Aften

Menu du mois

2 retter for 345,- Vin menu: 2 glas for 160,-

2 courses for 345,- Wine menu: 2 glasses for 160,-

3 retter for 385,- Vin menu: 3 glas for 240,-

3 courses for 385,- Wine menu: 3 glasses for 240,-

4 retter for 435,- Vin menu: 4 glas for 320,-

4 courses for 435,- Wine menu: 4 glasses for 320,-

Huîtres et Pommes
Østers naturale servered på is med æble og skalotteløg.

Øysters served with apples and shalottes.

205,-(à la carte)
Foie Gras Poelé aux Framboises
Stegt foie gras og creme brulée foie gras med syltede hindbær, serveret med toast dryppes med rødvin-hindbær sauce.

Panfried gooselever and creme burlée served with raspberries  and toast.

205,-(á la carte)
Filet de Flétan et Sauce Nantua
Helleflynder filet med sød kartofler puré og grillede grønsager samt sauce Nantua.

Filet of halibut served with sweet potatoes puré, grilled vegetables and sauce nantua.

Og / eller

Mignon de veau aux girolles

Kalvemørbard serveret med kantareller sauce samt grønsager.

Veal filet served with chanterelles sauces and vegetables.

285,- (à la carte)
Fromage du jour
Dagens ost.( spørg deres tjener)Cheese after the chef’s choice.
110,-(à la carte)
Dessert du jour.  
Dagens dessert. Today´s dessert.
100,-(à la carte)

Bemærk: Besøg vores blog for opdateringer til vores menuer.
Note: Please visit our blog for updates to our menus.