Aften Menu
-
2 retters menu375
-
3 retters menu400
-
4 retters menu500
Aften Menu
-
HUÎTRES NATURELLES5 stk Atlanterhavs østers serveres med citron og toast.50 per stk.
-
eller
-
HOMARD, CHOUX POINTUES ET CHILIHummer med chili marineret kål, syltede rødløg, sennepsfrø, mayonnaise og rugbrød crisp.295
-
-
MAGRET DE CANARD ET CERISESAndebryst med rodfrugter, rosenkål, mandler, kirsebær sauce og confit kartofler.335
-
-
FROMAGE DU JOURDagens ost med garniture. - Spørg venligst Deres tjener.125
-
eller
-
DESSERT DU JOURDagens dessert - Spørg venligst Deres tjener.125
Plateau Fruit de Mer
Serveres over 3 gange - 1250 for 2 pers. / 625 for 1 pers.
-
Serveres over 3 gangeFørst fiskesuppe med rouille og croutoner, derefter hvidvinsdampede blåmuslinger med fløde. Tredje servering: fad med 2 halve hummere, 10 østers, 5 jomfruhummer, mayonnaise og citron.