• Forside
  • Menu
  • Vinkort
  • Vinbar
  • Kommende arrangementer
  • Selskaber
  • Gåsens venner
  • Job
  • Gavekort
  • Days of Tasting
Ny Østergade 9, 1101 København K
Booking
  • Frokost
  • Frokost Menu
  • Aften
  • Aften Menu
  • Vin & Drikke
  • Teater menu

Frokost

Plat du jour - Dagens ret - 325

Les Flamm’s

- 125 -

English menu
  • “CLASSIC”
    Helt klassisk med fromage blanc, bacon & løg
  • “FORESTIERE”
    Vilde skovsvampe, fromage blanc, bacon & løg
  • “LÉGUMES”
    Fromage blanc, vårgrønt & aromatiske urter

Les Entrées

  • “HUÎTRES ATLANTIQUE JOSÉPHINE”
    6 stk. 255 - 1 stk 55
    Mignonette på skalotter & Sylvaner vineddike
  • ESCARGOTS “À L’ANCIENNE” EN COQUILLES
    6 stk. 150
    Snegle i hus med smør, hvidløg & persille
  • “MATELOTE” AU RIESLING D’ALSACE
    155
    Cremet suppe på fisk fra ferskvand, med tør Riesling
  • CUISSES DE GRENOUILLES “MARINIÈRE”
    165
    Sauterede frølår i cremet nage sauce, med brøndkarsesalat
  • TERRINE “MAISON”
    225
    Husets terrine af fed andelever med sky af Pinot Gris d’Alsace
  • “ESCALOPE” DE FOIE DE CANARD POÊLÉ
    235
    Stegt fed andelever. Råsyltede kirsebær & tørret andebryst
  • HOMARD “GEWURZTRAMINER”
    325
    Med syltet hyben rose & mayonnaise med mild sort peber
  • “CAVIAR 1920 BAERII 10 ANS” AUX CHOUX FLEUR
    285
    “Caviar 1920 Baerii 10 år” med blomkål 30 g … god til 2 personer

Les Poissons

  • TRUITE DE RIVIÈRE ”AUX AMANDES”
    355
    Bækforel i vinaigrette med brunet smør & røgede mandler
  • SANDRE POÊLÉ CROUSTILLANT SUR LA PEAU
    375
    Stegt sandart med spinat & vilde svampe. Senneps sauce

Les Viandes

  • CHOUCROUTE “VOSGIENNE”
    325
    Dampet, fermenteret hvidkål med det bedste af grisen
  • “CHEVREUIL D’ÉTÉ”, FILET RÔTI & PFEFFER
    335
    Stegt filet samt ragu med kastanje sennep & karl johan svampe
  • COQUELET AU RIESLING “FAÇON l ‘ALSACE”
    395
    Hanekylling med svampe, spinat & fed lever
  • TOURNEDOS “STRASBOURGEOISE”
    445
    Oksemørbrad med oksehaler & perleløg i Pinot Noir

Les Omelettes

  • OMELETTE PAYSANNE AU JAMBON FUMÉ
    175
    Bonde omelette med røget skinke & kartofler. Grøn salat
  • OMELETTE AU CHAMPIGNONS DES BOIS
    175
    Bonde omelette med vilde svampe. Grøn salat

Les Garnitures

  • SPÄTZLE POELÉE
    45
    Alsaciske nudler, smørstegte
  • BAECKEOFFE DE LÉGUMES
    45
    Kartofler bagt i bouillon med aromatiske urter & løg
  • POMMES PERSILLÉE
    45
    Kogte nye kartofler med smør & persille
  • ÉTUVÉE JARDINIÈRE
    45
    Sæsonens grøntsager i smørsauce
  • SALADE “MÉLANGÉE” VINAIGRETTE
    45
    Blandede grønne salater med vinaigrette

Plateau de fruits de mer & l’eau douce

Til hele bordet


  • “FLAMM” AU TRUITE FUMÉE
    Tarte flambée med fromage blanc & røget ørred

  • ESCARGOTS “À L’ANCIENNE” EN COQUILLES
    Snegle i hus med smør, hvidløg & persille

  • CUISSES DE GRENOUILLES “MARINIÈRE”
    Sauterede frølår i cremet nage sauce, med brøndkarsesalat

