Frokost
Plat du jour - Dagens ret - 325
Les Flamm’s
- 125 -
-
“CLASSIC”Klassisk Flammkuechen med fromage blanc, bacon & løg
-
“TRUITE FUMÉE”Flammkuechen med fromage blanc & røget ørred
-
“FORESTIÈRE”Flammkuchen med fromage blanc, svampe & perleløg
Les Entrées
-
“HUÎTRES ATLANTIQUE JOSÉPHINE”6 stk. 255 - 1 stk 55Østers med Mignonette på skalotter & Pinot Noir vineddike
-
“CAVIAR 1920 BAERII 10 ANS” AU CÉLERI285“Caviar 1920 Baerii 10 år” med knoldselleri 30 g … god til 2 personer
-
HOMARD “GEWURZTRAMINER”325Hummer med syltet hyben rose & mild sort peber mayonnaise
-
ESCARGOTS “À L’ANCIENNE” EN COQUILLES6 stk. 150Snegle i hus. Hvidløg & persille
-
TERRINE “MAISON”225Husets terrine af fed andelever med sky af Muscat d’Alsace
-
“ESCALOPE” DE FOIE DE CANARD POÊLÉ AUX COINGS235Stegt fed andelever med kvædekompot & tørret andebryst
Les Soup
-
VELOUTÉ DE POTIRON AU HOMARD & TROMPETTES175Græskar hummer suppe med ristet hummer & sorte trompetsvampe
Les Poissons
-
TRUITE ”AUX AMANDES & CHOUX DE BRUXELLES”355Bækforel med rosenkål & røgede mandler
-
SANDRE ET PEAU CROUSTILLANT355Bagt sandart med, sprødt skind, grønkåls pure & sennepssauce
Les Viandes
-
CHOUCROUTE “VOSGIENNE”325Dampet, fermenteret hvidkål med det bedste af grisen
-
FILET RÔTI & PFEFFER DE FAON335Stegt filet samt ragu af dåkalv med kastanjer & karl johan svampe
-
LA FÊTE DU CANARD AU CHOU ROUGE345Det bedste af anden med alsacisk rødkål, andesky med varme krydderier & kråser …. Tilføj stegt fed andelever - 75
-
TOURNEDOS “STRASBOURGEOISE”445Oksemørbrad med oksehaler & perleløg i Pinot Noir
Les Omelettes
-
OMELETTE PAYSANNE AU JAMBON FUMÉ175Bonde omelette med røget skinke & kartofler. Grøn salat
-
OMELETTE AU CHAMPIGNONS DES BOIS175Bonde omelet med kartofler & vilde svampe. Grøn salat
Les Legumes
-
ESCALOPE DE CHOU FLEUR345Confiteret blomkål med karamelliseret blomkålspure & svampe
Les Garnitures
-
SPÄTZLE POELÉE45Alsaciske nudler, smørstegte
-
BAECKEOFFE DE LÉGUMES45Kartofler bagt i bouillon med aromatiske urter & løg
-
POMMES PERSILLÉE45Kogte nye kartofler med smør & persille
-
SALADE “MÉLANGÉE” VINAIGRETTE45Blandede grønne salater med vinaigrette
Les Desserts
-
“ASSIETTE DE FROMAGE”1505 slags oste med alt hvad hjertet ønsker & mere
-
“CHRISTSTOLLEN” D’ALSACE COMME UNE PAIN PERDU125Arme riddere med gløgg sabayonne & Kanel parfait
-
“STREUSEL” À LA MYRTILLE125Blåbærtærte med sorbet af fromage blanc & fermenterede blåbær
-
“CREME BRÛLÉE AUX QUETSCH”125Karamelliseret creme brulée med bagte blommer & vaniljeis