier, dild og mayonnaise, citron og toast.
-
TERRINE MAISON205Husets terrine med marsalasky og toast.
-
FOIE DE CANARD POELÉ255Stegt andelever med æble og rødvin sauce.
-
ESCARGOT AU BEURRE À L’AIL6 stk. 145Snegle med hvidløg og urtesmør.
-
SALADE DE JAMBON DE PARME ET COMTÉ175Tynde skiver parmaskinke, lun comté og lille salat dryppet med rødvinseddike.
-
SALADE GOURMANDISE275Hummer, jomfruhummer og gåselever anrettet på sprøde salater, dryppet med hvidvinseddikedressing.
-
POIREAU CONFIT ET CHÈVRE (VEG.)145Confiteret porrer med gedeost og salat
-
SALADE MÉLANGÉE (VEG.)100Blandede grønne salater med olie-eddike dressing.
Supper
-
CONSOMMÉ À L ́ALSACIENNE125Ekstra kraftig oksekødsuppe med pocheret æg.
-
ALSACE’S SOUPE À L’OIGNON125Alsace’s løgsuppe med crouton og revet ost.
-
SOUPE POISSON Á LA PROVENCAL125Kraftig ”mediterranien” fiskesuppe, serveres med sauce rouille.
Hovedretter
-
RESTAURANT ALSACE BOUILLABAISSE275Skaldyrs / fiskesuppe med diverse fisk og blåmuslinger samt sc. rouille.
-
MOULE MARINIERE165Muslinger ristet med hvidløg og urter i flødesauce.
-
LIMANDE À LA MEUNIÈREDagsprisRødtunge stegt i smør, serveres med brunet smør sauce og persillekartofler.
-
DORADE GRILLE ET FENOUIL295Hel stegt havbars fyldt med fennikel, flamberet med Pastis ved bordet. Dertil persille kartofler og citron.
-
OMELETTE GARNIE165Klassisk fransk æggekage med ristede kartofler, skinke og ost. Dertil grøn salat à part.
-
RIBEYE AU POIVRE305Ribeye serveret med pebersauce, rösti og haricots verts.
-
CHOUCROUTE ALSACIENNE295Syrned kål kogt med hvidvin og div. udskæringer af grisen samt pølser, dertil kartofler og stærk sennep.
-
RISOTTO POELÉ ET PURÉ (VEG.)255Stegt risotto serveres med grønsager og puré samt parmesan ost.
-
EXTRA TILBEHØR55(kartofler, lille salat, sauce).
Plateau Fruit de Mer
1250 for 2 pers. / 625 for 1 pers.
-
Først fiskesuppe med rouille og croutons, derefter hvidvinsdampede blåmuslinger med fløde. Tredje servering: fad med 2 halve hummere, 10 østers, 5 jomfruhummer, mayonnaise og citron.
Ost & Dessert
-
ASSIETTE DE FROMAGE1505 slags oste med alt hvad hjertet ønsker og mere.
-
FROMAGE DU JOUR125Dagens ost. - Spørg venligst deres tjener.
-
ET STYKKE OST75Et valgfrit stykke ost.
-
TARTE AU CITRON100Klassisk fransk citron tærte med marengs og vanilleis.
-
ASSIETTE DE SORBET100Dagens sorbet.
-
CRÉME BRULÉE100Serveres med vaniljeis.
-
WIENER EISCAFÉ100Vanilleis serveres i et glas med dobbelt espresso og flødeskum på toppen.
-
PETITS FOURS FRA ALIDA MARSTRAND2 styk. 50
Frokost Menu
-
Forret - Hovedret285
-
Forret - Hovedret - Dessert315
Forret
-
”FLAMMEKUCHEN” AU BACONTynd tærtebund med kvark creme, løg og bacon.À la carte 125
-
ESCARGOT AU BEURRE À L’AIL6 stk snegle med hvidløg og urte smør.À la carte 135
Hovedret
-
MOULES MARINIÉRESMuslinger ristet med hvidløg og urter i flødesauce.À la carte 165
-
PLAT DU JOURDagens ret - spørg venligst Deres tjener.À la carte 275
Dessert
-
FROMAGE DE JOURDagens ost med garniture. - Spørg venligst Deres tjener.À la carte 125
-
DESSERT du JOURDagens dessert - Spørg venligst Deres tjener.À la carte 125
Plateau Fruit de Mer
1050 for 2 pers. / 525 for 1 pers.
