Aften

Menu du mois

2 retter for 340,- Vin menu: 2 glas for 160,-

2 courses for 340,- Wine menu: 2 glasses for 160,-

3 retter for 380,- Vin menu: 3 glas for 240,-

3 courses for 380,- Wine menu: 3 glasses for 240,-

4 retter for 430,- Vin menu: 4 glas for 320,-

4 courses for 430,- Wine menu: 4 glasses for 320,-

5 retter for 530,- Vin menu: 5 glas for 400,-

5 courses for 530,- Wine menu: 5 glasses for 400,-

Huîtres naturale
5 stk. østers fra Atlanterhavet, citron og toast.
5 Atlantic oysters served with lemon and toast.
Soupe d’asperge froides et crabe
Kold asparges serveret med avocado og krabbe kød.Cold asparagus suppe served with avocado and crab meat
120,-(á la carte)
Filet de Flétan et Girolles
Stegt helleflynder filet serveret med smør dampede ærte samt puré,dertil ristet kantareller crudité.

Panfried Halibut filet served with peas and girolles.

255,- (à la carte)
Fromage du jour
Oste efter kokkens valg.

Cheese after the chef’s choice.

Fraises Romanoff  
Rå marineret jordbær med vodkaog grand marnier serveret med appelsin sorbet samt flødeskum og chokolade.

Marinated strawberries served with orange sorbet, whipped creamed and chocolate

115,-(à la carte)

Bemærk: Besøg vores blog for opdateringer til vores menuer.
Note: Please visit our blog for updates to our menus.