Frokost Menu
-
Forret - Hovedret285
-
Forret - Hovedret - Dessert315
Forret
-
”FLAMMEKUCHEN” AU BACONTynd tærtebund med kvark creme, løg og bacon.À la carte 125
-
ESCARGOT AU BEURRE À L’AIL6 stk snegle med hvidløg og urte smør.À la carte 135
Hovedret
-
MOULES MARINIÉRESMuslinger ristet med hvidløg og urter i flødesauce.À la carte 165
-
PLAT DU JOURDagens ret - spørg venligst Deres tjener.À la carte 275
Dessert
-
FROMAGE DE JOURDagens ost med garniture. - Spørg venligst Deres tjener.À la carte 125
-
DESSERT du JOURDagens dessert - Spørg venligst Deres tjener.À la carte 125
Plateau Fruit de Mer
1050 for 2 pers. / 525 for 1 pers.
-
Serveres over 3 gangeFørst fiskesuppe med rouille og croutons, derefter hvidvinsdampede blåmuslinger med fløde. Tredje servering: fad med 2 halve hummere, 10 østers, 5 jomfruhummer, mayonnaise og citron.