Aften

Menu du mois

2 retter for 345,- Vin menu: 2 glas for 160,-

2 courses for 345,- Wine menu: 2 glasses for 160,-

3 retter for 385,- Vin menu: 3 glas for 240,-

3 courses for 385,- Wine menu: 3 glasses for 240,-

4 retter for 435,- Vin menu: 4 glas for 320,-

4 courses for 435,- Wine menu: 4 glasses for 320,-

5 retter for 540,- Vin menu: 5 glas for 400,-

5 courses for 540,- Wine menu: 5 glasses for 400,-

Huîtres Naturale
5 stk. østers fra Atlanterhavet, citron og toast. 5 Atlantic oysters served with lemon and toast.
Salade de Homard et Fromage Fumé
Kogte hummer serveret med sprødt rugbrød, rygeost creme og urter. Losbter salat with smoked cheese cream and ryebread.
185,-(á la carte)
Faisan et Foie Gras
Minut stegt fasan serveret med foie gras samt flødesauce og tyttebær. Panfried fasan served in a creamy sauce.
265,- (à la carte)
Fromage du jour
3 slags oste.Cheese after the chef’s choice.
Dessert au Chocolat.  
Chokolade dessert med Gâteau Marcel,creme brulée og sorbet. Chokolade dessert with Gâteau Marcel, creme brulée and sorbet.
125,-(à la carte)

Bemærk: Besøg vores blog for opdateringer til vores menuer.
Note: Please visit our blog for updates to our menus.