Frokost
Forretter
-
HUÎTRES245Atlanterhavs Østers 6 stk.
-
TERRINE MAISON225Husets terrine med marsalasky og toast.
-
POELÉ aux POMMES250Stegt andelever med ristet æble anrettet på toast, dryppet med rødvinssauce samt salat.
-
FILET de TRUITE à L‘ALSACIENNE175Dampet forel filet serveret lun med kål salat, peberrod og creme fraiche.
-
SALADE GOURMANDISE275Hummer, jomfruhummer, røget laks og gåselever anrettet på sprøde salater, dryppet med hvidvinseddikedressing
-
SALADE AU JAMBON DE PARME ET FROMAGE DE CHÈVRE175Salat med tynde skiver parmaskinke, grillet gedeost, dryppet med rødvinseddike.
-
CHÈVRE GRILLÉ (veg.)175Grillet gedeost serveret med gulerodsmarmelade og salat.
-
SALADE MÉLANGÉE (veg.)100Blandede grønne salater med olie-eddike dressing.
Supper
-
CONSOMMÉ á l´ALSACIENNE125Ekstra kraftig oksekødsuppe med pochieret æg.
-
SOUPE à l’ OIGNON125Alsace’s løgsuppe med crouton og revet ost.
-
SOUPE POISSON à LA PROVENCAL125Kraftig ”mediterranien” fiskesuppe, serveres med sauce rouille og grissini.
Hovedretter
-
RESTAURANT ALSACE’ BOUILLABAISSE275Skaldyrssuppe baseret på pighvar garneres med jomfruhummer og blåmuslinger samt sc. rouille.
-
MOULE MARINIERE175Muslinger ristet med hvidløg og urter, i flødesauce
-
LIMANDE à la MEUNIÈREDagsprisFlot rødtunge stegt i smør, serveres med persillekartofler samt citron.
-
CARRELET au SEIGLE300Helstegt rødspætte vendt i rugmel, serveret med brunet smør, kapers, tyttebær, citron og persillekartofler.
-
COQ au RIESLING275Serveret med kartoffel, bacon og champignon.
-
ALSACE’S TARTARE225 (100 gr)Rørt kalve tartar serveret med røsti og salat.
-
CHOUCROUTE ALSACIENNE295Syrnede kål kogt med hvidvin og div. udskæringer af grisen samt pølser, dertil kartofler og stærk sennep.
-
Extra tilbehør55(kartofler, lille salat, sauce).
Plateau Fruit de Mer
950 for 2 pers. / 475 for 1 pers.
-
Først fiskesuppe med rouille og crouton, derefter hvidvinsdampede blåmuslinger med fløde. Tredje servering: fad med 2 halve hummere, 10 østers, 5 jomfruhummer, mayonnaise og citron.
Menu
Forret-Hovedret 300 / Forret-Hovedret-Dessert 325
-
FORRET
-
”FLAMMEKUCHEN” au BACONÀ la carte 125Tynd tærtebund med kvark creme, løg og bacon.
-
MOULES MARINIÉRESÀ la carte 175Muslinger ristet med hvidløg og urter i flødesauce.
-
HOVEDRET
-
SAUMON AGRILLETTEÀ la Carte 205Tynde lakse skiver grillet serveret med sauce pyramidier samt lime skiver.
-
OMELETTE GARNIEÀ la carte 175Klassisk fransk æggekage med ristede kartofler og skinke. Dertil grøn salat à part.
-
PLAT DU JOURÀ la carte 275Spørg Deres tjener.
-
DESSERT
-
FROMAGE DU JOURÀ la carte 125Dagens ost med garniture. (Spørg deres tjener)
-
DESSERT DU JOURÀ la carte 125Dagens dessert
Ost & Dessert
-
ASSIETTE DE FROMAGE1505 slags oste med alt hvad hjertet ønsker og mere.
-
FROMAGE DU JOUR125Dagens ost. (Spørg deres tjener)
-
ET STYKKE OST75Et valgfrit stykke ost.
-
TARTE AU CITRON100Klassisk fransk citron tærte med marengs og vaniljeis.
-
MOUSSE AU CHOCOLAT BLANC100Hvid chokolademousse med sæsonens friske frugt.
-
ASSIETTE DE SORBET100Husets sorbet med sæsonens frugt.
-
CRÉME BRULÉE100Serveres med vaniljeis.
-
WIENER EISCAFÉ100Vaniljeis serveres i et glas med dobbelt espresso og flødeskum på toppen.