Frokost
Plat du jour - Dagens ret - 325
Les Flamm’s
- 125 -
-
“CLASSIC”Helt klassisk med fromage blanc, bacon & løg
-
“FORESTIERE”Vilde skovsvampe, fromage blanc, bacon & løg
-
“LÉGUMES”Fromage blanc, vårgrønt & aromatiske urter
Les Entrées
-
“HUÎTRES ATLANTIQUE JOSÉPHINE”6 stk. 255 - 1 stk 55Mignonette på skalotter & Sylvaner vineddike
-
ESCARGOTS “À L’ANCIENNE” EN COQUILLES6 stk. 150Snegle i hus med smør, hvidløg & persille
-
“MATELOTE” AU RIESLING D’ALSACE155Cremet suppe på fisk fra ferskvand, med tør Riesling
-
CUISSES DE GRENOUILLES “MARINIÈRE”165Sauterede frølår i cremet nage sauce, med brøndkarsesalat
-
TERRINE “MAISON”225Husets terrine af fed andelever med sky af Pinot Gris d’Alsace
-
“ESCALOPE” DE FOIE DE CANARD POÊLÉ235Stegt fed andelever. Råsyltede kirsebær & tørret andebryst
-
HOMARD “GEWURZTRAMINER”325Med syltet hyben rose & mayonnaise med mild sort peber
-
“CAVIAR 1920 BAERII 10 ANS” AUX CHOUX FLEUR285“Caviar 1920 Baerii 10 år” med blomkål 30 g … god til 2 personer
Les Poissons
-
TRUITE DE RIVIÈRE ”AUX AMANDES”355Bækforel i vinaigrette med brunet smør & røgede mandler
-
SANDRE POÊLÉ CROUSTILLANT SUR LA PEAU375Stegt sandart med spinat & vilde svampe. Senneps sauce
Les Viandes
-
CHOUCROUTE “VOSGIENNE”325Dampet, fermenteret hvidkål med det bedste af grisen
-
“CHEVREUIL D’ÉTÉ”, FILET RÔTI & PFEFFER335Stegt filet samt ragu med kastanje sennep & karl johan svampe
-
COQUELET AU RIESLING “FAÇON l ‘ALSACE”395Hanekylling med svampe, spinat & fed lever
-
TOURNEDOS “STRASBOURGEOISE”445Oksemørbrad med oksehaler & perleløg i Pinot Noir
Les Omelettes
-
OMELETTE PAYSANNE AU JAMBON FUMÉ175Bonde omelette med røget skinke & kartofler. Grøn salat
-
OMELETTE AU CHAMPIGNONS DES BOIS175Bonde omelette med vilde svampe. Grøn salat
Les Garnitures
-
SPÄTZLE POELÉE45Alsaciske nudler, smørstegte
-
BAECKEOFFE DE LÉGUMES45Kartofler bagt i bouillon med aromatiske urter & løg
-
POMMES PERSILLÉE45Kogte nye kartofler med smør & persille
-
ÉTUVÉE JARDINIÈRE45Sæsonens grøntsager i smørsauce
-
SALADE “MÉLANGÉE” VINAIGRETTE45Blandede grønne salater med vinaigrette
Plateau de fruits de mer & l’eau douce
Til hele bordet
-
“FLAMM” AU TRUITE FUMÉETarte flambée med fromage blanc & røget ørred
-
ESCARGOTS “À L’ANCIENNE” EN COQUILLESSnegle i hus med smør, hvidløg & persille
-
CUISSES DE GRENOUILLES “MARINIÈRE”Sauterede frølår i cremet nage sauce, med brøndkarsesalat
-
CRUDITÉES & CONDIMENTSRå grøntsager & condimenter
-
HUÎTRES ATLANTIQUE “JOSÉPHINE”Mignonette på skalotter & Sylvaner vineddike
-
LANGOUSTINE “KRAUTSALAT CRÉMEUSE”Jomfruhummer på salat af fermenteret kål
-
HOMARD “GEWÜRZTRAMINER”Hummer med smagen af Gewürtztraminer
-
“CARPACCIO” DE SANDRE AUX AIL DES OURSTatar af sandart med ørredrogn & ramsløg
-
Til minimum to personer 1650
-
-
TILKØB 285
-
“CAVIAR 1920 BAERII 10 ANS” AUX CHOUX FLEUR“Caviar 1920 “Baerii 10 års” med blomkål 30 g
Les Desserts
-
“ASSIETTE DE FROMAGE”1505 slags oste med alt hvad hjertet ønsker & mere
-
KOUGELHOPF “FRAMBOISE”125Vaniljeparfait med skovmærke & lune hindbær
-
“STREUSEL À LA RHUBARBE”125Rabarberkage & sorbet af fromage blanc med rabarber sirup
-
“CREME BRÛLÉE AUX QUETSCH”125Karamelliseret creme brulée med bagte blommer & vaniljeis
Frokost Menu
Menu signature “Alsace”
Til hele bordet
-
CHOIX DE “FLAMM’S”Vælg din Flamm
-
-------------------------
-
TRUITE DE RIVIÈRE ”AUX AMANDES”Bækforel i vinaigrette med brunet smør & røgede mandler
-
ELLER
-
COQUELET AU RIESLING “FAÇON l ‘ALSACE”Hanekylling med svampe & spinat
-
-------------------------
-
“ASSIETTE” DE FROMAGE3 slags oste med alt hvad hjertet ønsker & mere
-
ELLER
-
“CREME BRÛLÉE AUX QUETSCH”Crème brûlée & blommer i Vieille Prune. Vaniljeis
-
-
2 RETTER 305
-
3 RETTER 385
Aften
Plat du jour - Dagens ret - 325
Les Flamm’s
- 125 -
-
“CLASSIC”Helt klassisk med fromage blanc, bacon & løg