  • CRUDITÉES & CONDIMENTS
    Rå grøntsager & condimenter

  • HUÎTRES ATLANTIQUE “JOSÉPHINE”
    Mignonette på skalotter & Sylvaner vineddike

  • LANGOUSTINE “KRAUTSALAT CRÉMEUSE”
    Jomfruhummer på salat af fermenteret kål

  • HOMARD “GEWÜRZTRAMINER”
    Hummer med smagen af Gewürtztraminer

  • “CARPACCIO” DE SANDRE AUX AIL DES OURS
    Tatar af sandart med ørredrogn & ramsløg
  • Til minimum to personer 1650

  • TILKØB 285

  • “CAVIAR 1920 BAERII 10 ANS” AUX CHOUX FLEUR
    “Caviar 1920 “Baerii 10 års” med blomkål 30 g

Les Desserts

  • “ASSIETTE DE FROMAGE”
    150
    5 slags oste med alt hvad hjertet ønsker & mere
  • KOUGELHOPF “FRAMBOISE”
    125
    Vaniljeparfait med skovmærke & lune hindbær
  • “STREUSEL À LA RHUBARBE”
    125
    Rabarberkage & sorbet af fromage blanc med rabarber sirup
  • “CREME BRÛLÉE AUX QUETSCH”
    125
    Karamelliseret creme brulée med bagte blommer & vaniljeis

Frokost Menu

English menu

Menu signature “Alsace”

Til hele bordet


  • CHOIX DE “FLAMM’S”
    Vælg din Flamm

  • -------------------------

  • TRUITE DE RIVIÈRE ”AUX AMANDES”
    Bækforel i vinaigrette med brunet smør & røgede mandler

  • ELLER

  • COQUELET AU RIESLING “FAÇON l ‘ALSACE”
    Hanekylling med svampe & spinat

  • -------------------------

  • “ASSIETTE” DE FROMAGE
    3 slags oste med alt hvad hjertet ønsker & mere

  • ELLER

  • “CREME BRÛLÉE AUX QUETSCH”
    Crème brûlée & blommer i Vieille Prune. Vaniljeis

  • 2 RETTER 305
  • 3 RETTER 385

Aften

Plat du jour - Dagens ret - 325

Les Flamm’s

- 125 -

English menu
  • “CLASSIC”
    Helt klassisk med fromage blanc, bacon & løg
  • “FORESTIERE”
    Vilde skovsvampe, fromage blanc, bacon & løg
  • “LÉGUMES”
    Fromage blanc, vårgrønt & aromatiske urter

Les Entrées

  • “HUÎTRES ATLANTIQUE JOSÉPHINE”
    6 stk. 255 - 1 stk 55
    Mignonette på skalotter & Sylvaner vineddike
  • ESCARGOTS “À L’ANCIENNE” EN COQUILLES
    6 stk. 150
    Snegle i hus med smør, hvidløg & persille
  • “MATELOTE” AU RIESLING D’ALSACE
    155
    Cremet suppe på fisk fra ferskvand, med tør Riesling
  • CUISSES DE GRENOUILLES “MARINIÈRE”
    165
    Sauterede frølår i cremet nage sauce, med brøndkarsesalat
  • TERRINE “MAISON”
    225
    Husets terrine af fed andelever med sky af Pinot Gris d’Alsace
  • “ESCALOPE” DE FOIE DE CANARD POÊLÉ
    235
    Stegt fed andelever. Råsyltede kirsebær & tørret andebryst
  • HOMARD “GEWURZTRAMINER”
    325
    Med syltet hyben rose & mayonnaise med mild sort peber
  • “CAVIAR 1920 BAERII 10 ANS” AUX CHOUX FLEUR
    285
    “Caviar 1920 Baerii 10 år” med blomkål 30 g … god til 2 personer

Les Poissons

  • TRUITE DE RIVIÈRE ”AUX AMANDES”
    355
    Bækforel i vinaigrette med brunet smør & røgede mandler
  • SANDRE POÊLÉ CROUSTILLANT SUR LA PEAU
    375
    Stegt sandart med spinat & vilde svampe. Senneps sauce

Les Viandes

  • CHOUCROUTE “VOSGIENNE”
    325
    Dampet, fermenteret hvidkål med det bedste af grisen
  • “CHEVREUIL D’ÉTÉ”, FILET RÔTI & PFEFFER
    335
    Stegt filet samt ragu med kastanje sennep & karl johan svampe
  • COQUELET AU RIESLING “FAÇON l ‘ALSACE”
    395
    Hanekylling med svampe, spinat & fed lever
  • TOURNEDOS “STRASBOURGEOISE”
    445
    Oksemørbrad med oksehaler & perleløg i Pinot Noir

