Aften

Menu du mois

2 retter for 340,- Vin menu: 2 glas for 160,-

2 courses for 340,- Wine menu: 2 glasses for 160,-

3 retter for 380,- Vin menu: 3 glas for 240,-

3 courses for 380,- Wine menu: 3 glasses for 240,-

4 retter for 430,- Vin menu: 4 glas for 320,-

4 courses for 430,- Wine menu: 4 glasses for 320,-

5 retter for 530,- Vin menu: 5 glas for 400,-

5 courses for 530,- Wine menu: 5 glasses for 400,-

Huîtres Naturale
5 stk. østers fra Atlanterhavet, citron og toast. 5 Atlantic oysters served with lemon and toast.
Consommé de Homard et Oeuf 62*
Klar hummer suppe med sous-vide kogte æg serveret med ristet pore. Losbter consommé serveret with poached æg and leek.
120,-(á la carte)
Mignon de Veau Forestier
Kalve mørbrad med skov svampe og grønsager.Veal tournedos served with mixed mushrooms and vegetables.
255,- (à la carte)
Fromage du jour
3 slags oste.Cheese after the chef’s choice.
Mousse de Semoule et Quetsche.  
semujle mousse med blommer kompot og sorbet. Semolina mousse with plum kompot and sorbet.
115,-(à la carte)

Bemærk: Besøg vores blog for opdateringer til vores menuer.
Note: Please visit our blog for updates to our menus.