Gåsens venner
Josephine & Franck inviterer hver den første onsdag i måneden kl. 18:30 indenfor til en aften med hygge og samvær.
Der bliver dækket op ved flotte langborde, hvor alle gæster tager plads. Her serveres en dejlig to-retters menu med et enkelt glas vin for kun 300 kr. per person. Formålet med dette arrangement er, at vi kan tilbringe nogle timer sammen i en uformel og hyggelig atmosfære. Alle gæster er naturligvis velkomne til at blive siddende, så længe det ønskes, og efter middagen vil der være mulighed for både at købe mere vin samt kaffe og dessert.
På grund af den store interesse er det nødvendigt at reservere plads i forvejen.
Nytårs menu 2025
Tarte flambée au homard
Alsassisk tærte med hummer og ørred rogn
&
Foie gras au torchon, coing et muscat
Med kvæde kompot & muscat gele
&
Consommé á l´Alsacienne
Oksehalesuppe samt Dumplings med surkål tilsmagt med gewürztraminer
&
Mignon de veau facon walldorf
Kalvemørbrad med selleri, druer, mandler, morkler, blanquette sauce
&
Alsace`s poire belle hélène
Pære parfait, mørk chokolade mousse, ckokolade ganache dryppes med poire williams
695,-
Rode & Kokkekvartetten
5 anerkendte kokke tager på gastronomisk Tour de Chambre
Thomas Rode har inviteret fire andre af Københavns markante kokke til at deltage i en serie på fire frankofile kokketræf. Og nu er du også inviteret!
Kom med når Andreas Bagh (Esmée), Julian Elkjær (Salon), Franck Dietrich (Restaurant l’Alsace) og Peter Yung (Restaurant Kanalen og Årets Kok 2017) på skift fortolker hinandens køkkener, når de over det næste år mødes hos hinanden til 4 kulinariske jamsessions af kaliber – og med Thomas Rode som kapelmester.
Glæd dig til 4 kreative aftener, hvor klassiske teknikker, regionale franske særpræg og moderne inspiration mødes i et legende og eksklusivt kokketræf i en afslappet og hyggelig atmosfære.
Torsdag d. 28. maj er det vores tur til at afholde Rode & Kokkekvartetten!
Hvor Andreas, Peter, Julian, Thomas og vores egen Franck dykker ned i den Alsaciske gastronomi og Francks kærlighed til Alsace-regionen.