Aften Menu
-
2 retters menu375
-
3 retters menu400
-
4 retters menu500
Aften Menu
-
HUÎTRES NATURELLESAtlanterhavs østers serveres med citron og toast.50 per stk.
-
Og / eller
-
FOIE DE CANARD ET TERRINEStegt andelever og terrine med kompot og rødvin sauce.275
-
FILET DE TURBOTStegt pighvar filet med jordskokke purée, nødde smør, rosenkål, bacon og tyttebær350
-
-
FROMAGE DU JOURDagens ost med garniture. - Spørg venligst Deres tjener.125
-
og/eller
-
DESSERT DU JOURDagens dessert - Spørg venligst Deres tjener.125
Plateau Fruit de Mer
Serveres over 3 gange - 1050 for 2 pers. / 525 for 1 pers.
-
Serveres over 3 gangeFørst fiskesuppe med rouille og croutoner, derefter hvidvinsdampede blåmuslinger med fløde. Tredje servering: fad med 2 halve hummere, 10 østers, 5 jomfruhummer, mayonnaise og citron.
”Alsace’s Royale” Plateau de fruit de mer
1550 for 2 pers.
-
Kun på forud bestilling, senest dagen før, og til minimum 2 personer. Mere info spørg Deres tjener.