Aften
Tarte Flambée / “Flammkuchen”
- 125 -
-
KLASSISK “FLAMM”Med bacon og løg
-
GEDE ”FLAMM” (vegetar ret.)Med løg og honning
-
FORESTIÈRES “FLAMM”Med svampe
-
GRATINERET “FLAMM”Med emmentaler
-
PISSALADIÈRE “FLAMM” (pescetar ret.)Med ansjoser, oliven og løg
Forretter
-
HUÎTRES6 stk. 245 - 1 stk. 50Atlanterhavs østers med citron og toast.
-
PINCES DE CRABES195Krabbekløer med pyramidier dressing, dild og mayonnaise, citron og toast.
-
TERRINE MAISON205Husets terrine med marsalasky og toast.
-
FOIE DE CANARD POELÉ255Stegt andelever med æble og rødvin sauce.
-
ESCARGOTS AU BEURRE À L’AIL6 stk. 145Snegle med hvidløg og urte smør.
-
SALADE GOURMANDISE275Hummer, jomfruhummer og gåselever anrettet på sprøde salater.
-
JAMBON DE PARMA ET CHÈVRE175Salat med tynde skiver Parmaskinke, gedeost, dryppet med rødvinseddike.
-
POIREAU CONFIT ET CHÈVRE145Confiteret porrer med gedeost og mandler.
-
SALADE MÉLANGÉE100Blandede grønne salater med olie-eddike dressing.
Supper
-
CONSOMMÉ À L ́ALSACIENNE125Ekstra kraftig oksekødsuppe med pocheret æg.
-
ALSACE’S SOUPE À L’OIGNON (vegetar ret.)125Alsace’s løgsuppe med crouton og revet ost.
-
SOUPE POISSON Á LA PROVENCAL125Kraftig ”mediterranean” fiskesuppe, serveres med sauce rouille og croutons.
Hovedretter
-
MOULES MARINIÉRES175Hvidvins dampede blåmuslinger med hvidløg og urter serveret i flødesauce.
-
RESTAURANT ALSACE BOUILLABAISSE275Skaldyrs / fiskesuppe med dagens fisk og blåmuslinger samt sc. Rouille.
-
LIMANDE À LA MEUNIÈREDagsprisRødtunge stegt i smør, serveres med brunet smør sauce, persillekartofler og citron.
-
TRUITE AUX AMANDES295Pande stegt ørred med mandler, smør og persille kartofler.
-
RISOTTO POELÉ ET PURÉ (vegetar ret.)255Stegt risotto med grønsager og puré samt parmesan ost.
-
PLAT DU JOUR295Dagens ret - spørg venligst Deres tjener.
-
RIBEYE AU POIVRE305Ribeye serveret med pebersauce, rösti og haricots verts.
-
CHOUCROUTE ALSACIENNE295Syrnet kål kogt med hvidvin og div. udskæringer af grisen samt pølser, dertil kartofler og stærk sennep.
-
TOURNEDOS ROSSINI400Stegt oksemørbrad ca. 200 gr. serveres med andelever, rødvinssauce, garniture og rösti.
-
EXTRA TILBEHØR55kartofler, lille salat, sauce
Plateau Fruit de Mer
1250 for 2 pers. / 625 for 1 pers.
-
FISKESUPPEMed rouille og croutons
-
HVIDVINSDAMPEDE BLÅMUSLINGERMed fløde
-
FADMed 2 halve hummere, 10 østers, 5 jomfruhummer, mayonnaise og citron.
-
Serveres over 3 gange
Ost & Dessert
-
ASSIETTE DE FROMAGE1505 slags oste med oliven og marmelade.
-
FROMAGE DU JOUR125Dagens ost - Spørg venligst deres tjener.
-
ET STYKKE OST75Et valgfrit stykke ost.
-
TARTE AU CITRON100Klassisk fransk citron tærte med marengs og vaniljeis.
-
MOUSSE AU CHOCOLAT BLANC100Hvid chokolademousse med sæsonens frugt.
-
ASSIETTE DE SORBET100Hjemmelavet Sorbet.
-
CRÉME BRULÉE100Serveres med vaniljeis.
-
WIENER EISCAFÉ100Vaniljeis serveres i et glas med espresso og flødeskum på toppen.