Frokost
Tarte Flambée / “Flammkuchen”
- 125 -
-
KLASSISK “FLAMM”Med bacon og løg
-
GEDE ”FLAMM” (vegetar ret.)Med løg og honning
-
FORESTIÈRES “FLAMM”Med svampe
-
GRATINERET “FLAMM”Med emmentaler
-
PISSALADIÈRE “FLAMM” (pescetar ret.)Med ansjoser, oliven og løg
Forretter
-
HUÎTRES6 stk. 245 - 1 stk. 50Atlanterhavs østers med citron og toast.
-
PINCES DE CRABES195Krabbekløer med pyramidier, dild og alm. mayonnaise, citron og toast.
-
SALADE GOURMANDISE275Hummer, jomfruhummer og gåselever anrettet på sprøde salater.
-
SARDINES ET BEURRE125Franske sardiner med brød og smør
-
ESCARGOT AU BEURRE À L’AIL6 stk. 145Snegle med hvidløg og urtesmør.
-
CUISSES DE GRENOUILLE175Frølår dampet i hvidvin, fløde, urter og hvidløg.
-
TERRINE MAISON205Husets terrine med marsalasky og toast.
-
CHARCUTERIE ET FROMAGE155Charcuterie fra Alsace og ost.
-
SALADE MÉLANGÉE100
Supper
-
ALSACE’S SOUPE À L’OIGNON (vegetar.)125Alsace’s løgsuppe med crouton og revet ost.
-
SOUPE POISSON Á LA PROVENCAL125Kraftig ”mediterranean” fiskesuppe, serveres med sauce rouille og croutons.
Les Asperges / Asparagus
-
HUILE OU MAYONNAISSE235Naturel med olivenolie eller mayonnaise.
-
CHÈVRE CHAUD245Lun karameliseret gedeost og saltede mandler.
-
JAMBON DU FUMÉ D’ALSACE265Alsaciansk røget skinke.
-
SAUMON FUMÉ, FROMAGE FRAIS ET CITRON265Røget laks og rygeost creme samt citron og urter.
-
CREVETTE ET SAUCE HOLLANDAISE D´ALSACE305Fjordrejer (50 gram) og Alsace’s Hollandaise sauce.
-
FOIE DE CANARD POELÈ305Stegt foie gras med demi-glace og urter.
-
FROM THE MIDDLE OF MAY, WE SERVE DANISH WHITE ASPARAGUS FROM LAMMEFJORDFra medio maj vil vi servere danske hvide asparges fra Søren Wiuff i Lammefjorden.
Hovedretter
-
RISOTTO AU ASPERGES255Cremet risotto med hvide asparges og grønne ærter.
-
MOULE MARINIERE175Muslinger ristet med hvidløg og urter i flødesauce.
-
LIMANDE À LA MEUNIÈRE435Rødtunge stegt i smør, serveres med brunet smør sauce og persillekartofler.
-
OMELETTE GARNIE165Klassisk fransk æggekage med ristede kartofler, skinke og ost. Dertil grøn salat.
-
RIBEYE AU A LÁ MOELLE305Ribeye serveret med marvsauce, rösti og haricots verts.
-
CHOUCROUTE ALSACIENNE295Syrnet kål kogt med hvidvin og div. udskæringer fra grisen samt pølser fra Alsace, dertil kartofler og stærk sennep.
-
EXTRA TILBEHØR55(kartofler, lille salat, sauce).
Plateau Fruit de Mer
625 per person
-
FISKESUPPEMed rouille og croutons
-
HVIDVINSDAMPEDE BLÅMUSLINGERMed fløde
-
FADEt fad med 1 halv hummer, 5 østers, 3 jomfruhummer, mayonnaise og citron.
-
Serveres over 3 gange
Ost & Dessert
-
ASSIETTE DE FROMAGE1505 slags oste med alt hvad hjertet ønsker og mere.
-
FROMAGE DU JOUR125Dagens ost. - Spørg venligst deres tjener.
-
ET STYKKE OST75Et valgfrit stykke ost.
-
TARTE AU CITRON100Klassisk fransk citron tærte med marengs og vanilleis.
-
CRÉME BRULÉE100Serveres med vaniljeis.
-
KOUGLEHOPF MARINÉ125Kouglehopf serveres med eau de vie, jordbær og is
-
FLAN Á LA RHUBARBE125Rabarber flan, serveres med variationer af rabarber
-
COUPE COLONEL100Citron sorbet med 2cl vodka.
-
WIENER EISCAFÉ100Vanilleis serveres i et glas med dobbelt espresso og flødeskum på toppen.
Frokost Menu
-
Forret - Hovedret200
-
Forret - Hovedret - Dessert250
Forret
-
”FLAMMEKUCHEN” AU BACONTynd tærtebund med kvark creme, løg og bacon.À la carte 125
-
ESCARGOT AU BEURRE À L’AIL6 stk snegle med hvidløg og urte smør.À la carte 135
Hovedret
-
MOULES MARINIÉRESMuslinger ristet med hvidløg og urter i flødesauce.À la carte 175
-
PLAT DU JOURDagens ret - spørg venligst Deres tjener.À la carte 295
Dessert
-
FROMAGE DE JOURDagens ost med garniture. - Spørg venligst Deres tjener.À la carte 125
-
DESSERT DU JOURDagens dessert - Spørg venligst Deres tjener.À la carte 125
Aften
Tarte Flambée / “Flammkuchen”
- 125 -
-
KLASSISK “FLAMM”Med bacon og løg
-
GEDE ”FLAMM” (vegetar ret.)Med løg og honning
-
FORESTIÈRES “FLAMM”Med svampe
-
GRATINERET “FLAMM”Med emmentaler
-
PISSALADIÈRE “FLAMM” (pescetar ret.)Med ansjoser, oliven og løg
Forretter
-
HUÎTRES6 stk. 245 - 1 stk. 50Atlanterhavs østers med citron og toast.
-
PINCES DE CRABES195Krabbekløer med pyramidier dressing, dild og mayonnaise, citron og toast.
-
SALADE GOURMANDISE275Hummer, jomfruhummer og gåselever anrettet på sprøde salater.
-
SARDINES ET BEURRE125Franske sardiner med brød og smør.
-
ESCARGOTS AU BEURRE À L’AIL6 stk. 145Snegle med hvidløg og urte smør.
-
CUISSES DE GRENOUILLE Á LA MARINIERE175Frølår dampet i hvidvin, fløde, urter og hvidløg.
-
TERRINE MAISON205Husets terrine med marsalasky og toast.
-
CHARCUTERIE ET FROMAGE155Charcuterie fra alsace og ost.
-
SALADE MÉLANGÉE100
Supper
-
ALSACE’S SOUPE À L’OIGNON (vegetar ret.)125Alsace’s løgsuppe med crouton og revet ost.
-
SOUPE POISSON Á LA PROVENCAL125Kraftig ”mediterranean” fiskesuppe, serveres med sauce rouille og croutons.
Les Asperges / Asparagus
-
HUILE OU MAYONNAISSENaturel med olivenolie eller mayonnaise.
-
CHÈVRE CHAUDLun karameliseret gedeost og saltede mandler.
-
JAMBON DU FUMÉ D’ALSACEAlsaciansk røget skinke.
-
SAUMON FUMÉ, FROMAGE FRAIS ET CITRONRøget laks og rygeost creme samt citron og urter.
-
CREVETTE ET SAUCE HOLLANDAISE D´ALSACEFjordrejer (50 gram) og Alsace’s Hollandaise sauce.
-
FOIE DE CANARD POELÈStegt foie gras med demi-glace og urter.
-
FROM THE MIDDLE OF MAY, WE SERVE DANISH WHITE ASPARAGUS FROM LAMMEFJORDFra medio maj vil vi servere danske hvide asparges fra Søren Wiuff i Lammefjorden.
Hovedretter
-
RISOTTO AU ASPERGES255Cremet risotto med hvide asparges og grønne ærter.
-
MOULES MARINIÉRES175Hvidvins dampede blåmuslinger med hvidløg og urter serveret i flødesauce.
-
LIMANDE À LA MEUNIÈRE435Rødtunge stegt i smør, serveres med brunet smør sauce, persillekartofler og citron.
-
PLAT DU JOUR295Dagens ret - spørg venligst Deres tjener.
-
RIBEYE Á LA MOELLE305Ribeye serveret med marvsauce, rösti og haricots verts.
-
CHOUCROUTE ALSACIENNE295Syrnet kål kogt med hvidvin og div. udskæringer fra grisen samt pølser fra Alsace, dertil kartofler og stærk sennep.
-
TOURNEDOS ROSSINI400Stegt oksemørbrad ca. 200 gr. serveres med andelever, rødvinssauce, garniture og rösti.
-
EXTRA TILBEHØR55Kartofler, lille salat, sauce
Plateau Fruit de Mer
625 per person
-
FISKESUPPEMed rouille og croutons
-
HVIDVINSDAMPEDE BLÅMUSLINGERMed fløde
-
FADEt fad med 1 halv hummer, 5 østers, 3 jomfruhummer, mayonnaise og citron.
-
Serveres over 3 gange
Ost & Dessert
-
ASSIETTE DE FROMAGE1505 slags oste med oliven og marmelade.
-
FROMAGE DU JOUR125Dagens ost - Spørg venligst deres tjener.
-
ET STYKKE OST75Et valgfrit stykke ost.
-
TARTE AU CITRON100Klassisk fransk citron tærte med marengs og vaniljeis.
-
CRÉME BRULÉE100Serveres med vaniljeis.
-
KOUGLEHOPF MARINÉ125Kouglehopf serveres med eau de vie, jordbær og is
-
FLAN Á LA RHUBARBE125Rabarber flan, serveres med variationer af rabarber
-
COUPE COLONEL100Citron sorbet med 2cl vodka
-
WIENER EISCAFÉ100Vaniljeis serveres i et glas med espresso og flødeskum på toppen.
Aften Menu
-
2 retters menu375
-
3 retters menu425
-
4 retters menu475
Aften Menu
SKAL BESTILLES AF HELE BORDET
-
HUÎTRES6stk Atlanterhavs østers med citron og toast.À la carte 245
-
Eller
-
TERRINE MAISONHusets terrine med marsalasky, frugt kompot, sennepsfrø og toast.À la carte 205
-
-
TURBOT ET ASPERGESPighvarfilet med hvide asparges, grøne ærter hollandaise sauce og ramsløg.À la carte 345
-
-
FROMAGE DU JOURDagens ost med garniture. - Spørg venligst Deres tjener.À la carte 125
-
eller
-
FLAN À LA RHUBARBERabarber flan, serveres med variation af rabarber.À la carte 125
Vin & Drikke
VAND
-
Kulfiltreret vand med og uden brus fra Edens Springs ad libitumpris per person 40
APÉRITIF
-
BERGAMOT SPRITZ135Italicus, Cremant D’alsace, Orange Juice & Green olives.
-
LINGONBERRY MARGARITA135Olmeca Tequila, Cointreau, Lime Juice, Sugar & Lingonberries
-
NORDIC BREEZE135Tanqueray Rangpur Gin, Cranberry Juice, Sugar & Hibiscus Tea.
-
PARISIAN SOUR135Four Roses Bourbon, Martell Cognac, Vanilla Syrup, Lemon Juice & Egg Whites.
-
VIEUX CARRÉ135Martell Cognac, Rye, Antica formula & Dom Benedictine.
NON-ALCOHOLIC
-
TANQUERAY 0,0 & TONIC1253 cl.
-
FAR&SØN, SPARKLING HIBISCUS105
FADØL
-
KRONENBOURG 166465
-
KRONENBOURG 1664 BLANC65
-
CARLSBERG 188375
-
JACOBSEN YAKIMA IPA75
-
-
NORDIC CARLSBERG ALC. FREE65FL. 50CL
HVIDVINE
På glas
-
2022 ALSACE, HUGEL, PINOT BLANC ”CUVÉE LES AMOURS“85
-
2023 AUSTRIA, DOMAINE WACHAU, GRÜNER VELTLINER100
-
2022 ALSACE, KOCH, RIESLING135
-
2023 SANCERRE, LES CHARMES, DOM. ANDRÉ VATAN145
-
2022 BOURGOGNE, MONTAGNY 1. CRU “LES TERROIRS, SANDRINE DELÉTANG165
CRÉMANT & CHAMPAGNE
På glas
-
2022 CRÉMANT D ́ALSACE, BRUT135
-
NV CHEURLIN, CHAMPAGNE175
ROSÈ
På glas
-
2021 ALSACE, R.M. KOCH95
RØDVINE
På glas
-
2023 PAY ́S DOC - CROIX DE VENTS, CABERNET SAUVIGNON85
-
2021 AUSTRIA, ECKER, ZWEIGELT115
-
2023 BOURGOGNE “LA CROIX BLANCHE”, BERNARD RION, PINOT NOIR170
-
2023 GIGONDAS “LES JOCASSES”, CHAPOUTIER, GRENACHE180
SWEET WINES
På glas
-
NV WARRE’S 10 YEARS TAWNY145
-
2008 SAUTERNES, CASTELNAU DE SUDUIRAUT165
-
2017 BURGENLAND, MUENZENRIEDER, CUVÉE BEERENAUSLESE125
Teater menu
kun på forudbestilling. Bordet er Deres i 2 timer.
Teater menu
3 retter 335,- per person.
-
MOULES MARINIÉREMuslinger - hvidvin - urter - fløde.
-
RIBEYERibeye - sauce - rösti - haricots verts.
-
CRÈME BRÛLÉEVanille - æg - mælk - fløde.
-
-
Vinmenu 3 glas- 250 -
-
Vegetarisk menu kontakt os
-
-
Mandag-Lørdag fra 17.00-18.00