Frokost Menu
-
Forret - Hovedret275
-
Forret - Hovedret - Dessert315
Forretter
-
"FLAMMEKUCHEN" au FROMAGE CHÈVRETynd tærtebund med kvark creme, derpå løg, gedeost, timian og honningÀ la carte 120
-
SAUMON FUMÉ et ÉPINARDSRøget laks med fløde stuvet spinat og toastÀ la carte 165
-
MOULES MARINIÉRESMuslinger ristet med hvidløg og urter, i flødesauceÀ la carte 125 / 175
Hovedretter
-
CARRELET au SEIGLEHelstegt rødspætte vendt i rugmel, serveret med brunet smør, persillekartofler samt grillet citronÀ la carte 235
-
OMELETTE GARNIEKlassisk fransk æggekage med ristede kartofler og skinke. Dertil grøn salat à partÀ la carte 165
-
PLAT DU JOURSpørg Deres tjenerÀ la carte 235
Dessert
-
ASSIETTE DE FROMAGE5 slags ostÀ la carte 145
-
DESSERT du JOURDagens dessert. (spørg Deres tjener.)À la carte 120
Plateau Fruit de Mer - 895 for 2 pers.
-
Serveres over 3 gangeFørst fiskesuppe med rouille og crouton, derefter hvidvinsdampede blåmuslinger med fløde. Tredje servering: fad med 2 halve hummere, 10 østers, 6 jomfruhummer, mayonnaise og citron
Frokost à la carte
Forretter
-
HUÎTRESAtlanterhavs Østers 1 stk.50
-
TERRINE MAISONHusets terrine med marsalasky og toast.190
-
POELÉ aux POMMESStegt andelever med ristet æble anrettet på toast, dryppet med rødvinssauce samt salat.235
-
SALADE GOURMANDISEHummer, jomfruhummer, røget laks og gåselever anrettet på sprøde salater, dryppet med hvidvinseddikedressing. Toast á part.275
-
Salade au Jambon de Parme et Fromage de ChèvreSalat med tynde skiver parmaskinke, grillet gedeost, dryppet med rødvinseddike.180
-
CHÈVRE GRILLÉ (veg.)Grillet gedeost serveret med gulerodsmarmelade og salat.160
-
SALADE MÉLANGÉE (veg.)Blandede grønne salater med olie-eddike dressing.95
Supper
-
Consommé á l´AlsacienneEkstra kraftig oksekødsuppe med pochieret æg.À la carte 130
-
Soupe Poisson á la ProvencalKraftig ”mediterranien” fiskesuppe, serveres med sauce rouille og grissini.À la carte 130
Hovedretter
-
RESTAURANT ALSACE’ BOUILLABAISSEPighvar, søtunge og skaldyrssuppe garneres med jomfruhummer og blåmuslinger samt sauce rouille.265
-
MOULE MARINIEREMuslinger ristet med hvidløg og urter, i flødesauce125 / 175
-
LIMANDE à la MEUNIÈREFlot rødtunge stegt i smør, serveres med persillekartofler samt citron.335
-
PLAT DU JOURDagens ret spørg Deres tjener235
-
ALSACE’S TARTARERørt kalve tartar serveret med røsti og salat.195 (100 gr) / 255 (140 gr).
-
CHOUCROUTE ALSACIENNESyrnede kål kogt med hvidvin og div. udskæringer af grisen samt 3 slags pølser, dertil kartofler og stærk sennep.255
-
Extra tilbehør(kartofler, lille salat, sauce).55
Aften Menu
-
2 retters menu380
-
Vin menu 2 glas195
-
3 retters menu440
-
Vin menu 3 glas285
-
4 retters menu500
-
Vin menu 4 glas380
Aften Menu
-
Huîtres naturellesAtlanterhavs østers serveres på is med citron og toastÀ la carte 50 stk.
-
Homard et Fromage FuméHummer serveret med rygeost creme og spøde rygbrød.À la carte 225
-
Filet de Turbot, Petit Pois et GirollesStegt pighvar filet serveret med ærte puré og kantareller.À la carte 335
-
Pigeon et GirollesStegt due bryst, confiteret lår med kantareller, små grøntsager og rødvinssauce.À la carte 335
-
Fromage du JourDagens ost med garniture (Spørg Deres tjener)À la carte 145
-
Dessert du JourDagens dessertÀ la carte 120
Plateau Fruit de Mer
Serveres over 3 gange - 895 for 2 pers.
-
Serveres over 3 gangeFørst fiskesuppe med rouille og crouton, derefter hvidvinsdampede blåmuslinger med fløde. Tredje servering: fad med 2 halve hummere, 10 østers, 5 jomfruhummer, mayonnaise og citron.895 for 2 pers.
