• Forside
  • Menu
  • Vinkort
  • Vinbar
  • Kommende arrangementer
  • Selskaber
  • Gåsens venner
  • Job
  • Gavekort
  • Days of Tasting
Ny Østergade 9, 1101 København K
Booking
  • Frokost
  • Frokost Menu
  • Aften
  • Aften Menu
  • Vin & Drikke
  • Teater menu

Frokost

Tarte Flambée / “Flammkuchen”

- 125 -

English menu
  • KLASSISK “FLAMM”
    Med bacon og løg
  • GEDE ”FLAMM” (vegetar ret.)
    Med løg og honning
  • FORESTIÈRES “FLAMM”
    Med svampe
  • GRATINERET “FLAMM”
    Med emmentaler
  • PISSALADIÈRE “FLAMM” (pescetar ret.)
    Med ansjoser, oliven og løg

Forretter

  • HUÎTRES
    6 stk. 245 - 1 stk. 50
    Atlanterhavs østers med citron og toast.
  • PINCES DE CRABES
    195
    Krabbekløer med pyramidier, dild og alm. mayonnaise, citron og toast.
  • SALADE GOURMANDISE
    275
    Hummer, jomfruhummer og gåselever anrettet på sprøde salater.
  • SARDINES ET BEURRE
    125
    Franske sardiner med brød og smør
  • ESCARGOT AU BEURRE À L’AIL
    6 stk. 145
    Snegle med hvidløg og urtesmør.
  • CUISSES DE GRENOUILLE
    175
    Frølår dampet i hvidvin, fløde, urter og hvidløg.
  • TERRINE MAISON
    205
    Husets terrine med marsalasky og toast.
  • CHARCUTERIE ET FROMAGE
    155
    Charcuterie fra Alsace og ost.
  • SALADE MÉLANGÉE
    100

Supper

  • ALSACE’S SOUPE À L’OIGNON (vegetar.)
    125
    Alsace’s løgsuppe med crouton og revet ost.
  • SOUPE POISSON Á LA PROVENCAL
    125
    Kraftig ”mediterranean” fiskesuppe, serveres med sauce rouille og croutons.

Les Asperges / Asparagus

  • HUILE OU MAYONNAISSE
    235
    Naturel med olivenolie eller mayonnaise.
  • CHÈVRE CHAUD
    245
    Lun karameliseret gedeost og saltede mandler.
  • JAMBON DU FUMÉ D’ALSACE
    265
    Alsaciansk røget skinke.
  • SAUMON FUMÉ, FROMAGE FRAIS ET CITRON
    265
    Røget laks og rygeost creme samt citron og urter.
  • CREVETTE ET SAUCE HOLLANDAISE D´ALSACE
    305
    Fjordrejer (50 gram) og Alsace’s Hollandaise sauce.
  • FOIE DE CANARD POELÈ
    305
    Stegt foie gras med demi-glace og urter.
  • FROM THE MIDDLE OF MAY, WE SERVE DANISH WHITE ASPARAGUS FROM LAMMEFJORD
    Fra medio maj vil vi servere danske hvide asparges fra Søren Wiuff i Lammefjorden.

Hovedretter

  • RISOTTO AU ASPERGES
    255
    Cremet risotto med hvide asparges og grønne ærter.
  • MOULE MARINIERE
    175
    Muslinger ristet med hvidløg og urter i flødesauce.
  • LIMANDE À LA MEUNIÈRE
    435
    Rødtunge stegt i smør, serveres med brunet smør sauce og persillekartofler.
  • OMELETTE GARNIE
    165
    Klassisk fransk æggekage med ristede kartofler, skinke og ost. Dertil grøn salat.
  • RIBEYE AU A LÁ MOELLE
    305
    Ribeye serveret med marvsauce, rösti og haricots verts.
  • CHOUCROUTE ALSACIENNE
    295
    Syrnet kål kogt med hvidvin og div. udskæringer fra grisen samt pølser fra Alsace, dertil kartofler og stærk sennep.
  • EXTRA TILBEHØR
    55
    (kartofler, lille salat, sauce).

