• Forside
  • Menu
  • Vinkort
  • Kommende arrangementer
  • Winstub & Cafe l´Alsace
  • Selskaber
  • Gåsens venner
  • Job
  • Gavekort
  • Days of Tasting
Ny Østergade 9, 1101 København K
Booking

Frokost

Plat du jour - Dagens ret - 325

Les Flamm’s

- 125 -

English menu
  • “CLASSIC”
    Klassisk Flammkuechen med fromage blanc, bacon & løg
  • “TRUITE FUMÉE”
    Flammkuechen med fromage blanc & røget ørred
  • “FORESTIÈRE”
    Flammkuchen med fromage blanc, svampe & perleløg

Les Entrées

  • “HUÎTRES ATLANTIQUE JOSÉPHINE”
    6 stk. 255 - 1 stk 55
    Østers med Mignonette på skalotter & Pinot Noir vineddike
  • “CAVIAR 1920 BAERII 10 ANS” AU CÉLERI
    285
    “Caviar 1920 Baerii 10 år” med knoldselleri 30 g … god til 2 personer
  • HOMARD “GEWURZTRAMINER”
    325
    Hummer med syltet hyben rose & mild sort peber mayonnaise
  • ESCARGOTS “À L’ANCIENNE” EN COQUILLES
    6 stk. 150
    Snegle i hus. Hvidløg & persille
  • TERRINE “MAISON”
    225
    Husets terrine af fed andelever med sky af Muscat d’Alsace
  • “ESCALOPE” DE FOIE DE CANARD POÊLÉ AUX COINGS
    235
    Stegt fed andelever med kvædekompot & tørret andebryst

Les Soup

  • VELOUTÉ DE POTIRON AU HOMARD & TROMPETTES
    175
    Græskar hummer suppe med ristet hummer & sorte trompetsvampe

Les Poissons

  • TRUITE ”AUX AMANDES & CHOUX DE BRUXELLES”
    355
    Bækforel med rosenkål & røgede mandler
  • SANDRE ET PEAU CROUSTILLANT
    355
    Bagt sandart med, sprødt skind, grønkåls pure & sennepssauce

Les Viandes

  • CHOUCROUTE “VOSGIENNE”
    325
    Dampet, fermenteret hvidkål med det bedste af grisen
  • FILET RÔTI & PFEFFER DE FAON
    335
    Stegt filet samt ragu af dåkalv med kastanjer & karl johan svampe
  • LA FÊTE DU CANARD AU CHOU ROUGE
    345
    Det bedste af anden med alsacisk rødkål, andesky med varme krydderier & kråser …. Tilføj stegt fed andelever - 75
  • TOURNEDOS “STRASBOURGEOISE”
    445
    Oksemørbrad med oksehaler & perleløg i Pinot Noir

Les Omelettes

  • OMELETTE PAYSANNE AU JAMBON FUMÉ
    175
    Bonde omelette med røget skinke & kartofler. Grøn salat
  • OMELETTE AU CHAMPIGNONS DES BOIS
    175
    Bonde omelet med kartofler & vilde svampe. Grøn salat

Les Legumes

  • ESCALOPE DE CHOU FLEUR
    345
    Confiteret blomkål med karamelliseret blomkålspure & svampe

Les Garnitures

  • SPÄTZLE POELÉE
    45
    Alsaciske nudler, smørstegte
  • BAECKEOFFE DE LÉGUMES
    45
    Kartofler bagt i bouillon med aromatiske urter & løg
  • POMMES PERSILLÉE
    45
    Kogte nye kartofler med smør & persille
  • SALADE “MÉLANGÉE” VINAIGRETTE
    45
    Blandede grønne salater med vinaigrette

Les Desserts

  • “ASSIETTE DE FROMAGE”
    150
    5 slags oste med alt hvad hjertet ønsker & mere
  • “CHRISTSTOLLEN” D’ALSACE COMME UNE PAIN PERDU
    125
    Arme riddere med gløgg sabayonne & Kanel parfait
  • “STREUSEL” À LA MYRTILLE
    125
    Blåbærtærte med sorbet af fromage blanc & fermenterede blåbær
  • “CREME BRÛLÉE AUX QUETSCH”
    125
    Karamelliseret creme brulée med bagte blommer & vaniljeis
  • Ny Østergade 9
    1101 København K
  • +45 33145743
  • alsace@alsace.dk
Kontrolrapport
Guest Data Policy

Åbningstider

  • Mandag
    11:30 - 24:00
  • Tirsdag
    11:30 - 24:00
  • Onsdag
    11:30 - 24:00
  • Torsdag
    11:30 - 24:00
  • Fredag
    11:30 - 24:00
  • Lørdag
    11:30 - 24:00
  • Søndag
    Lukket

Sovino Brands Logo
Ambra Bistro Central Café Sommersko Café Victor Camour Esmée Goldfinch Kinyōbi Le Grand Rouge Le Petit Rouge Lusso Masseria Mother City PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Kanalen Restaurant Sk 12 Salon The Market Italian Trattoria Fiat