À la carte Aften
Forretter
-
HUÎTRESAtlanterhavs Østers 1 stk50
-
TERRINE MAISONHusets terrine med marsalasky og toast.190
-
POELÉ aux POMMESStegt andelever, ristet æble anrettet på toast, dryppet med rødvins sauce samt salat235
-
SALADE GOURMANDISEHummer, jomfruhummer, røget laks og gåselever anrettet på sprøde salater, dryppet med hvidvinseddikedressing.275
-
SALADE AU JAMBON DE PARME ET FROMAGE DE CHÈVRESalat med tynde skiver parmaskinke, grillet gedeost, dryppet med rødvinseddike.180
-
CHÈVRE GRILLÉ (vegetar ret.)Grillet gedeost serveret med gulerods-marmelade og salat160
-
SALADE MÉLANGÉE (vegetar ret.)Blandede grønne salater med olie-eddike dressing95
Supper
-
Consommé á l´AlsacienneEkstra kraftig oksekødsuppe med trøffelfarserede pandekager130
-
Soupe Poisson á la ProvencalKraftig ”mediterranien” fiskesuppe, serveres med sauce rouille og grissini130
Hovedretter
-
MOULES MARINIÉRESMuslinger ristet med hvidløg og urter, i flødesauce125 / 175
-
RESTAURANT ALSACE’ BOUILLABAISSESkaldyrssuppe baseret på pighvar og søtunge garneres med jomfruhummer og blåmuslinger samt sc. rouille.265
-
LIMANDE à la MEUNIÈREFlot rødtunge stegt i smør, serveres med persillekartofler samt citron.335
-
PLAT DU JOURDagens ret, spørg venligst Deres tjener235
-
RIBEYE SAUCE BÉARNAISERibeye ca. 250 gr. grilles ”saignant”, serveres med sauce béarnaise, pomme sauté og salat305
-
CHOUCROUTE ALSACIENNESyrnede kål kogt med hvidvin og div. udskæringer af grisen samt 2 slags pølser, dertil kartofler og stærk sennep.255
-
TOURNEDOS ROSSINIStegt oksemørbrad ca. 200 gr. serveres med andelever, rødvinssauce, garniture og rösti.385
-
RISOTTO aux LÉGUMES (vegetar ret.)Risotto dampet med hvidvin og fløde, serveres med sæsonens grønsager og parmesanost samt grøn salat.225
-
Extra tilbehørkartofler, lille salat, sauce55
Nytår
750,- per person.
-
2 stk Østers med kaviar og champagneskum.
-
Foie Gras Creme Brulee, ballotine af gåselever med garniture og brioche.
-
Tatar af pighvar, lun jomfruhummerhale, jomfruhummer consommé serveret à par.
-
Indbagt duebryst og gåselever med kålblad, confit lår, sauce perigaux samt selleri puré.
-
Omelet en surprise med karamelliseret ananas.
Vinmenu
750,- per person
-
1. Champagne Cheurlin.
-
2. Gewurztraminer Grand Cru Vorbourg.
-
3. Hvid Château neuf du pape Fontavin.
-
4. Pinot Noir Dom. Wachau.
-
5. Château de Fesles Côteaux du Layon.
-
Med forbehold for ændring i menuen og vin menu.
Snacks
-
Søde Saltede Mandler eller Kalamata Oliven50
-
Franske Sardiner i Olie115
-
Charcuterie fra Eric Thirion135
-
Østers naturel serveret med toast og citron1 stk. 45
-
Terrine Maison med toast180
-
”FlammKuchen” Alsace’s med gedeost120
-
Assiette de Fromages 5 slags ost125
Dessert & Ost
-
Assiette de Fromage1455 slags oste med alt hvad hjertet ønsker og mere
-
Fromage du Jour145Dagens ost (Spørg deres tjener)
-
Et stykke ost80Et valgfrit stykke ost
-
Tarte au Citron100Klassisk fransk citron tærte med marengs og vanilleis
-
Mousse au Chocolat Blanc100Hvid chokolademousse med sæsonens friske frugt
-
Assiette de Sorbet100Husets sorbet med sæsonens frugt
-
Créme Brulée100Serveres med vanilleis
-
Wiener Eiscafé100Vanilleis serveres i et glas med dobbelt espresso og flødeskum på toppen
Sødt til kaffen
-
Petits Fours fra Alida Marstrand302 styk
Kaffe
-
Café Melior40
-
Espresso25
-
Dobbelt Espresso38
-
Macchiato28
-
Café au Lait40
-
Café Latte40
-
Cappucino40
-
Extra Shot25
-
Irish Coffee (3 cl Whiskey)100
-
French Coffee (3 cl Grand Marnier)100
-
Café Grappa80Espresso og 2 cl Grappa
-
Café d’Alsace80Espresson og 2 cl Eau de Vie
-
Te40
Vin & Drikke
VAND
-
Kulfiltreret vand fra Edens Springs ad libitum pris per person35
HVIDVINE
På glas
-
Grüner Veltliner, Østrig95
-
Gentil, Hugel Alsace95
-
Chardonnay, Jadot, Bourgogne115
-
Sancerre, Les Charmes, Dom. André Vatan120
-
Chablis, Dom. Gautheron120
-
Gewürztraminer, Grand Cru d’Alsace (Doux)100
CRÉMANT & CHAMPAGNE
På glas
-
Crémant d´Alsace, brut100
-
L&S Cheurlin, Champagne180
ROSÈ
-
La Spinetta, Rosé, Toscana95
RØDVINE
På glas
-
Tjenerens vinanbefaling, (De er velkommen til at spørge)95
-
Pinot noir, Sancerre rouge120
-
Côte du Rhône95
-
Gigondas, Les Jocasses, Chapoutier150
VIN DOUX NATUREL
På glas
-
Banyuls, Chapoutier115
-
Grüner Veltliner, v.d.n., Domaine Wachau150
SØDT FRA ØSTRIG
På glas
-
Kracher, Cuvée Beerenauslese, Burgenland, Østrig110
-
Kracher, Eiswein, Burgenland, Østrig150