Aften

Menu du mois

2 retter for 335,- Vin menu: 2 glas for 160,-

2 courses for 335,- Wine menu: 2 glasses for 160,-

3 retter for 375,- Vin menu: 3 glas for 240,-

3 courses for 375,- Wine menu: 3 glasses for 240,-

4 retter for 425,- Vin menu: 4 glas for 320,-

4 courses for 425,- Wine menu: 4 glasses for 320,-

5 retter for 530,- Vin menu: 5 glas for 400,-

5 courses for 530,- Wine menu: 5 glasses for 400,-

Huîtres naturale
5 stk. østers fra Atlanterhavet, citron og toast.
5 Atlantic oysters served with lemon and toast.
Duo de foie gras
Stegt og huset’s terrine foie gras serveret med chutney og toast.
Panfried and goose lever terrine served wih chutney and toast.
Filet de flétan et topinambourg

stegt helleflynder filet serveret med bagte jordskokke samt puré, dertil rødløg kompot og bacon.
Pandried filet of halibut with jerusalem artishokke and bacon.

225,- (à la carte)
Fromage du jour
Oste efter kokkens valg.
Cheese after the chef’s choice.
Fondant au chocolat
Lun chokolade kage med chokolade mousse, appelsin sortbet og appelsin salat.
Warm chocolate kage with mousse and orange sorbet.
115,-(à la carte)

Bemærk: Besøg vores blog for opdateringer til vores menuer.
Note: Please visit our blog for updates to our menus.