Les Garnitures

  • SPÄTZLE POELÉE
    45
    Alsaciske nudler, smørstegte
  • BAECKEOFFE DE LÉGUMES
    45
    Kartofler bagt i bouillon med aromatiske urter & løg
  • POMMES PERSILLÉE
    45
    Kogte nye kartofler med smør & persille
  • ÉTUVÉE JARDINIÈRE
    45
    Sæsonens grøntsager i smørsauce
  • SALADE “MÉLANGÉE” VINAIGRETTE
    45
    Blandede grønne salater med vinaigrette

Plateau de fruits de mer & l’eau douce

Til hele bordet


  • “FLAMM” AU TRUITE FUMÉE
    Tarte flambée med fromage blanc & røget ørred

  • ESCARGOTS “À L’ANCIENNE” EN COQUILLES
    Snegle i hus med smør, hvidløg & persille

  • CUISSES DE GRENOUILLES “MARINIÈRE”
    Sauterede frølår i cremet nage sauce, med brøndkarsesalat

  • CRUDITÉES & CONDIMENTS
    Rå grøntsager & condimenter

  • HUÎTRES ATLANTIQUE “JOSÉPHINE”
    Mignonette på skalotter & Sylvaner vineddike

  • LANGOUSTINE “KRAUTSALAT CRÉMEUSE”
    Jomfruhummer på salat af fermenteret kål

  • HOMARD “GEWÜRZTRAMINER”
    Hummer med smagen af Gewürtztraminer

  • “CARPACCIO” DE SANDRE AUX AIL DES OURS
    Tatar af sandart med ørredrogn & ramsløg
  • Til minimum to personer 1650

  • TILKØB 285

  • “CAVIAR 1920 BAERII 10 ANS” AUX CHOUX FLEUR
    “Caviar 1920 “Baerii 10 års” med blomkål 30 g

Les Desserts

  • “ASSIETTE DE FROMAGE”
    150
    5 slags oste med alt hvad hjertet ønsker & mere
  • KOUGELHOPF “FRAMBOISE”
    125
    Vaniljeparfait med skovmærke & lune hindbær
  • “STREUSEL À LA RHUBARBE”
    125
    Rabarberkage & sorbet af fromage blanc med rabarber sirup
  • “CREME BRÛLÉE AUX QUETSCH”
    125
    Karamelliseret creme brulée med bagte blommer & vaniljeis

Aften Menu

English menu

Menu signature “Alsace”

Til hele bordet


  • FLAMM “LÉGUMES”
    Sommergrønt & aromatiske urter

  • ------------------------

  • HOMARD “GEWURZTRAMINER”
    Med syltet hyben rose & mayonnaise med mild sort peber

  • ELLER

  • TERRINE “MAISON”
    Husets terrine af fed andelever med sky af Pinot Gris d’Alsace

  • ------------------------

  • “SANDRE POELÉ”
    Stegt sandart med spinat & vilde svampe. Senneps sauce

  • ELLER

  • “CHEVREUIL D’ÉTÉ”, FILET RÔTI & PFEFFER
    Stegt filet samt ragu med kastanje sennep & karl johan svampe

  • ------------------------

  • ASSIETTE DE FROMAGE
    Oste tallerken. 5 stk modne oste

  • ELLER

  • KOUGELHOPF “FRAMBOISE”
    Vaniljeparfait med skovmærke & lune hindbær

  • 4 retter valgt fra ovenstående 595

Vin & Drikke

Se hele vinkortet

VAND


  • Kulfiltreret vand med og uden brus fra Edens Springs ad libitum
    pris per person 40

APÉRITIF

  • BERGAMOT SPRITZ
    135
    Italicus, Cremant D’alsace, Orange Juice & Green olives.
  • LINGONBERRY MARGARITA
    135
    Olmeca Tequila, Cointreau, Lime Juice, Sugar & Lingonberries
  • NORDIC BREEZE
    135
    Tanqueray Rangpur Gin, Cranberry Juice, Sugar & Hibiscus Tea.
  • PARISIAN SOUR
    135
    Four Roses Bourbon, Martell Cognac, Vanilla Syrup, Lemon Juice & Egg Whites.
  • VIEUX CARRÉ
    135
    Martell Cognac, Rye, Antica formula & Dom Benedictine.

NON-ALCOHOLIC

  • TANQUERAY 0,0 & TONIC
    125
    3 cl.
  • FAR&SØN, SPARKLING HIBISCUS
    105

FADØL

  • KRONENBOURG 1664
    65
  • KRONENBOURG 1664 BLANC
    65
  • CARLSBERG 1883
    75
  • JACOBSEN YAKIMA IPA
    75
  • NORDIC CARLSBERG ALC. FREE
    65
    FL. 50CL

HVIDVINE

På glas

  • 2023 ALSACE, HUGEL, GENTIL
    85
  • 2022 ALSACE, KOCH, RIESLING
    135
  • 2022 ALSACE, GEWÜRZTRAMINER
    115
  • 2023 DOMAINE WACHAU, GRÜNER VELTLINER
    100
  • 2023 SANCERRE, LES CHARMES, DOM. ANDRÉ VATAN
    145
  • 2022 BOURGOGNE, MONTAGNY 1. CRU “LES TERROIRS, SANDRINE DELÉTANG
    165

CRÉMANT & CHAMPAGNE

På glas

  • 2022 CRÉMANT D ́ALSACE, BRUT
    135
  • NV CHEURLIN, CHAMPAGNE
    175

ROSÈ

På glas

  • 2021 ALSACE, R.M. KOCH
    95
  • 2024 CÔTES DE PROVENCE, WHISPERING ANGEL
    125

RØDVINE

På glas

  • 2021 ALSACE, PINOT NOIR RESÉRVE, TRIMBACH
    135
  • 2023 ALSACE ROUGE, DOMAINE MARCEL DEISS, BERGHEIM
    155
  • 2023 CROIX DE VENTS, CABERNET SAUVIGNON, PAY´S DOC
    85
  • 2021 ØSTRIG, ZWEIGELT, PAUL ACHS, BURGENLAND
    115
  • 2017 ØSTRIG, BLAUFRÄNKISCH, JALITS, BURGENLAND
    140
  • 2023 BOURGOGNE “LA CROIX BLANCHE”, BERNARD RION
    170
  • 2023 GIGONDAS “LES JOCASSES”, GRENACHE, CHAPOUTIER
    180

SWEET WINES

På glas

  • 2022 CHÂTEAU DE FESLES, CÔTEAUX DU LAYON
    125
  • 2020 MONBAZILLAC, CHÂTEAU ROUSSEAU
    125
  • 2008 SAUTERNES, CASTELNAU DE SUDUIRAUT
    165
  • 2020 BURGENLAND, MUENZENRIEDER, CUVÉE BEERENAUSLESE
    125
  • 2022 BANYULS, CHAPOUTIER
    110

Teater menu

kun på forudbestilling. Bordet er Deres i 2 timer.

Teater menu

3 retter 395,- per person.

  • Les Entrées

  • “CLASSIC”
    Helt klassisk med fromage blanc, bacon & løg

  • Eller

  • “LÉGUMES”
    Sommergrønt, fromage blanc & aromatiske urter

  • Le Plat

  • SANDRE POÊLÉ CROUSTILLANT SUR LA PEAU
    Stegt sandart med spinat & vilde svampe. Senneps sauce

  • Le Dessert

  • “CREME BRÛLÉE AUX QUETSCH”
    Crème brûlée & med blommer i Vieille Prune. Vaniljeis

  • Mandag-Lørdag fra 17.00-18.00
  • Ny Østergade 9
    1101 København K
  • +45 33145743
  • alsace@alsace.dk
Kontrolrapport
Guest Data Policy

Åbningstider

  • Mandag
    11:30 - 24:00
  • Tirsdag
    11:30 - 24:00
  • Onsdag
    11:30 - 24:00
  • Torsdag
    11:30 - 24:00
  • Fredag
    11:30 - 24:00
  • Lørdag
    11:30 - 24:00
  • Søndag
    Lukket

Sovino Brands Logo
Ambra Bistro Central Café Sommersko Café Victor Camour Esmée Goldfinch Le Grand Rouge Le Petit Rouge Lusso Masseria Mother City PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Kanalen Restaurant Sk 12 Salon The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat