Aften Menu
Menu signature “Alsace”
Til hele bordet
-
“FORESTIÈRE”Flammkuchen med fromage blanc, svampe & perleløg
-
------------------------
-
BISQUE DE POTIRON ET HOMARD AU GEWURZTRAMINERGræskar hummerbisque med Gewurztraminer hummerbrud & trompetsvampe
-
------------------------
-
SANDRE ET PEAU CROUSTILLANTOvnbagt sandart med sprød kål & skind. Grønkåls pure & sennepssauce
-
------------------------
-
SANDRE AU PEAU CROUSTILLANTSandart med sprødt skind, spinat, vilde svampe & senneps sauce
-
------------------------
-
LA FÊTE DU CANARD AU CHOU ROUGEDet bedste af anden med alsacisk rødkål, andesky med varme krydderier & kråser …. Tilføj stegt fed andelever - 75
-
------------------------
-
“CHRISTSTOLLEN” D’ALSACE COMME UNE PAIN PERDUArme riddere med gløgg sabayonne & Kanel parfait
-
-
5 RETTER 595,- PR PERSON