Aften

Menu du mois

2 retter for 345,- Vin menu: 2 glas for 160,-

2 courses for 345,- Wine menu: 2 glasses for 160,-

3 retter for 385,- Vin menu: 3 glas for 240,-

3 courses for 385,- Wine menu: 3 glasses for 240,-

4 retter for 435,- Vin menu: 4 glas for 320,-

4 courses for 435,- Wine menu: 4 glasses for 320,-

Salade de Homard et Tomates
kold tomatiseret hummer suppe med rygeost og sherry tomater. Cold lobster suppe,lobster pieces ,smoked cheese creme.
185,-(à la carte)
Foie Gras Poelé aux Framboises
Stegt foie gras med syltede hindbær, serveret på smørstegt toast dryppes med rødvin-hindbær sauce. Panfried gooselever served with raspberries  and toast.
205,-(á la carte)
Filet de Flétan et Girolles
Helleflynder filet med kantareller samt ærte puré og urter. Filet of halibut served with chanterelles,peas puré and fresh peas.
285,- (à la carte)
Fromage du jour
Dagens ost.( spørg deres tjener)Cheese after the chef’s choice.
110,-(à la carte)
Dessert du jour.  
Dagens dessert. today´s dessert.
100,-(à la carte)

Bemærk: Besøg vores blog for opdateringer til vores menuer.
Note: Please visit our blog for updates to our menus.