Aften
Tarte Flambée / “Flammkuchen”
- 125 -
-
KLASSISK “FLAMM”Med bacon og løg
-
GEDE ”FLAMM” (vegetar ret.)Med løg og honning
-
FORESTIÈRES “FLAMM”Med svampe
-
GRATINERET “FLAMM”Med emmentaler
-
PISSALADIÈRE “FLAMM” (pescetar ret.)Med ansjoser, oliven og løg
Forretter
-
HUÎTRES6 stk. 245 - 1 stk. 50Atlanterhavs østers med citron og toast.
-
PINCES DE CRABES195Krabbekløer med pyramidier dressing, dild og mayonnaise, citron og toast.
-
SALADE GOURMANDISE275Hummer, jomfruhummer og gåselever anrettet på sprøde salater.
-
SARDINES ET BEURRE125Franske sardiner med brød og smør.
-
ESCARGOTS AU BEURRE À L’AIL6 stk. 145Snegle med hvidløg og urte smør.
-
CUISSES DE GRENOUILLE Á LA MARINIERE175Frølår dampet i hvidvin, fløde, urter og hvidløg.
-
TERRINE MAISON205Husets terrine med marsalasky og toast.
-
CHARCUTERIE ET FROMAGE155Charcuterie fra alsace og ost.
-
SALADE MÉLANGÉE100
Supper
-
ALSACE’S SOUPE À L’OIGNON (vegetar ret.)125Alsace’s løgsuppe med crouton og revet ost.
-
SOUPE POISSON Á LA PROVENCAL125Kraftig ”mediterranean” fiskesuppe, serveres med sauce rouille og croutons.
Les Asperges / Asparagus
-
HUILE OU MAYONNAISSENaturel med olivenolie eller mayonnaise.
-
CHÈVRE CHAUDLun karameliseret gedeost og saltede mandler.
-
JAMBON DU FUMÉ D’ALSACEAlsaciansk røget skinke.
-
SAUMON FUMÉ, FROMAGE FRAIS ET CITRONRøget laks og rygeost creme samt citron og urter.
-
CREVETTE ET SAUCE HOLLANDAISE D´ALSACEFjordrejer (50 gram) og Alsace’s Hollandaise sauce.
-
FOIE DE CANARD POELÈStegt foie gras med demi-glace og urter.
-
FROM THE MIDDLE OF MAY, WE SERVE DANISH WHITE ASPARAGUS FROM LAMMEFJORDFra medio maj vil vi servere danske hvide asparges fra Søren Wiuff i Lammefjorden.
Hovedretter
-
RISOTTO AU ASPERGES255Cremet risotto med hvide asparges og grønne ærter.
-
MOULES MARINIÉRES175Hvidvins dampede blåmuslinger med hvidløg og urter serveret i flødesauce.
-
LIMANDE À LA MEUNIÈRE435Rødtunge stegt i smør, serveres med brunet smør sauce, persillekartofler og citron.
-
PLAT DU JOUR295Dagens ret - spørg venligst Deres tjener.
-
RIBEYE Á LA MOELLE305Ribeye serveret med marvsauce, rösti og haricots verts.
-
CHOUCROUTE ALSACIENNE295Syrnet kål kogt med hvidvin og div. udskæringer fra grisen samt pølser fra Alsace, dertil kartofler og stærk sennep.
-
TOURNEDOS ROSSINI400Stegt oksemørbrad ca. 200 gr. serveres med andelever, rødvinssauce, garniture og rösti.
-
EXTRA TILBEHØR55Kartofler, lille salat, sauce
Plateau Fruit de Mer
625 per person
-
FISKESUPPEMed rouille og croutons
-
HVIDVINSDAMPEDE BLÅMUSLINGERMed fløde
-
FADEt fad med 1 halv hummer, 5 østers, 3 jomfruhummer, mayonnaise og citron.
-
Serveres over 3 gange
Ost & Dessert
-
ASSIETTE DE FROMAGE1505 slags oste med oliven og marmelade.
-
FROMAGE DU JOUR125Dagens ost - Spørg venligst deres tjener.
-
ET STYKKE OST75Et valgfrit stykke ost.
-
TARTE AU CITRON100Klassisk fransk citron tærte med marengs og vaniljeis.
-
CRÉME BRULÉE100Serveres med vaniljeis.
-
KOUGLEHOPF MARINÉ125Kouglehopf serveres med eau de vie, jordbær og is
-
FLAN Á LA RHUBARBE125Rabarber flan, serveres med variationer af rabarber
-
COUPE COLONEL100Citron sorbet med 2cl vodka
-
WIENER EISCAFÉ100Vaniljeis serveres i et glas med espresso og flødeskum på toppen.