Aften

Menu du mois

2 retter for 345,- Vin menu: 2 glas for 160,-

2 courses for 345,- Wine menu: 2 glasses for 160,-

3 retter for 385,- Vin menu: 3 glas for 240,-

3 courses for 385,- Wine menu: 3 glasses for 240,-

4 retter for 435,- Vin menu: 4 glas for 320,-

4 courses for 435,- Wine menu: 4 glasses for 320,-

Salade de Homard et Fromage fumé.
hummer salat serveret med rygeost creme og sprødt rugbrød. Lobster salat served wirh smoked cheese creme and crispy rye bread.
185,-(à la carte)
Foie Gras Poelé aux Pommes
Stegt foie gras mes ristet æble, serveret på smørstegt toast dryppes med rødvin sauce. Panfried gooselever served with apple and toast.
205,-(á la carte)
Filet de flétan et Asparegs
Helleflynder filet med dampede hvide asparges samt brunet smør med citron og urter. Filet of halibut served with white asparagus, brun butter and lemon.
285,- (à la carte)
Fromage du jour
Dagens ost.( spørg deres tjener)Cheese after the chef’s choice.
110,-(à la carte)
Dessert du jour.  
Dagens dessert. today´s dessert.
100,-(à la carte)

Bemærk: Besøg vores blog for opdateringer til vores menuer.
Note: Please visit our blog for updates to our menus.