Frokost
Plat du jour - Dagens ret - 325
Les Flamm’s
- 125 -
-
“CLASSIC”Helt klassisk med fromage blanc, bacon & løg
-
“FORESTIERE”Vilde skovsvampe, fromage blanc, bacon & løg
-
“LÉGUMES”Fromage blanc, vårgrønt & aromatiske urter
Les Entrées
-
“HUÎTRES ATLANTIQUE JOSÉPHINE”6 stk. 255 - 1 stk 55Mignonette på skalotter & Sylvaner vineddike
-
ESCARGOTS “À L’ANCIENNE” EN COQUILLES6 stk. 150Snegle i hus med smør, hvidløg & persille
-
“MATELOTE” AU RIESLING D’ALSACE155Cremet suppe på fisk fra ferskvand, med tør Riesling
-
CUISSES DE GRENOUILLES “MARINIÈRE”165Sauterede frølår i cremet nage sauce, med brøndkarsesalat
-
TERRINE “MAISON”225Husets terrine af fed andelever med sky af Pinot Gris d’Alsace
-
“ESCALOPE” DE FOIE DE CANARD POÊLÉ235Stegt fed andelever. Råsyltede kirsebær & tørret andebryst
-
HOMARD “GEWURZTRAMINER”325Med syltet hyben rose & mayonnaise med mild sort peber
-
“CAVIAR 1920 BAERII 10 ANS” AUX CHOUX FLEUR285“Caviar 1920 Baerii 10 år” med blomkål 30 g … god til 2 personer
Les Poissons
-
TRUITE DE RIVIÈRE ”AUX AMANDES”355Bækforel i vinaigrette med brunet smør & røgede mandler
-
SANDRE POÊLÉ CROUSTILLANT SUR LA PEAU375Stegt sandart med spinat & vilde svampe. Senneps sauce
Les Viandes
-
CHOUCROUTE “VOSGIENNE”325Dampet, fermenteret hvidkål med det bedste af grisen
-
“CHEVREUIL D’ÉTÉ”, FILET RÔTI & PFEFFER335Stegt filet samt ragu med kastanje sennep & karl johan svampe
-
COQUELET AU RIESLING “FAÇON l ‘ALSACE”395Hanekylling med svampe, spinat & fed lever
-
TOURNEDOS “STRASBOURGEOISE”445Oksemørbrad med oksehaler & perleløg i Pinot Noir
Les Omelettes
-
OMELETTE PAYSANNE AU JAMBON FUMÉ175Bonde omelette med røget skinke & kartofler. Grøn salat
-
OMELETTE AU CHAMPIGNONS DES BOIS175Bonde omelette med vilde svampe. Grøn salat
Les Garnitures
-
SPÄTZLE POELÉE45Alsaciske nudler, smørstegte
-
BAECKEOFFE DE LÉGUMES45Kartofler bagt i bouillon med aromatiske urter & løg
-
POMMES PERSILLÉE45Kogte nye kartofler med smør & persille
-
ÉTUVÉE JARDINIÈRE45Sæsonens grøntsager i smørsauce
-
SALADE “MÉLANGÉE” VINAIGRETTE45Blandede grønne salater med vinaigrette
Plateau de fruits de mer & l’eau douce
Til hele bordet
-
“FLAMM” AU TRUITE FUMÉETarte flambée med fromage blanc & røget ørred
-
ESCARGOTS “À L’ANCIENNE” EN COQUILLESSnegle i hus med smør, hvidløg & persille
-
CUISSES DE GRENOUILLES “MARINIÈRE”Sauterede frølår i cremet nage sauce, med brøndkarsesalat
-
CRUDITÉES & CONDIMENTSRå grøntsager & condimenter
-
HUÎTRES ATLANTIQUE “JOSÉPHINE”Mignonette på skalotter & Sylvaner vineddike
-
LANGOUSTINE “KRAUTSALAT CRÉMEUSE”Jomfruhummer på salat af fermenteret kål
-
HOMARD “GEWÜRZTRAMINER”Hummer med smagen af Gewürtztraminer
-
“CARPACCIO” DE SANDRE AUX AIL DES OURSTatar af sandart med ørredrogn & ramsløg
-
Til minimum to personer 1650
-
-
TILKØB 285
-
“CAVIAR 1920 BAERII 10 ANS” AUX CHOUX FLEUR“Caviar 1920 “Baerii 10 års” med blomkål 30 g
Les Desserts
-
“ASSIETTE DE FROMAGE”1505 slags oste med alt hvad hjertet ønsker & mere
-
KOUGELHOPF “FRAMBOISE”125Vaniljeparfait med skovmærke & lune hindbær
-
“STREUSEL À LA RHUBARBE”125Rabarberkage & sorbet af fromage blanc med rabarber sirup
-
“CREME BRÛLÉE AUX QUETSCH”125Karamelliseret creme brulée med bagte blommer & vaniljeis