• Forside
  • Menu
  • Vinkort
  • Vinbar
  • Vinsmagning
  • Selskaber
  • Gåsens venner
  • Job
  • Gavekort
Ny Østergade 9, 1101 København K
Booking

Frokost

Forretter

English menu
  • HUÎTRES
    6 stk. 245
    Atlanterhavs østers med citron og toast.
  • PINCES DE CRABES
    min. 6 stk. 195
    Krabbekløer med pyramidier, dild og mayonnaise, citron og toast.
  • TERRINE MAISON
    225
    Husets terrine med marsalasky og toast.
  • POELÉ AUX POMMES
    250
    Stegt andelever med ristet æble anrettet på toast, dryppet med rødvinssauce samt salat.
  • ESCARGOT AU BEURRE À L’AIL
    6 stk. 135
    Snegle med hvidløg og urtesmør.
  • SALADE GOURMANDISE
    275
    Hummer, jomfruhummer og gåselever anrettet på sprøde salater, dryppet med hvidvinseddikedressing.
  • SALADE AU JAMBON DE PARME ET FROMAGE DE CHÈVRE
    175
    Salat med tynde skiver parmaskinke, grillet gedeost, dryppet med rødvinseddike.
  • CHÈVRE GRILLÉ (VEG.)
    175
    Grillet gedeost serveret med gulerodsmarmelade og salat.
  • SALADE MÉLANGÉE (VEG.)
    100
    Blandede grønne salater med olie-eddike dressing.

Supper

  • CONSOMMÉ À L ́ALSACIENNE
    125
    Ekstra kraftig oksekødsuppe med pocheret æg.
  • SOUPE À L’OIGNON
    125
    Alsace’s løgsuppe med crouton og revet ost.
  • SOUPE POISSON Á LA PROVENCAL
    125
    Kraftig ”mediterranien” fiskesuppe, serveres med sauce rouille.

Hovedretter

  • RESTAURANT ALSACE BOUILLABAISSE
    275
    Skaldyrs / fiskesuppe med diverse fisk og blåmuslinger samt sc. rouille.
  • MOULE MARINIERE
    175
    Muslinger ristet med hvidløg og urter i flødesauce.
  • LIMANDE À LA MEUNIÈRE
    Dagspris
    Flot rødtunge stegt i smør, serveres med persillekartofler samt citron.
  • CARRELET AU SEIGLE
    300
    Helstegt rødspætte vendt i rugmel, serveret med brunet smør, kapers, tyttebær, citron og persillekartofler.
  • OMELETTE GARNIE
    175
    Klassisk fransk æggekage med ristede kartofler, skinke og ost. Dertil grøn salat à part.
  • COQ AU RIESLING
    275
    Klassisk kylling anretning fra Alsace. Serveret med kartoffel, bacon og svampe.
  • ALSACE’S TARTARE (100 GR)
    225
    Rørt okse tartare serveret med rösti og salat.
  • CHOUCROUTE ALSACIENNE
    295
    Syrned kål kogt med hvidvin og div. udskæringer af grisen samt pølser, dertil kartofler og stærk sennep.
  • EXTRA TILBEHØR
    55
    (kartofler, lille salat, sauce).

Plateau Fruit de Mer

1050 for 2 pers. / 525 for 1 pers.


  • Først fiskesuppe med rouille og croutons, derefter hvidvinsdampede blåmuslinger med fløde. Tredje servering: fad med 2 halve hummere, 10 østers, 5 jomfruhummer, mayonnaise og citron.

”Alsace’s Royale” Plateau de fruit de mer

1550 for 2 pers.


  • Kun på forud bestilling, senest dagen før, og til minimum 2 personer. Mere info spørg Deres tjener.

Menu

Forret-Hovedret 300 / Forret-Hovedret-Dessert 325

  • FORRET
  • ”FLAMMEKUCHEN” AU BACON
    À la carte 125
    Tynd tærtebund med kvark creme, løg og bacon.
  • ESCARGOT AU BEURRE À L’AIL
    À la carte 175
    6 stk snegle med hvidløg og urte smør.
  • HOVEDRET
  • STEAKSANDWICH ALÁ ALSACE
    À la Carte 295
    Vores hjemmelavede brød med ribeye, salat, mayonnaise og pickles.
  • MOULES MARINIÉRES
    À la carte 175
    Muslinger ristet med hvidløg og urter i flødesauce.
  • PLAT DU JOUR
    À la carte 275
    Dagens ret - spørg venligst Deres tjener.
  • DESSERT
  • FROMAGE DU JOUR
    À la carte 125
    Dagens ost med garniture. - Spørg venligst Deres tjener.
  • DESSERT DU JOUR
    À la carte 125
    Dagens dessert - Spørg venligst Deres tjener.

Ost & Dessert

  • ASSIETTE DE FROMAGE
    150
    5 slags oste med alt hvad hjertet ønsker og mere.
  • FROMAGE DU JOUR
    125
    Dagens ost. - Spørg venligst deres tjener.
  • ET STYKKE OST
    75
    Et valgfrit stykke ost.
  • TARTE AU CITRON
    100
    Klassisk fransk citron tærte med marengs og vanilleis.
  • MOUSSE AU CHOCOLAT BLANC
    100
    Hvid chokolademousse med sæsonens frisk frugt.
  • ASSIETTE DE SORBET
    100
    Husets sorbet med sæsonens frugt.
  • CRÉME BRULÉE
    100
    Serveres med vaniljeis.
  • WIENER EISCAFÉ
    100
    Vanilleis serveres i et glas med dobbelt espresso og flødeskum på toppen.
  • Ny Østergade 9
    1101 København K
  • +45 33145743
  • alsace@alsace.dk
Kontrolrapport
Guest Data Policy

Åbningstider

  • Mandag
    11:30 - 24:00
  • Tirsdag
    11:30 - 24:00
  • Onsdag
    11:30 - 24:00
  • Torsdag
    11:30 - 24:00
  • Fredag
    11:30 - 24:00
  • Lørdag
    11:30 - 24:00
  • Søndag
    Lukket

Sovino Brands Logo
Bistro Central Boathouse Bocado Café Victor Esmée Goldfinch Lusso Masseria PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Camino Restaurant Kanalen Salon Sunset Noodle The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat