Aften Menu
-
2 retters menu375
-
3 retters menu450
-
4 retters menu500
Aften Menu
-
HUÎTRES NATURELLESAtlanterhavs østers serveres på is med citron og toast50 per stk.
-
eller
-
HOMARD ET FROMAGE FUMÉHummer serveret med sprødt og rygeostcreme.275
-
og
-
FILET DE TURBOT, ASPERGES ET PETITS POISDampet pighvar filet serveret med asparges og grønne ærter.350
-
og
-
FROMAGE DU JOURDagens ost med garniture. (Spørg deres tjener)125
-
og/eller
-
DESSERT DU JOURDagens dessert125
Plateau Fruit de Mer
Serveres over 3 gange - 950 for 2 pers. / 475 for 1 pers.
-
Serveres over 3 gangeFørst fiskesuppe med rouille og crouton, derefter hvidvinsdampede blåmuslinger med fløde. Tredje servering: fad med 2 halve hummere, 10 østers, 5 jomfruhummer, mayonnaise og citron.
”Alsace’s Royale” Plateau de fruit de mer
1550 for 2 pers.
-
ALSACE’S FISKESUPPEMed rouilles og croutons
-
2 SLAGS ØSTERS6 stk østers
-
MUSLINGER
-
KNIVMUSLINGER
-
SØSNEGLE
-
KRABBEKLO
-
HUMMER
-
JOMFRUHUMMER
-
GARNITURE
-
-
Kun på forud bestilling, senest dagen før, og til minimum 2 personer. Mere info spørg Deres tjener.