Frokost
Forretter
-
HUÎTRES6 stk. 245 - 1 stk. 50Atlanterhavs østers med citron og toast.
-
PINCES DE CRABES195Krabbekløer med pyramidier, dild og mayonnaise, citron og toast.
-
TERRINE MAISON205Husets terrine med marsalasky og toast.
-
FOIE DE CANARD POELÉ255Stegt andelever med æble og rødvin sauce.
-
ESCARGOT AU BEURRE À L’AIL6 stk. 145Snegle med hvidløg og urtesmør.
-
SALADE DE JAMBON DE PARME ET COMTÉ175Tynde skiver parmaskinke, lun comté og lille salat dryppet med rødvinseddike.
-
SALADE GOURMANDISE275Hummer, jomfruhummer og gåselever anrettet på sprøde salater, dryppet med hvidvinseddikedressing.
-
POIREAU CONFIT ET CHÈVRE (VEG.)145Confiteret porrer med gedeost og salat
-
SALADE MÉLANGÉE (VEG.)100Blandede grønne salater med olie-eddike dressing.
Supper
-
CONSOMMÉ À L ́ALSACIENNE125Ekstra kraftig oksekødsuppe med pocheret æg.
-
ALSACE’S SOUPE À L’OIGNON125Alsace’s løgsuppe med crouton og revet ost.
-
SOUPE POISSON Á LA PROVENCAL125Kraftig ”mediterranien” fiskesuppe, serveres med sauce rouille.
Hovedretter
-
RESTAURANT ALSACE BOUILLABAISSE275Skaldyrs / fiskesuppe med diverse fisk og blåmuslinger samt sc. rouille.
-
MOULE MARINIERE165Muslinger ristet med hvidløg og urter i flødesauce.
-
LIMANDE À LA MEUNIÈREDagsprisRødtunge stegt i smør, serveres med brunet smør sauce og persillekartofler.
-
DORADE GRILLE ET FENOUIL295Hel stegt havbars fyldt med fennikel, flamberet med Pastis ved bordet. Dertil persille kartofler og citron.
-
OMELETTE GARNIE165Klassisk fransk æggekage med ristede kartofler, skinke og ost. Dertil grøn salat à part.
-
RIBEYE AU POIVRE305Ribeye serveret med pebersauce, rösti og haricots verts.
-
CHOUCROUTE ALSACIENNE295Syrned kål kogt med hvidvin og div. udskæringer af grisen samt pølser, dertil kartofler og stærk sennep.
-
RISOTTO POELÉ ET PURÉ (VEG.)255Stegt risotto serveres med grønsager og puré samt parmesan ost.
-
EXTRA TILBEHØR55(kartofler, lille salat, sauce).
Plateau Fruit de Mer
1250 for 2 pers. / 625 for 1 pers.
-
Først fiskesuppe med rouille og croutons, derefter hvidvinsdampede blåmuslinger med fløde. Tredje servering: fad med 2 halve hummere, 10 østers, 5 jomfruhummer, mayonnaise og citron.
Ost & Dessert
-
ASSIETTE DE FROMAGE1505 slags oste med alt hvad hjertet ønsker og mere.
-
FROMAGE DU JOUR125Dagens ost. - Spørg venligst deres tjener.
-
ET STYKKE OST75Et valgfrit stykke ost.
-
TARTE AU CITRON100Klassisk fransk citron tærte med marengs og vanilleis.
-
ASSIETTE DE SORBET100Dagens sorbet.
-
CRÉME BRULÉE100Serveres med vaniljeis.
-
WIENER EISCAFÉ100Vanilleis serveres i et glas med dobbelt espresso og flødeskum på toppen.
-
PETITS FOURS FRA ALIDA MARSTRAND2 styk. 50