-
Serveres over 3 gangeFørst fiskesuppe med rouille og croutons, derefter hvidvinsdampede blåmuslinger med fløde. Tredje servering: fad med 2 halve hummere, 10 østers, 5 jomfruhummer, mayonnaise og citron.
Aften
Forretter
-
HUÎTRES6 stk. 245 - 1 stk. 50Atlanterhavs østers med citron og toast.
-
PINCES DE CRABES195Krabbekløer med pyramidier dressing, dild og mayonnaise, citron og toast.
-
”FLAMMEKUCHEN” AU BACON125Tynd tærtebund med kvark creme, der på løg og bacon.
-
TERRINE MAISON205Husets terrine med marsalasky og toast.
-
FOIE DE CANARD POELÉ255Stegt andelever med æble og rødvin sauce.
-
ESCARGOTS AU BEURRE À L’AIL6 stk. 145Snegle med hvidløg og urte smør.
-
SALADE GOURMANDISE275Hummer, jomfruhummer og gåselever anrettet på sprøde salater.
-
SALADE DE JAMBON DE PARME ET COMTÉ175Salat med tynde skiver parmaskinke, lun comté og rødvinseddike.
-
POIREAU CONFIT ET CHÈVRE (vegetar ret.)145Confiteret Porrer med gedeost og salat
-
SALADE MÉLANGÉE (vegetar ret.)100Blandede grønne salater med olie-eddike dressing.
Supper
-
CONSOMMÉ À L ́ALSACIENNE125Ekstra kraftig oksekødsuppe med pocheret æg.
-
ALSACE’S SOUPE À L’OIGNON125Alsace’s løgsuppe med crouton og revet ost.
-
SOUPE POISSON Á LA PROVENCAL125Kraftig ”mediterranien” fiskesuppe, serveres med sauce rouille.
Hovedretter
-
MOULES MARINIÉRES175Hvidvins dampede blåmuslinger med hvidløg og urter serveret i flødesauce.
-
RESTAURANT ALSACE BOUILLABAISSE275Skaldyrs / fiskesuppe med dagens fisk og blåmuslinger samt sc. Rouille.
-
LIMANDE À LA MEUNIÈREDagsprisRødtunge stegt i smør, serveres med brunet smør sauce, persillekartofler og citron.
-
DORADE GRILLE ET FENOUIL295Helstegt havbars fyldt med fennikel, flamberet med Pastis ved bordet. Dertil persille kartofler og citron.
-
RISOTTO POELÉ ET PURÉ (vegetar ret.)255Stegt risotto med grønsager og puré samt parmesan ost.
-
PLAT DU JOUR295Dagens ret, spørg venligst Deres tjener
-
RIBEYE AU POIVRE305Ribeye serveret med pebersauce, rösti og haricots verts.
-
CHOUCROUTE ALSACIENNE295Syrnet kål kogt med hvidvin og div. udskæringer af grisen samt pølser, dertil kartofler og stærk sennep.
-
TOURNEDOS ROSSINI400Stegt oksemørbrad ca. 200 gr. serveres med andelever, rødvinssauce, garniture og rösti.
-
EXTRA TILBEHØR55kartofler, lille salat, sauce
Plateau Fruit de Mer
1250 for 2 pers. / 625 for 1 pers.
-
Først fiskesuppe med rouille og crouton, derefter hvidvinsdampede blåmuslinger med fløde. Tredje servering: fad med 2 halve hummere, 10 østers, 5 jomfruhummer, mayonnaise og citron.
Ost & Dessert
-
ASSIETTE DE FROMAGE1505 slags oste med oliven og marmelade.
-
FROMAGE DU JOUR125Dagens ost - Spørg venligst deres tjener.
-
ET STYKKE OST75Et valgfrit stykke ost.
-
TARTE AU CITRON100Klassisk fransk citron tærte med marengs og vaniljeis.
-
MOUSSE AU CHOCOLAT BLANC100Hvid chokolademousse.
-
ASSIETTE DE SORBET100Hjemmelavet Sorbet.
-
CRÉME BRULÉE100Serveres med vaniljeis.
-
WIENER EISCAFÉ100Vaniljeis serveres i et glas med espresso og flødeskum på toppen.
-
PETITS FOURS FRA ALIDA MARSTRAND502 styk.
Aften Menu
-
2 retters menu375
-
3 retters menu400
-
4 retters menu500
Aften Menu
-
HUÎTRES NATURELLES5 stk Atlanterhavs østers serveres med citron og toast.50 per stk.