-
“FORESTIERE”Vilde skovsvampe, fromage blanc, bacon & løg
-
“LÉGUMES”Fromage blanc, vårgrønt & aromatiske urter
Les Entrées
-
“HUÎTRES ATLANTIQUE JOSÉPHINE”6 stk. 255 - 1 stk 55Mignonette på skalotter & Sylvaner vineddike
-
ESCARGOTS “À L’ANCIENNE” EN COQUILLES6 stk. 150Snegle i hus med smør, hvidløg & persille
-
“MATELOTE” AU RIESLING D’ALSACE155Cremet suppe på fisk fra ferskvand, med tør Riesling
-
CUISSES DE GRENOUILLES “MARINIÈRE”165Sauterede frølår i cremet nage sauce, med brøndkarsesalat
-
TERRINE “MAISON”225Husets terrine af fed andelever med sky af Pinot Gris d’Alsace
-
“ESCALOPE” DE FOIE DE CANARD POÊLÉ235Stegt fed andelever. Råsyltede kirsebær & tørret andebryst
-
HOMARD “GEWURZTRAMINER”325Med syltet hyben rose & mayonnaise med mild sort peber
-
“CAVIAR 1920 BAERII 10 ANS” AUX CHOUX FLEUR285“Caviar 1920 Baerii 10 år” med blomkål 30 g … god til 2 personer
Les Poissons
-
TRUITE DE RIVIÈRE ”AUX AMANDES”355Bækforel i vinaigrette med brunet smør & røgede mandler
-
SANDRE POÊLÉ CROUSTILLANT SUR LA PEAU375Stegt sandart med spinat & vilde svampe. Senneps sauce
Les Viandes
-
CHOUCROUTE “VOSGIENNE”325Dampet, fermenteret hvidkål med det bedste af grisen
-
“CHEVREUIL D’ÉTÉ”, FILET RÔTI & PFEFFER335Stegt filet samt ragu med kastanje sennep & karl johan svampe
-
COQUELET AU RIESLING “FAÇON l ‘ALSACE”395Hanekylling med svampe, spinat & fed lever
-
TOURNEDOS “STRASBOURGEOISE”445Oksemørbrad med oksehaler & perleløg i Pinot Noir
Les Garnitures
-
SPÄTZLE POELÉE45Alsaciske nudler, smørstegte
-
BAECKEOFFE DE LÉGUMES45Kartofler bagt i bouillon med aromatiske urter & løg
-
POMMES PERSILLÉE45Kogte nye kartofler med smør & persille
-
ÉTUVÉE JARDINIÈRE45Sæsonens grøntsager i smørsauce
-
SALADE “MÉLANGÉE” VINAIGRETTE45Blandede grønne salater med vinaigrette
Plateau de fruits de mer & l’eau douce
Til hele bordet
-
“FLAMM” AU TRUITE FUMÉETarte flambée med fromage blanc & røget ørred
-
ESCARGOTS “À L’ANCIENNE” EN COQUILLESSnegle i hus med smør, hvidløg & persille
-
CUISSES DE GRENOUILLES “MARINIÈRE”Sauterede frølår i cremet nage sauce, med brøndkarsesalat
-
CRUDITÉES & CONDIMENTSRå grøntsager & condimenter
-
HUÎTRES ATLANTIQUE “JOSÉPHINE”Mignonette på skalotter & Sylvaner vineddike
-
LANGOUSTINE “KRAUTSALAT CRÉMEUSE”Jomfruhummer på salat af fermenteret kål
-
HOMARD “GEWÜRZTRAMINER”Hummer med smagen af Gewürtztraminer
-
“CARPACCIO” DE SANDRE AUX AIL DES OURSTatar af sandart med ørredrogn & ramsløg
-
Til minimum to personer 1650
-
-
TILKØB 285
-
“CAVIAR 1920 BAERII 10 ANS” AUX CHOUX FLEUR“Caviar 1920 “Baerii 10 års” med blomkål 30 g
Les Desserts
-
“ASSIETTE DE FROMAGE”1505 slags oste med alt hvad hjertet ønsker & mere
-
KOUGELHOPF “FRAMBOISE”125Vaniljeparfait med skovmærke & lune hindbær
-
“STREUSEL À LA RHUBARBE”125Rabarberkage & sorbet af fromage blanc med rabarber sirup
-
“CREME BRÛLÉE AUX QUETSCH”125Karamelliseret creme brulée med bagte blommer & vaniljeis
Aften Menu
Menu signature “Alsace”
Til hele bordet
-
FLAMM “LÉGUMES”Sommergrønt & aromatiske urter
-
------------------------
-
HOMARD “GEWURZTRAMINER”Med syltet hyben rose & mayonnaise med mild sort peber
-
ELLER
-
TERRINE “MAISON”Husets terrine af fed andelever med sky af Pinot Gris d’Alsace
-
------------------------
-
“SANDRE POELÉ”Stegt sandart med spinat & vilde svampe. Senneps sauce
-
ELLER
-
“CHEVREUIL D’ÉTÉ”, FILET RÔTI & PFEFFERStegt filet samt ragu med kastanje sennep & karl johan svampe
-
------------------------
-
ASSIETTE DE FROMAGEOste tallerken. 5 stk modne oste
-
ELLER
-
KOUGELHOPF “FRAMBOISE”Vaniljeparfait med skovmærke & lune hindbær
-
-
4 retter valgt fra ovenstående 595
Vin & Drikke
VAND
-
Kulfiltreret vand med og uden brus fra Edens Springs ad libitumpris per person 40
APÉRITIF
-
BERGAMOT SPRITZ135Italicus, Cremant D’alsace, Orange Juice & Green olives.
