Aften
Forretter
-
HUÎTRES6 stk. 245 - 1 stk. 50Atlanterhavs østers med citron og toast.
-
PINCES DE CRABES195Krabbekløer med pyramidier dressing, dild og mayonnaise, citron og toast.
-
”FLAMMEKUCHEN” AU BACON125Tynd tærtebund med kvark creme, der på løg og bacon.
-
TERRINE MAISON205Husets terrine med marsalasky og toast.
-
FOIE DE CANARD POELÉ255Stegt andelever med æble og rødvin sauce.
-
ESCARGOTS au BEURRE à l’AIL6 stk. 135Snegle med hvidløg og urte smør.
-
SALADE GOURMANDISE275Hummer, jomfruhummer og gåselever anrettet på sprøde salater.
-
SALADE DE JAMBON DE PARME ET COMTÉ175Salat med tynde skiver parmaskinke, lun comté og rødvinseddike.
-
POIREAU CONFIT ET CHÈVRE (vegetar ret.)145Confiteret Porrer med gedeost og salat
-
SALADE MÉLANGÉE (vegetar ret.)100Blandede grønne salater med olie-eddike dressing.
Supper
-
CONSOMMÉ À L ́ALSACIENNE125Ekstra kraftig oksekødsuppe med pocheret æg.
-
ALSACE’S SOUPE À L’OIGNON125Alsace’s løgsuppe med crouton og revet ost.
-
SOUPE POISSON Á LA PROVENCAL125Kraftig ”mediterranien” fiskesuppe, serveres med sauce rouille.
Hovedretter
-
MOULES MARINIÉRES175Hvidvin Dampet blåmuslinger med hvidløg og urter serveret i flødesauce.
-
RESTAURANT ALSACE BOUILLABAISSE275Skaldyrs / fiskesuppe med diverse fisk og blåmuslinger samt sc. Rouille.
-
LIMANDE À LA MEUNIÈREDagsprisRødtunge stegt i smør, serveres med brunet smør sauce og persillekartofler.
-
CARRELET AU SEIGLE300Helstegt rødspætte vendt i rugmel, serveret med brunet smør, kapers, tyttebær, citron og persillekartofler.
-
RISOTTO AUX LÉGUMES (vegetar ret.)255Risotto dampet med hvidvin serveres med sæsonens grønsager og parmesanost.
-
PLAT DU JOUR295Dagens ret, spørg venligst Deres tjener
-
RIBEYE AU POIVRE305Ribeye serveret med pebersauce, rösti og haricots verts.
-
CHOUCROUTE ALSACIENNE295Syrnet kål kogt med hvidvin og div. udskæringer af grisen samt pølser, dertil kartofler og stærk sennep.
-
TOURNEDOS ROSSINI400Stegt oksemørbrad ca. 200 gr. serveres med andelever, rødvinssauce, garniture og rösti.
-
EXTRA TILBEHØR55kartofler, lille salat, sauce
Plateau Fruit de Mer
1250 for 2 pers. / 625 for 1 pers.
-
Først fiskesuppe med rouille og crouton, derefter hvidvinsdampede blåmuslinger med fløde. Tredje servering: fad med 2 halve hummere, 10 østers, 5 jomfruhummer, mayonnaise og citron.
Menu
2 retters menu 375 / 3 retters menu 400 / 4 retters menu 500
-
HUÎTRES NATURELLESper stk 505 stk Atlanterhavs østers serveres med citron og toast.
-
Og / Eller
-
TERRINE MAISON205Huset’s terrine foie gras servered med frugt chutney.
-
FILET DE HALIBUT ET CELERI350Pocheret helleflynder med ovnbagt knoldselleripure, citron hollandaise og friteret persille.
-
-
FROMAGE DU JOUR125Dagens ost med garniture. - Spørg venligst Deres tjener.
-
Og / Eller
-
DESSERT DU JOUR125Dagens dessert - Spørg venligst Deres tjener.
Ost & Dessert
-
ASSIETTE DE FROMAGE1505 slags oste med oliven og marmelade.
-
FROMAGE DU JOUR125Dagens ost - Spørg venligst deres tjener.
-
ET STYKKE OST75Et valgfrit stykke ost.
-
TARTE AU CITRON100Klassisk fransk citron tærte med marengs og vaniljeis.
-
MOUSSE AU CHOCOLAT BLANC100Hvid chokolademousse med sæsonens frisk frugt.
-
ASSIETTE DE SORBET100Sorbet med sæsonens frugt.
-
CRÉME BRULÉE100Serveres med vaniljeis.
-
WIENER EISCAFÉ100Vaniljeis serveres i et glas med espresso og flødeskum på toppen.
-
PETITS FOURS FRA ALIDA MARSTRAND502 styk.