Plateau Fruit de Mer

625 per person


  • FISKESUPPE
    Med rouille og croutons

  • HVIDVINSDAMPEDE BLÅMUSLINGER
    Med fløde

  • FAD
    Et fad med 1 halv hummer, 5 østers, 3 jomfruhummer, mayonnaise og citron.

  • Serveres over 3 gange

Ost & Dessert

  • ASSIETTE DE FROMAGE
    150
    5 slags oste med alt hvad hjertet ønsker og mere.
  • FROMAGE DU JOUR
    125
    Dagens ost. - Spørg venligst deres tjener.
  • ET STYKKE OST
    75
    Et valgfrit stykke ost.
  • TARTE AU CITRON
    100
    Klassisk fransk citron tærte med marengs og vanilleis.
  • CRÉME BRULÉE
    100
    Serveres med vaniljeis.
  • KOUGLEHOPF MARINÉ
    125
    Kouglehopf serveres med eau de vie, jordbær og is
  • FLAN Á LA RHUBARBE
    125
    Rabarber flan, serveres med variationer af rabarber
  • COUPE COLONEL
    100
    Citron sorbet med 2cl vodka.
  • WIENER EISCAFÉ
    100
    Vanilleis serveres i et glas med dobbelt espresso og flødeskum på toppen.

Frokost Menu

English menu
  • Forret - Hovedret
    200
  • Forret - Hovedret - Dessert
    250

Forret


  • ”FLAMMEKUCHEN” AU BACON
    Tynd tærtebund med kvark creme, løg og bacon.
    À la carte 125

  • ESCARGOT AU BEURRE À L’AIL
    6 stk snegle med hvidløg og urte smør.
    À la carte 135

Hovedret


  • MOULES MARINIÉRES
    Muslinger ristet med hvidløg og urter i flødesauce.
    À la carte 175

  • PLAT DU JOUR
    Dagens ret - spørg venligst Deres tjener.
    À la carte 295

Dessert


  • FROMAGE DE JOUR
    Dagens ost med garniture. - Spørg venligst Deres tjener.
    À la carte 125

  • DESSERT DU JOUR
    Dagens dessert - Spørg venligst Deres tjener.
    À la carte 125

Aften

Tarte Flambée / “Flammkuchen”

- 125 -

English menu
  • KLASSISK “FLAMM”
    Med bacon og løg
  • GEDE ”FLAMM” (vegetar ret.)
    Med løg og honning
  • FORESTIÈRES “FLAMM”
    Med svampe
  • GRATINERET “FLAMM”
    Med emmentaler
  • PISSALADIÈRE “FLAMM” (pescetar ret.)
    Med ansjoser, oliven og løg

Forretter

  • HUÎTRES
    6 stk. 245 - 1 stk. 50
    Atlanterhavs østers med citron og toast.
  • PINCES DE CRABES
    195
    Krabbekløer med pyramidier dressing, dild og mayonnaise, citron og toast.
  • SALADE GOURMANDISE
    275
    Hummer, jomfruhummer og gåselever anrettet på sprøde salater.
  • SARDINES ET BEURRE
    125
    Franske sardiner med brød og smør.
  • ESCARGOTS AU BEURRE À L’AIL
    6 stk. 145
    Snegle med hvidløg og urte smør.
  • CUISSES DE GRENOUILLE Á LA MARINIERE
    175
    Frølår dampet i hvidvin, fløde, urter og hvidløg.
  • TERRINE MAISON
    205
    Husets terrine med marsalasky og toast.
  • CHARCUTERIE ET FROMAGE
    155
    Charcuterie fra alsace og ost.
  • SALADE MÉLANGÉE
    100

Supper

  • ALSACE’S SOUPE À L’OIGNON (vegetar ret.)
    125
    Alsace’s løgsuppe med crouton og revet ost.
  • SOUPE POISSON Á LA PROVENCAL
    125
    Kraftig ”mediterranean” fiskesuppe, serveres med sauce rouille og croutons.

Les Asperges / Asparagus

  • HUILE OU MAYONNAISSE
    Naturel med olivenolie eller mayonnaise.
  • CHÈVRE CHAUD
    Lun karameliseret gedeost og saltede mandler.
  • JAMBON DU FUMÉ D’ALSACE
    Alsaciansk røget skinke.
  • SAUMON FUMÉ, FROMAGE FRAIS ET CITRON
    Røget laks og rygeost creme samt citron og urter.
  • CREVETTE ET SAUCE HOLLANDAISE D´ALSACE
    Fjordrejer (50 gram) og Alsace’s Hollandaise sauce.
  • FOIE DE CANARD POELÈ
    Stegt foie gras med demi-glace og urter.
  • FROM THE MIDDLE OF MAY, WE SERVE DANISH WHITE ASPARAGUS FROM LAMMEFJORD
    Fra medio maj vil vi servere danske hvide asparges fra Søren Wiuff i Lammefjorden.

Hovedretter

  • RISOTTO AU ASPERGES
    255
    Cremet risotto med hvide asparges og grønne ærter.
  • MOULES MARINIÉRES
    175
    Hvidvins dampede blåmuslinger med hvidløg og urter serveret i flødesauce.
  • LIMANDE À LA MEUNIÈRE
    435
    Rødtunge stegt i smør, serveres med brunet smør sauce, persillekartofler og citron.
  • PLAT DU JOUR
    295
    Dagens ret - spørg venligst Deres tjener.
  • RIBEYE Á LA MOELLE
    305
    Ribeye serveret med marvsauce, rösti og haricots verts.
  • CHOUCROUTE ALSACIENNE
    295
    Syrnet kål kogt med hvidvin og div. udskæringer fra grisen samt pølser fra Alsace, dertil kartofler og stærk sennep.
  • TOURNEDOS ROSSINI
    400
    Stegt oksemørbrad ca. 200 gr. serveres med andelever, rødvinssauce, garniture og rösti.
  • EXTRA TILBEHØR
    55
    Kartofler, lille salat, sauce

Plateau Fruit de Mer

625 per person


  • FISKESUPPE
    Med rouille og croutons

  • HVIDVINSDAMPEDE BLÅMUSLINGER
    Med fløde

  • FAD
    Et fad med 1 halv hummer, 5 østers, 3 jomfruhummer, mayonnaise og citron.

  • Serveres over 3 gange

Ost & Dessert

  • ASSIETTE DE FROMAGE
    150
    5 slags oste med oliven og marmelade.
  • FROMAGE DU JOUR
    125
    Dagens ost - Spørg venligst deres tjener.
  • ET STYKKE OST
    75
    Et valgfrit stykke ost.
  • TARTE AU CITRON
    100
    Klassisk fransk citron tærte med marengs og vaniljeis.
  • CRÉME BRULÉE
    100
    Serveres med vaniljeis.
  • KOUGLEHOPF MARINÉ
    125
    Kouglehopf serveres med eau de vie, jordbær og is
  • FLAN Á LA RHUBARBE
    125
    Rabarber flan, serveres med variationer af rabarber
  • COUPE COLONEL
    100
    Citron sorbet med 2cl vodka
  • WIENER EISCAFÉ
    100
    Vaniljeis serveres i et glas med espresso og flødeskum på toppen.

Aften Menu

English menu

  • 2 retters menu
    375

  • 3 retters menu
    425

  • 4 retters menu
    475

Aften Menu

SKAL BESTILLES AF HELE BORDET


  • HUÎTRES
    6stk Atlanterhavs østers med citron og toast.
    À la carte 245

  • Eller

  • TERRINE MAISON
    Husets terrine med marsalasky, frugt kompot, sennepsfrø og toast.
    À la carte 205


  • TURBOT ET ASPERGES
    Pighvarfilet med hvide asparges, grøne ærter hollandaise sauce og ramsløg.
    À la carte 345


  • FROMAGE DU JOUR
    Dagens ost med garniture. - Spørg venligst Deres tjener.
    À la carte 125

  • eller

  • FLAN À LA RHUBARBE
    Rabarber flan, serveres med variation af rabarber.
    À la carte 125

Vin & Drikke

Se hele vinkortet

VAND


  • Kulfiltreret vand med og uden brus fra Edens Springs ad libitum
    pris per person 40

