• Forside
  • Menu
  • Vinkort
  • Vinbar
  • Vinsmagning
  • Selskaber
  • Gåsens venner
  • Job
  • Gavekort
Ny Østergade 9, 1101 København K
Booking

Aften

Forretter

English menu
  • HUÎTRES
    6 stk. 245
    Atlanterhavs østers med citron og toast.
  • PINCES DE CRABES
    195
    Krabbekløer med pyramidier dressing, dild og mayonnaise, citron og toast.
  • ”FLAMMEKUCHEN” AU BACON
    125
    Tynd tærtebund med kvark creme, der på løg og bacon.
  • TERRINE MAISON
    225
    Husets terrine med marsalasky og toast.
  • POELÉ AUX POMMES
    250
    Stegt andelever, med ristet æble, dryppet med rødvins sauce samt salat.
  • ESCARGOTS au BEURRE à l’AIL
    6 stk. 135
    Snegle med hvidløg og urte smør.
  • SALADE GOURMANDISE
    275
    Hummer, jomfruhummer og gåselever anrettet på sprøde salater.
  • SALADE AU JAMBON DE PARME ET FROMAGE DE CHEVRE CHAUD
    175
    Salat med tynde skiver Parmaskinke, grillet gedeost, dryppet med rødvinseddike.
  • CHÈVRE GRILLÉ (vegetar ret.)
    175
    Grillet gedeost, salat og gulerodsmarmelade.
  • SALADE MÉLANGÉE (vegetar ret.)
    100
    Blandede grønne salater med olie-eddike dressing.

Supper

  • CONSOMMÉ À L ́ALSACIENNE
    125
    Ekstra kraftig oksekødsuppe med pocheret æg.
  • SOUPE À L’OIGNON
    125
    Alsace’s løgsuppe med crouton og revet ost.
  • SOUPE POISSON Á LA PROVENCAL
    125
    Kraftig ”mediterranien” fiskesuppe, serveres med sauce rouille.

Hovedretter

  • MOULES MARINIÉRES
    175
    Hvidvin Dampet blåmuslinger med hvidløg og urter serveret i flødesauce.
  • RESTAURANT ALSACE BOUILLABAISSE
    275
    Skaldyrs / fiskesuppe med diverse fisk og blåmuslinger samt sc. Rouille.
  • LIMANDE À LA MEUNIÈRE
    Dagspris
    Flot rødtunge stegt i smør, serveres med persillekartofler samt citron.
  • PLAT DU JOUR
    275
    Dagens ret, spørg venligst Deres tjener
  • RIBEYE SAUCE BÉARNAISE
    325
    Ribeye ca. 250gram grilles ”saignant”, serveres med Béarnaise, kartofler og salat.
  • CHOUCROUTE ALSACIENNE
    295
    Syrnet kål kogt med hvidvin og div. udskæringer af grisen samt pølser, dertil kartofler og stærk sennep.
  • TOURNEDOS ROSSINI
    400
    Stegt oksemørbrad ca. 200 gr. serveres med andelever, rødvinssauce, garniture og rösti.
  • RISOTTO AUX LÉGUMES (VEGETAR RET.)
    255
    Risotto dampet med hvidvin serveres med sæsonens grønsager og parmesanost.
  • EXTRA TILBEHØR
    55
    kartofler, lille salat, sauce

Plateau Fruit de Mer

1050 for 2 pers. / 525 for 1 pers.


  • Først fiskesuppe med rouille og crouton, derefter hvidvinsdampede blåmuslinger med fløde. Tredje servering: fad med 2 halve hummere, 10 østers, 5 jomfruhummer, mayonnaise og citron.

”Alsace’s Royale” Plateau de fruit de mer

1550 for 2 pers.


  • Kun på forud bestilling, senest dagen før, og til minimum 2 personer. Mere info spørg Deres tjener.

Menu

2 retters menu 375 / 3 retters menu 450 / 4 retters menu 500

  • HUÎTRES NATURELLES
    per stk 50
    5 stk Atlanterhavs østers serveres med citron og toast.
  • Og / Eller
  • TERRINE MAISON ET CHUTNEY
    225
    Husets Terrine med rødløgs marmelade og pære chutney.
  • FILET DE FLÉTAN, FENOUIL ET GIROLLES
    350
    Pocheret Helleflynder filet med fennikel, kartoffel Brandade og kantareller.
  • Og / Eller
  • FROMAGE DU JOUR
    125
    Dagens ost med garniture. - Spørg venligst Deres tjener.
  • Og / Eller
  • DESSERT DU JOUR
    125
    Dagens dessert - Spørg venligst Deres tjener.

Ost & Dessert

  • ASSIETTE DE FROMAGE
    150
    5 slags oste med oliven og marmelade.
  • FROMAGE DU JOUR
    125
    Dagens ost - Spørg venligst deres tjener.
  • ET STYKKE OST
    75
    Et valgfrit stykke ost.
  • TARTE AU CITRON
    100
    Klassisk fransk citron tærte med marengs og vaniljeis.
  • MOUSSE AU CHOCOLAT BLANC
    100
    Hvid chokolademousse med sæsonens frisk frugt.
  • ASSIETTE DE SORBET
    100
    Sorbet med sæsonens frugt.
  • CRÉME BRULÉE
    100
    Serveres med vaniljeis.
  • WIENER EISCAFÉ
    100
    Vaniljeis serveres i et glas med espresso og flødeskum på toppen.
  • PETITS FOURS FRA ALIDA MARSTRAND
    50
    2 styk.
  • Ny Østergade 9
    1101 København K
  • +45 33145743
  • alsace@alsace.dk
Kontrolrapport
Guest Data Policy

Åbningstider

  • Mandag
    11:30 - 24:00
  • Tirsdag
    11:30 - 24:00
  • Onsdag
    11:30 - 24:00
  • Torsdag
    11:30 - 24:00
  • Fredag
    11:30 - 24:00
  • Lørdag
    11:30 - 24:00
  • Søndag
    Lukket

Sovino Brands Logo
Bistro Central Boathouse Bocado Café Victor Esmée Goldfinch Lusso Masseria PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Camino Restaurant Kanalen Salon Sunset Noodle The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat