Aften

Menu du mois

2 retter for 340,- Vin menu: 2 glas for 160,-

2 courses for 340,- Wine menu: 2 glasses for 160,-

3 retter for 380,- Vin menu: 3 glas for 240,-

3 courses for 380,- Wine menu: 3 glasses for 240,-

4 retter for 430,- Vin menu: 4 glas for 320,-

4 courses for 430,- Wine menu: 4 glasses for 320,-

5 retter for 530,- Vin menu: 5 glas for 400,-

5 courses for 530,- Wine menu: 5 glasses for 400,-

Huîtres Naturale
5 stk. østers fra Atlanterhavet, citron og toast. 5 Atlantic oysters served with lemon and toast.
Soupe de Potiron et Turbot
Græskar cremesuppe med ristet pighvar med sprøde brød dryppes med trøffel olie. Creamy pumpkin soup served with panfried turbot and truffel olie.
125,-(á la carte)
Mignon de Veau Forestier
Kalve mørbrad med skov svampe og grønsager.Veal tournedos served with mixed mushrooms and vegetables.
255,- (à la carte)
Fromage du jour
3 slags oste.Cheese after the chef’s choice.
Parfait Caramel et Pommes.  
Karamel parfait med æble kompot, æble salat, marengs og flødeskum. caramel-apple parfait served med aplle salat and whipped cream.
115,-(à la carte)

Bemærk: Besøg vores blog for opdateringer til vores menuer.
Note: Please visit our blog for updates to our menus.