Frokost
Plat du jour - Dagens ret - 325
Les Flamm’s
- 125 -
-
“CLASSIC”Klassisk Flammkuechen med fromage blanc, bacon & løg
-
“FORESTIERE”Flammkuechen med fromage blanc & røget ørred
-
“LÉGUMES”Flammkuechen med fromage blanc, grønt & urter
Les Entrées
-
“HUÎTRES ATLANTIQUE JOSÉPHINE”6 stk. 255 - 1 stk 55Østers med Mignonette på skalotter & Sylvaner vineddike
-
ESCARGOTS “À L’ANCIENNE” EN COQUILLES6 stk. 150Snegle i hus. Rødvinssmør, hvidløg & persille
-
TERRINE “MAISON”225Husets terrine af fed andelever med sky af Muscat d’Alsace
-
“ESCALOPE” DE FOIE DE CANARD POÊLÉ AUX COINGS235Stegt fed andelever med kvædekompot & tørret andebryst
-
HOMARD “GEWURZTRAMINER”325Hummer med syltet hyben rose & mild sort peber mayonnaise
-
“CAVIAR 1920 BAERII 10 ANS” AUX CHOUX FLEUR285“Caviar 1920 Baerii 10 år” med blomkål 30 g … god til 2 personer
Les Soupes
-
“MATELOTE” AU RIESLING D’ALSACE155Cremet suppe på fisk fra ferskvand, med tør Riesling
-
VELOUTÉ DE POTIRON AU GRENOUILLE & TROMPETTES165Græskarsuppe med frølår & trompetsvampe
Les Poissons
-
TRUITE ”AUX AMANDES & CHOUX DE BRUXELLES”355Bækforel med rosenkål & røgede mandler
-
SANDRE ET PEAU CROUSTILLANTE375Sandart med sprødt skind, spinat, vilde svampe & senneps sauce
Les Viandes
-
CHOUCROUTE “VOSGIENNE”325Dampet, fermenteret hvidkål med det bedste af grisen
-
FILET RÔTI & PFEFFER DE FAON335Stegt filet samt ragu af dåkalv med kastanjer & karl johan svampe
-
COQUELET AU RIESLING “FAÇON l ‘ALSACE”395Hanekylling med svampe, skorzonerrod & fed lever
-
TOURNEDOS “STRASBOURGEOISE”445Oksemørbrad med oksehaler & perleløg i Pinot Noir
Les Omelettes
-
OMELETTE PAYSANNE AU JAMBON FUMÉ175Bonde omelette med røget skinke & kartofler. Grøn salat
-
OMELETTE AU CHAMPIGNONS DES BOIS175Bonde omelet med kartofler & vilde svampe. Grøn salat
Les Legumes
-
ESCALOPE DE CHOU FLEUR345Confiteret blomkål med karamelliseret blomkålspure & svampe
Les Garnitures
-
SPÄTZLE POELÉE45Alsaciske nudler, smørstegte
-
BAECKEOFFE DE LÉGUMES45Kartofler bagt i bouillon med aromatiske urter & løg
-
POMMES PERSILLÉE45Kogte nye kartofler med smør & persille
-
SALADE “MÉLANGÉE” VINAIGRETTE45Blandede grønne salater med vinaigrette
Plateau De Specialites Du Restaurant L’alsace
Til hele bordet
-
“FLAMM” AU TRUITE FUMÉETarte flambée med fromage blanc & røget ørred
-
ESCARGOTS “À L’ANCIENNE” AU PINOT NOIRSnegle i hus med Pinot Noir smør, hvidløg & persille
-
CUISSES DE GRENOUILLE, POTIRON & TROMPETTESGræskarpuré med frølår braiseret i Riesling & trompetsvampe
-
HUÎTRES ATLANTIQUE “JOSÉPHINE”Josephine østers. Mignonette på skalotter & Sylvaner vineddike
-
SANDRE CRU & SALADE DE SALSIFIS & RAIFORTRå marineret sandart. Skorzonerroder i pinot blanc & peberrod
-
HOMARD “GEWÜRZTRAMINER”Hummer med smagen af Gewürtztraminer
-
JAMBON FUMÉ ALSACIEN “CHOUCROUTE CRÉMEUSE”Let røget skinke på salat af fermenteret kål kogt med Pinot Gris
-
TERRINE MAISON & GELÉE DE MUSCAT D’ALSACEFed andelever som terrine med gelée af Muscat vin
-
CRUDITÉES & CONDIMENTSRå grøntsager, condimenter, friskbagt brød & smør
-
Til minimum to personer, pris per person 850
Les Desserts
-
“ASSIETTE DE FROMAGE”1505 slags oste med alt hvad hjertet ønsker & mere
-
OMELETTE EN SURPRISE “FORÊT NOIR”125”Schwarzwalder” - en surprise. Vaniljeparfait, chokolade, kirsebær
-
“STREUSEL” À LA MYRTILLE125Blåbærtærte med sorbet af fromage blanc & fermenterede blåbær
-
“CREME BRÛLÉE AUX QUETSCH”125Karamelliseret creme brulée med bagte blommer & vaniljeis