Frokost à la carte
Forretter
-
HUÎTRESAtlanterhavs Østers 1 stk.50
-
TERRINE MAISONHusets terrine med marsalasky og toast.190
-
POELÉ aux POMMESStegt andelever med ristet æble anrettet på toast, dryppet med rødvinssauce samt salat.235
-
SALADE GOURMANDISEHummer, jomfruhummer, røget laks og gåselever anrettet på sprøde salater, dryppet med hvidvinseddikedressing. Toast á part.275
-
Salade au Jambon de Parme et Fromage de ChèvreSalat med tynde skiver parmaskinke, grillet gedeost, dryppet med rødvinseddike.180
-
CHÈVRE GRILLÉ (veg.)Grillet gedeost serveret med gulerodsmarmelade og salat.160
-
SALADE MÉLANGÉE (veg.)Blandede grønne salater med olie-eddike dressing.95
Supper
-
Consommé á l´AlsacienneEkstra kraftig oksekødsuppe med pochieret æg.À la carte 130
-
Soupe Poisson á la ProvencalKraftig ”mediterranien” fiskesuppe, serveres med sauce rouille og grissini.À la carte 130
Hovedretter
-
RESTAURANT ALSACE’ BOUILLABAISSEPighvar, søtunge og skaldyrssuppe garneres med jomfruhummer og blåmuslinger samt sauce rouille.265
-
MOULE MARINIEREMuslinger ristet med hvidløg og urter, i flødesauce125 / 175
-
LIMANDE à la MEUNIÈREFlot rødtunge stegt i smør, serveres med persillekartofler samt citron.335
-
PLAT DU JOURDagens ret spørg Deres tjener235
-
ALSACE’S TARTARERørt kalve tartar serveret med røsti og salat.195 (100 gr) / 255 (140 gr).
-
CHOUCROUTE ALSACIENNESyrnede kål kogt med hvidvin og div. udskæringer af grisen samt 3 slags pølser, dertil kartofler og stærk sennep.255
-
Extra tilbehør(kartofler, lille salat, sauce).55