Selskabsmenu
I er også velkommen at kigge på vores månedlig frokost og aftenmenu til jeres arrangement. Skulle i have nogen spørgsmål eller ændring til menu venligst kontakt hos på alsace@alsace.dk eller på 33 14 57 43.
-
3 retter450
-
4 retter500
-
5 retter595
Forretter
-
TERRINE MAISONHusets terrine med gåselever, marsalasky og toast.
-
POIREAU CONFIT ET CHÈVREConfiteret Porrer med mandler, gedeost og salat
Supper
-
CONSOMME Á L´ALSACEIENNEEkstra kraftig oksekødssuppe pocheret æg.
-
SOUPE Á L´OIGNONAlsace´s løgsuppe med crouton og revet ost.
-
SOUPE POISSON Á LA PROVENCAL“Mediterranean” fiskesuppe serveret med sauce rouille.
Hovedretter
-
LIMANDE Á LA MEUNIÉRERødtunge stegt I smør serveret med persillekartofler og citron.
-
COQ AU RIESLINGKlassisk ret fra Alsace serveret med kartoffel, bacon og champignon.
-
TOURNEDOS ROSSINIOksemørbrad serveret med andelever, garniture, rösti og rødvinssauce.+75
-
RISOTTO AUX LÉGUMES (VEG.)Risotto serveret med sæsonens grøntsager og parmesanost.
Ost
-
ASSIETTE DE FROMAGE4 slags oste med alt hvad hjertet ønsker.
Dessert
-
TARTE AU CITRONKlassisk fransk citron tærte med marengs og vaniljeis.
-
CRÈME BRULÉEServeret med vaniljeis.