Frokost
Tarte Flambée / “Flammkuchen”
- 125 -
-
KLASSISK “FLAMM”Med bacon og løg
-
GEDE ”FLAMM” (vegetar ret.)Med løg og honning
-
FORESTIÈRES “FLAMM”Med svampe
-
GRATINERET “FLAMM”Med emmentaler
-
PISSALADIÈRE “FLAMM” (pescetar ret.)Med ansjoser, oliven og løg
Forretter
-
HUÎTRES6 stk. 245 - 1 stk. 50Atlanterhavs østers med citron og toast.
-
PINCES DE CRABES195Krabbekløer med pyramidier, dild og alm. mayonnaise, citron og toast.
-
SALADE GOURMANDISE275Hummer, jomfruhummer og gåselever anrettet på sprøde salater.
-
SARDINES ET BEURRE125Franske sardiner med brød og smør
-
ESCARGOT AU BEURRE À L’AIL6 stk. 145Snegle med hvidløg og urtesmør.
-
CUISSES DE GRENOUILLE175Frølår dampet i hvidvin, fløde, urter og hvidløg.
-
TERRINE MAISON205Husets terrine med marsalasky og toast.
-
CHARCUTERIE ET FROMAGE155Charcuterie fra Alsace og ost.
-
SALADE MÉLANGÉE100
Supper
-
ALSACE’S SOUPE À L’OIGNON (vegetar.)125Alsace’s løgsuppe med crouton og revet ost.
-
SOUPE POISSON Á LA PROVENCAL125Kraftig ”mediterranean” fiskesuppe, serveres med sauce rouille og croutons.
Les Asperges / Asparagus
-
HUILE OU MAYONNAISSE235Naturel med olivenolie eller mayonnaise.
-
CHÈVRE CHAUD245Lun karameliseret gedeost og saltede mandler.
-
JAMBON DU FUMÉ D’ALSACE265Alsaciansk røget skinke.
-
SAUMON FUMÉ, FROMAGE FRAIS ET CITRON265Røget laks og rygeost creme samt citron og urter.
-
CREVETTE ET SAUCE HOLLANDAISE D´ALSACE305Fjordrejer (50 gram) og Alsace’s Hollandaise sauce.
-
FOIE DE CANARD POELÈ305Stegt foie gras med demi-glace og urter.
-
FROM THE MIDDLE OF MAY, WE SERVE DANISH WHITE ASPARAGUS FROM LAMMEFJORDFra medio maj vil vi servere danske hvide asparges fra Søren Wiuff i Lammefjorden.
Hovedretter
-
RISOTTO AU ASPERGES255Cremet risotto med hvide asparges og grønne ærter.
-
MOULE MARINIERE175Muslinger ristet med hvidløg og urter i flødesauce.
-
LIMANDE À LA MEUNIÈRE435Rødtunge stegt i smør, serveres med brunet smør sauce og persillekartofler.
-
OMELETTE GARNIE165Klassisk fransk æggekage med ristede kartofler, skinke og ost. Dertil grøn salat.
-
RIBEYE AU A LÁ MOELLE305Ribeye serveret med marvsauce, rösti og haricots verts.
-
CHOUCROUTE ALSACIENNE295Syrnet kål kogt med hvidvin og div. udskæringer fra grisen samt pølser fra Alsace, dertil kartofler og stærk sennep.
-
EXTRA TILBEHØR55(kartofler, lille salat, sauce).
Plateau Fruit de Mer
625 per person
-
FISKESUPPEMed rouille og croutons
-
HVIDVINSDAMPEDE BLÅMUSLINGERMed fløde
-
FADEt fad med 1 halv hummer, 5 østers, 3 jomfruhummer, mayonnaise og citron.
-
Serveres over 3 gange
Ost & Dessert
-
ASSIETTE DE FROMAGE1505 slags oste med alt hvad hjertet ønsker og mere.
-
FROMAGE DU JOUR125Dagens ost. - Spørg venligst deres tjener.
-
ET STYKKE OST75Et valgfrit stykke ost.
-
TARTE AU CITRON100Klassisk fransk citron tærte med marengs og vanilleis.
-
CRÉME BRULÉE100Serveres med vaniljeis.
-
KOUGLEHOPF MARINÉ125Kouglehopf serveres med eau de vie, jordbær og is
-
FLAN Á LA RHUBARBE125Rabarber flan, serveres med variationer af rabarber
-
COUPE COLONEL100Citron sorbet med 2cl vodka.
-
WIENER EISCAFÉ100Vanilleis serveres i et glas med dobbelt espresso og flødeskum på toppen.