Frokost
Forretter
-
HUÎTRES6 stk. 245Atlanterhavs østers med citron og toast.
-
PINCES DE CRABESmin. 6 stk. 195Krabbekløer med pyramidier, dild og mayonnaise, citron og toast.
-
TERRINE MAISON225Husets terrine med marsalasky og toast.
-
POELÉ AUX POMMES250Stegt andelever med ristet æble anrettet på toast, dryppet med rødvinssauce samt salat.
-
ESCARGOT AU BEURRE À L’AIL6 stk. 135Snegle med hvidløg og urtesmør.
-
SALADE GOURMANDISE275Hummer, jomfruhummer og gåselever anrettet på sprøde salater, dryppet med hvidvinseddikedressing.
-
SALADE AU JAMBON DE PARME ET FROMAGE DE CHÈVRE175Salat med tynde skiver parmaskinke, grillet gedeost, dryppet med rødvinseddike.
-
CHÈVRE GRILLÉ (VEG.)175Grillet gedeost serveret med gulerodsmarmelade og salat.
-
SALADE MÉLANGÉE (VEG.)100Blandede grønne salater med olie-eddike dressing.
Supper
-
CONSOMMÉ À L ́ALSACIENNE125Ekstra kraftig oksekødsuppe med pocheret æg.
-
SOUPE À L’OIGNON125Alsace’s løgsuppe med crouton og revet ost.
-
SOUPE POISSON Á LA PROVENCAL125Kraftig ”mediterranien” fiskesuppe, serveres med sauce rouille.
Hovedretter
-
RESTAURANT ALSACE BOUILLABAISSE275Skaldyrs / fiskesuppe med diverse fisk og blåmuslinger samt sc. rouille.
-
MOULE MARINIERE175Muslinger ristet med hvidløg og urter i flødesauce.
-
LIMANDE À LA MEUNIÈREDagsprisFlot rødtunge stegt i smør, serveres med persillekartofler samt citron.
-
CARRELET AU SEIGLE300Helstegt rødspætte vendt i rugmel, serveret med brunet smør, kapers, tyttebær, citron og persillekartofler.
-
OMELETTE GARNIE175Klassisk fransk æggekage med ristede kartofler, skinke og ost. Dertil grøn salat à part.
-
COQ AU RIESLING275Klassisk kylling anretning fra Alsace. Serveret med kartoffel, bacon og svampe.
-
ALSACE’S TARTARE (100 GR)225Rørt okse tartare serveret med rösti og salat.
-
CHOUCROUTE ALSACIENNE295Syrned kål kogt med hvidvin og div. udskæringer af grisen samt pølser, dertil kartofler og stærk sennep.
-
EXTRA TILBEHØR55(kartofler, lille salat, sauce).
Plateau Fruit de Mer
1050 for 2 pers. / 525 for 1 pers.
-
Først fiskesuppe med rouille og croutons, derefter hvidvinsdampede blåmuslinger med fløde. Tredje servering: fad med 2 halve hummere, 10 østers, 5 jomfruhummer, mayonnaise og citron.
”Alsace’s Royale” Plateau de fruit de mer
1550 for 2 pers.
-
Kun på forud bestilling, senest dagen før, og til minimum 2 personer. Mere info spørg Deres tjener.
Menu
Forret-Hovedret 300 / Forret-Hovedret-Dessert 325
-
FORRET
-
”FLAMMEKUCHEN” AU BACONÀ la carte 125Tynd tærtebund med kvark creme, løg og bacon.
-
ESCARGOT AU BEURRE À L’AILÀ la carte 1756 stk snegle med hvidløg og urte smør.
-
HOVEDRET
-
STEAKSANDWICH ALÁ ALSACEÀ la Carte 295Vores hjemmelavede brød med ribeye, salat, mayonnaise og pickles.
-
MOULES MARINIÉRESÀ la carte 175Muslinger ristet med hvidløg og urter i flødesauce.
-
PLAT DU JOURÀ la carte 275Dagens ret - spørg venligst Deres tjener.
-
DESSERT
-
FROMAGE DU JOURÀ la carte 125Dagens ost med garniture. - Spørg venligst Deres tjener.
-
DESSERT DU JOURÀ la carte 125Dagens dessert - Spørg venligst Deres tjener.
Ost & Dessert
-
ASSIETTE DE FROMAGE1505 slags oste med alt hvad hjertet ønsker og mere.
-
FROMAGE DU JOUR125Dagens ost. - Spørg venligst deres tjener.
-
ET STYKKE OST75Et valgfrit stykke ost.
-
TARTE AU CITRON100Klassisk fransk citron tærte med marengs og vanilleis.
-
MOUSSE AU CHOCOLAT BLANC100Hvid chokolademousse med sæsonens frisk frugt.
-
ASSIETTE DE SORBET100Husets sorbet med sæsonens frugt.
-
CRÉME BRULÉE100Serveres med vaniljeis.
-
WIENER EISCAFÉ100Vanilleis serveres i et glas med dobbelt espresso og flødeskum på toppen.