APÉRITIF

  • BERGAMOT SPRITZ
    135
    Italicus, Cremant D’alsace, Orange Juice & Green olives.
  • LINGONBERRY MARGARITA
    135
    Olmeca Tequila, Cointreau, Lime Juice, Sugar & Lingonberries
  • NORDIC BREEZE
    135
    Tanqueray Rangpur Gin, Cranberry Juice, Sugar & Hibiscus Tea.
  • PARISIAN SOUR
    135
    Four Roses Bourbon, Martell Cognac, Vanilla Syrup, Lemon Juice & Egg Whites.
  • VIEUX CARRÉ
    135
    Martell Cognac, Rye, Antica formula & Dom Benedictine.

NON-ALCOHOLIC

  • TANQUERAY 0,0 & TONIC
    125
    3 cl.
  • FAR&SØN, SPARKLING HIBISCUS
    105

FADØL

  • KRONENBOURG 1664
    65
  • KRONENBOURG 1664 BLANC
    65
  • CARLSBERG 1883
    75
  • JACOBSEN YAKIMA IPA
    75
  • NORDIC CARLSBERG ALC. FREE
    65
    FL. 50CL

HVIDVINE

På glas

  • 2022 ALSACE, HUGEL, PINOT BLANC ”CUVÉE LES AMOURS“
    85
  • 2023 AUSTRIA, DOMAINE WACHAU, GRÜNER VELTLINER
    100
  • 2022 ALSACE, KOCH, RIESLING
    135
  • 2023 SANCERRE, LES CHARMES, DOM. ANDRÉ VATAN
    145
  • 2022 BOURGOGNE, MONTAGNY 1. CRU “LES TERROIRS, SANDRINE DELÉTANG
    165

CRÉMANT & CHAMPAGNE

På glas

  • 2022 CRÉMANT D ́ALSACE, BRUT
    135
  • NV CHEURLIN, CHAMPAGNE
    175

ROSÈ

På glas

  • 2021 ALSACE, R.M. KOCH
    95

RØDVINE

På glas

  • 2023 PAY ́S DOC - CROIX DE VENTS, CABERNET SAUVIGNON
    85
  • 2021 AUSTRIA, ECKER, ZWEIGELT
    115
  • 2023 BOURGOGNE “LA CROIX BLANCHE”, BERNARD RION, PINOT NOIR
    170
  • 2023 GIGONDAS “LES JOCASSES”, CHAPOUTIER, GRENACHE
    180

SWEET WINES

På glas

  • NV WARRE’S 10 YEARS TAWNY
    145
  • 2008 SAUTERNES, CASTELNAU DE SUDUIRAUT
    165
  • 2017 BURGENLAND, MUENZENRIEDER, CUVÉE BEERENAUSLESE
    125

Teater menu

kun på forudbestilling. Bordet er Deres i 2 timer.

Teater menu

3 retter 335,- per person.


  • MOULES MARINIÉRE
    Muslinger - hvidvin - urter - fløde.

  • RIBEYE
    Ribeye - sauce - rösti - haricots verts.

  • CRÈME BRÛLÉE
    Vanille - æg - mælk - fløde.


  • Vinmenu 3 glas
    - 250 -

  • Vegetarisk menu kontakt os

  • Mandag-Lørdag fra 17.00-18.00
  • Ny Østergade 9
    1101 København K
  • +45 33145743
  • alsace@alsace.dk
Kontrolrapport
Guest Data Policy

Åbningstider

  • Mandag
    11:30 - 24:00
  • Tirsdag
    11:30 - 24:00
  • Onsdag
    11:30 - 24:00
  • Torsdag
    11:30 - 24:00
  • Fredag
    11:30 - 24:00
  • Lørdag
    11:30 - 24:00
  • Søndag
    Lukket

Sovino Brands Logo
Ambra Bistro Central Café Sommersko Café Victor Camour Esmée Goldfinch Le Grand Rouge Le Petit Rouge Le Rouge Cph Lusso Masseria Mother Mother City PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Kanalen Restaurant Sk 12 Salon The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat