À la carte Aften
Forretter
-
HUÎTRESAtlanterhavs Østers 1 stk50
-
TERRINE MAISONHusets terrine med marsalasky og toast.190
-
POELÉ aux POMMESStegt andelever, ristet æble anrettet på toast, dryppet med rødvins sauce samt salat235
-
SALADE GOURMANDISEHummer, jomfruhummer, røget laks og gåselever anrettet på sprøde salater, dryppet med hvidvinseddikedressing.275
-
SALADE AU JAMBON DE PARME ET FROMAGE DE CHÈVRESalat med tynde skiver parmaskinke, grillet gedeost, dryppet med rødvinseddike.180
-
CHÈVRE GRILLÉ (vegetar ret.)Grillet gedeost serveret med gulerods-marmelade og salat160
-
SALADE MÉLANGÉE (vegetar ret.)Blandede grønne salater med olie-eddike dressing95
Supper
-
Consommé á l´AlsacienneEkstra kraftig oksekødsuppe med trøffelfarserede pandekager130
-
Soupe Poisson á la ProvencalKraftig ”mediterranien” fiskesuppe, serveres med sauce rouille og grissini130
Hovedretter
-
MOULES MARINIÉRESMuslinger ristet med hvidløg og urter, i flødesauce125 / 175
-
RESTAURANT ALSACE’ BOUILLABAISSESkaldyrssuppe baseret på pighvar og søtunge garneres med jomfruhummer og blåmuslinger samt sc. rouille.265
-
LIMANDE à la MEUNIÈREFlot rødtunge stegt i smør, serveres med persillekartofler samt citron.335
-
PLAT DU JOURDagens ret, spørg venligst Deres tjener235
-
RIBEYE SAUCE BÉARNAISERibeye ca. 250 gr. grilles ”saignant”, serveres med sauce béarnaise, pomme sauté og salat305
-
CHOUCROUTE ALSACIENNESyrnede kål kogt med hvidvin og div. udskæringer af grisen samt 2 slags pølser, dertil kartofler og stærk sennep.255
-
TOURNEDOS ROSSINIStegt oksemørbrad ca. 200 gr. serveres med andelever, rødvinssauce, garniture og rösti.385
-
RISOTTO aux LÉGUMES (vegetar ret.)Risotto dampet med hvidvin og fløde, serveres med sæsonens grønsager og parmesanost samt grøn salat.225
-
Extra tilbehørkartofler, lille salat, sauce55