Aften

Menu du mois

2 retter for 350,- Vin menu: 2 glas for 170,-

2 courses for 350,- Wine menu: 2 glasses for 170,-

3 retter for 390,- Vin menu: 3 glas for 250,-

3 courses for 390,- Wine menu: 3 glasses for 250,-

4 retter for 450,- Vin menu: 4 glas for 340,-

4 courses for 450,- Wine menu: 4 glasses for 340,-

Huîtres et Pommes
Østers naturale servered på is med æble og skalotteløg.Øysters served with apples and shalottes.
205,-(à la carte)
Topinambours et ST Jacques
Stegt kammuslinger med jordkokke creme suppe tilsmagt med kastanje og dryppes med trøffel olie.
205,-(à la carte)
Filet de Flétan, Célèri et Figues
Helleflynder filet med oven bagte selleri puré, figner kompot og grønkål. Panfried filet of halibut served with celeriac, figues and green cabbage.Og / eller

Tournedos Rossini.

Oksemørbrad stegt saignant serveret med stegt foie gras, rødvin sauce og garniture.

Filet og beef served with panfried foie gras, red vin sauce and garnish.

295,- (à la carte)

 

 

305,- (à la carte.)

Fromage du jour
Dagens ost.( spørg deres tjener)Cheese after the chef’s choice.
110,- (à la carte)
Dessert du jour.  
Dagens dessert. Today´s dessert.
100,- (à la carte)

Bemærk: Besøg vores blog for opdateringer til vores menuer.
Note: Please visit our blog for updates to our menus.