-
eller
-
TERRINE MAISONHuset’s terrine foie gras servered med frugt chutney.205
-
-
FILET DE TURBOT ET GIROLLESStegt pighvar filet med ærtepure, gulerod og kantareller.365
-
-
FROMAGE DU JOURDagens ost med garniture. - Spørg venligst Deres tjener.125
-
eller
-
DESSERT DU JOURDagens dessert - Spørg venligst Deres tjener.125
Plateau Fruit de Mer
Serveres over 3 gange - 1250 for 2 pers. / 625 for 1 pers.
-
Serveres over 3 gangeFørst fiskesuppe med rouille og croutoner, derefter hvidvinsdampede blåmuslinger med fløde. Tredje servering: fad med 2 halve hummere, 10 østers, 5 jomfruhummer, mayonnaise og citron.
Vin & Drikke
VAND
-
Kulfiltreret vand med og uden brus fra Edens Springs ad libitumpris per person 40
APÉRITIF
-
ELDERFLOWER SPRITZ95Lillet Blanc, Cremant d’Alsace, Elderflower.
-
KIR / KIR ROYAL115 / 135Hvidvin & Creme de Cassis / Cremant d’ Alsace & Creme de Cassis.
-
PICON POMMES85Picon Cremant d’ Alsace, Apple juice.
-
VODKA MARTINI / DRY MARTINI125Absolut Elyx & Martini Blanco / Plymouth gin & Martini Blanco.
-
ESPRESSO MARTINI125Absolut Elyx, Kahlua & Illy espresso.
-
NEGRONI125Plymouth gin, Antica formula vermouth & Campari.
-
APEROL SPRITZ120Aperol & Cremant d’ Alsace.
-
LIMONCELLO SPRITZ120Limoncello & Cremant d’ Alsace.
-
GIN & TONIC125Plymouth gin & Indian Tonic.
-
PICON BIERE85Kronenbourg & Picon (orange bitter) 50 cl.
NON-ALCOHOLIC
-
TANQUERAY 0,0 & TONIC1253 cl.
-
PEARLFISHER55Elderflower, Nutmeg & Gooseberries with/without sparkling water 200 ml.
-
FAR&SØN, SPARKLING HIBISCUS105
-
AHRENSBAK WHITE115
FADØL
-
KRONENBOURG 166465
-
KRONENBOURG 1664 BLANC65
-
CARLSBERG 188375
-
-
JACOBSEN IPA65FL. 33CL
-
KRONENBOURG BLANC ALKOHOL FRI50FL. 33CL
HVIDVINE
På glas
-
2023 AUSTRIA, DOMAINE WACHAU, GRÜNER VELTLINER100
-
2021 ALSACE, GEWÜRZTRAMINER “BOLLENBERG“ FRANCOIS SCHMITT (SWEET)125
-
2022 ALSACE, R.M. ”HEISSENBERG” RIESLING125
-
2023 SANCERRE, LES CHARMES, DOM. ANDRÉ VATAN125
-
2022 BOURGOGNE, MONTAGNY 1. CRU “LES TERROIRS, SANDRINE DELÉTANG165
CRÉMANT & CHAMPAGNE
På glas
-
2021 CRÉMANT D ́ALSACE, BRUT125
-
NV CHEURLIN, CHAMPAGNE175
ROSÈ
På glas
-
2021 ALSACE, R.M. KOCH95
-
2021 CÔTES DE PROVENCE, DOMAINE DE LA FOUQUETTE105
RØDVINE
På glas
-
2022 PAY ́S DOC - CROIX DE VENTS, CABERNET SAUVIGNON100
-
2017 AUSTRIA, KRACHER, ZWEIGELT115
-
2021 BOURGOGNE “LA CROIX BLANCHE”, BERNARD RION, PINOT NOIR150
-
2021 GIGONDAS “LES JOCASSES”, CHAPOUTIER, GRENACHE180
SWEET WINES
På glas
-
2021 BANYULS, CHAPOUTIER100
-
2008 SAUTERNES, CASTELNAU DE SUDUIRAUT165
-
2017 BURGENLAND, MUENZENRIEDER, CUVÉE BEERENAUSLESE125
Teater menu
kun på forudbestilling. Bordet er Deres i 2 timer.
Teater menu
3 retter 335,- per person.
-
MOULES MARINIÉREMuslinger - hvidvin - urter - fløde.
-
RIBEYERibeye - pebersauce - rösti - haricots verts.
-
CRÈME BRÛLÉEVanille - æg - mælk - fløde.
-
-
Vinmenu 3 glas- 250 -
-
Vegetarisk menu kontakt os
-
-
Mandag-Lørdag fra 17.00-18.00