Aften
Forretter
-
HUÎTRES245Atlanterhavs Østers 6 stk
-
”FLAMMEKUCHEN” au Bacon125Tynd tærtebund med kvark creme, der på løg og bacon.
-
TERRINE MAISON225Husets terrine med marsalasky og toast.
-
POELÉ aux POMMES250Stegt andelever, med ristet æble, dryppet med rødvins sauce samt salat.
-
SALADE GOURMANDISE275Hummer, jomfruhummer og gåselever anrettet på sprøde salater, dryppet med hvidvinseddikedressing.
-
SALADE AU JAMBON DE PARME ET FROMAGE DE CHÈVRE175Salat med tynde skiver parmaskinke, grillet gedeost, dryppet med rødvinseddike.
-
CHÈVRE GRILLÉ (vegetar ret.)175Grillet gedeost serveret med gulerods-marmelade og salat
-
SALADE MÉLANGÉE (vegetar ret.)100Blandede grønne salater med olie-eddike dressing
Supper
-
CONSOMMÉ á l´ALSACIENNE125Ekstra kraftig oksekødsuppe med trøffelfarserede pandekager
-
SOUPE à l’ OIGNON125Alsace’s løgsuppe med crouton og revet ost.
-
SOUPE POISSON à LA PROVENCAL125Kraftig ”mediterranien” fiskesuppe, serveres med sauce rouille og grissini
Hovedretter
-
MOULES MARINIÉRES175Blåmuslinger ristet med hvidløg og urter, i flødesauce.
-
RESTAURANT ALSACE’ BOUILLABAISSE275Skaldyrs / fiskesuppe med diverse fiske og blåmuslinger samt sc. rouille.
-
LIMANDE à la MEUNIÈREDagsprisFlot rødtunge stegt i smør, serveres med persillekartofler samt citron.
-
PLAT DU JOUR275Dagens ret, spørg venligst Deres tjener
-
RIBEYE SAUCE BÉARNAISE325Ribeye ca. 250 gr. grilles ”saignant”, serveres med sauce béarnaise, pomme sauté og salat.
-
CHOUCROUTE ALSACIENNE295Syrnede kål kogt med hvidvin og div. udskæringer af grisen samt 2 slags pølser, dertil kartofler og stærk sennep.
-
TOURNEDOS ROSSINI400Stegt oksemørbrad ca. 200 gr. serveres med andelever, rødvinssauce, garniture og rösti.
-
RISOTTO aux LÉGUMES (vegetar ret.)255Risotto dampet med hvidvin og fløde, serveres med sæsonens grønsager og parmesanost samt grøn salat.
-
Extra tilbehør55kartofler, lille salat, sauce
Plateau Fruit de Mer
950 for 2 pers. / 475 for 1 pers.
-
Først fiskesuppe med rouille og crouton, derefter hvidvinsdampede blåmuslinger med fløde. Tredje servering: fad med 2 halve hummere, 10 østers, 5 jomfruhummer, mayonnaise og citron.
Menu
2 retters menu 375 / 3 retters menu 450 / 4 retters menu 500
-
HUÎTRES NATURELLESper stk 505 stk Atlanterhavs østers serveres med citron og toast.
-
Eller
-
NOIX DE ST JACQUES, MANGUE ET CHILI225Lune kammuslinger serveret med mango tilsmagt med chili samt friske koriander.
-
Og
-
FILET DE TURBOT ET SALSIFIE305Pocheret pighvar filet serveret med skorzonnerrod ragout og sauce hollandaise.
-
Og
-
FROMAGE DU JOUR125Dagens ost med garniture. (Spørg deres tjener)
-
Og / Eller
-
DESSERT DU JOUR125Dagens dessert
Ost & Dessert
-
ASSIETTE DE FROMAGE1505 slags oste med alt hvad hjertet ønsker og mere.
-
FROMAGE DU JOUR125Dagens ost. (Spørg deres tjener)
-
ET STYKKE OST75Et valgfrit stykke ost.
-
TARTE AU CITRON100Klassisk fransk citron tærte med marengs og vaniljeis.
-
MOUSSE AU CHOCOLAT BLANC100Hvid chokolademousse med sæsonens friske frugt.
-
ASSIETTE DE SORBET100Husets sorbet med sæsonens frugt.
-
CRÉME BRULÉE100Serveres med vaniljeis.
-
WIENER EISCAFÉ100Vaniljeis serveres i et glas med dobbelt espresso og flødeskum på toppen.