-
LINGONBERRY MARGARITA135Olmeca Tequila, Cointreau, Lime Juice, Sugar & Lingonberries
-
NORDIC BREEZE135Tanqueray Rangpur Gin, Cranberry Juice, Sugar & Hibiscus Tea.
-
PARISIAN SOUR135Four Roses Bourbon, Martell Cognac, Vanilla Syrup, Lemon Juice & Egg Whites.
-
VIEUX CARRÉ135Martell Cognac, Rye, Antica formula & Dom Benedictine.
NON-ALCOHOLIC
-
TANQUERAY 0,0 & TONIC1253 cl.
-
FAR&SØN, SPARKLING HIBISCUS105
FADØL
-
KRONENBOURG 166465
-
KRONENBOURG 1664 BLANC65
-
CARLSBERG 188375
-
JACOBSEN YAKIMA IPA75
-
-
NORDIC CARLSBERG ALC. FREE65FL. 50CL
HVIDVINE
På glas
-
2023 ALSACE, HUGEL, GENTIL85
-
2022 ALSACE, KOCH, RIESLING135
-
2022 ALSACE, GEWÜRZTRAMINER115
-
2023 DOMAINE WACHAU, GRÜNER VELTLINER100
-
2023 SANCERRE, LES CHARMES, DOM. ANDRÉ VATAN145
-
2022 BOURGOGNE, MONTAGNY 1. CRU “LES TERROIRS, SANDRINE DELÉTANG165
CRÉMANT & CHAMPAGNE
På glas
-
2022 CRÉMANT D ́ALSACE, BRUT135
-
NV CHEURLIN, CHAMPAGNE175
ROSÈ
På glas
-
2021 ALSACE, R.M. KOCH95
-
2024 CÔTES DE PROVENCE, WHISPERING ANGEL125
RØDVINE
På glas
-
2021 ALSACE, PINOT NOIR RESÉRVE, TRIMBACH135
-
2023 ALSACE ROUGE, DOMAINE MARCEL DEISS, BERGHEIM155
-
2023 CROIX DE VENTS, CABERNET SAUVIGNON, PAY´S DOC85
-
2021 ØSTRIG, ZWEIGELT, PAUL ACHS, BURGENLAND115
-
2017 ØSTRIG, BLAUFRÄNKISCH, JALITS, BURGENLAND140
-
2023 BOURGOGNE “LA CROIX BLANCHE”, BERNARD RION170
-
2023 GIGONDAS “LES JOCASSES”, GRENACHE, CHAPOUTIER180
SWEET WINES
På glas
-
2022 CHÂTEAU DE FESLES, CÔTEAUX DU LAYON125
-
2020 MONBAZILLAC, CHÂTEAU ROUSSEAU125
-
2008 SAUTERNES, CASTELNAU DE SUDUIRAUT165
-
2020 BURGENLAND, MUENZENRIEDER, CUVÉE BEERENAUSLESE125
-
2022 BANYULS, CHAPOUTIER110
Teater menu
kun på forudbestilling. Bordet er Deres i 2 timer.
Teater menu
3 retter 395,- per person.
-
Les Entrées
-
“CLASSIC”Helt klassisk med fromage blanc, bacon & løg
-
Eller
-
“LÉGUMES”Sommergrønt, fromage blanc & aromatiske urter
-
-
Le Plat
-
SANDRE POÊLÉ CROUSTILLANT SUR LA PEAUStegt sandart med spinat & vilde svampe. Senneps sauce
-
-
Le Dessert
-
“CREME BRÛLÉE AUX QUETSCH”Crème brûlée & med blommer i Vieille Prune. Vaniljeis
-
-
Mandag-Lørdag fra 17.00-18.00