Frokost Menu
-
Forret - Hovedret300
-
Forret - Hovedret - Dessert325
Forretter
-
"FLAMMEKUCHEN" au FROMAGE CHÈVRETynd tærtebund med kvark creme, der på løg, gedeost, timian og honning.À la carte 125
-
ESCARGOT au BEURRE à l’AILSnegle med hvidløg og urte smørÀ la carte 6 stk. 135
Hovedretter
-
SAUMON AGRILLETTETynde lakse skiver grillet serveret med sauce pyramidier samt lime skiver.À la carte 205
-
MOULES MARINIÉRESMuslinger ristet med hvidløg og urter i flødesauce.À la carte 175
-
PLAT DU JOURSpørg Deres tjenerÀ la carte 275
Dessert
-
FROMAGE DE JOURDagens ost med garniture. (Spørg Deres tjener)À la carte 125
-
DESSERT du JOURDagens dessertÀ la carte 125
Plateau Fruit de Mer
950 for 2 pers. / 475 for 1 pers.
-
Serveres over 3 gangeFørst fiskesuppe med rouille og croutons, derefter hvidvinsdampede blåmuslinger med fløde. Tredje servering: fad med 2 halve hummere, 10 østers, 5 jomfruhummer, mayonnaise og citron.
”Alsace’s Royale” Plateau de fruit de mer
1550 for 2 pers.
-
ALSACE’S FISKESUPPEMed rouilles og croutons
-
2 SLAGS ØSTERS6 stk østers
-
MUSLINGER
-
KNIVMUSLINGER
-
SØSNEGLE
-
KRABBEKLO
-
HUMMER
-
JOMFRUHUMMER
-
GARNITURE
-
-
Kun på forud bestilling, senest dagen før, og til minimum 2 personer. Mere info spørg Deres tjener.