Selskabskort

Frokosttallerken/Lunch Plate: 268,-

1. servering: fiskesuppe

1st course: fish soup

2. servering: blandt andet skaldyr og røget laks

2nd course: smoked salmon and shellfish

3. servering: terrine de foie gras, parmaskinke, charcuterie og ost

3rd course: terrine de foie gras, Parma ham, cold cuts and salad

4. servering: lille dessert

4th course: dessert

Menu 1: 530,-

Salade gourmandise
Friskkogt hummer, jomfruhummer, marineret foie gras anrettes på fine salater krydres med hvid balsameddikedressing (serveres med toast).
Delicate salad dressed with smoked salmon, shellfish, terrine de foie gras with a white wine vinegar dressing. Served with toast.
Consommé double à l’alsacienne
Ekstra kraftig oksekødsuppe, garneres med tynde pandekager fyldt med kalvemousseline og trøfler.
Strong beef broth, served with herbal pancakes filled with truffles and minced veal.
Le filet de boeuf rossini
Oksetournedos, en skive letstegt gåselever og til sidst en skive trøffel på toppen (omkranses med urter), marsalasauce og rösti.
Tenderloin with fried goose liver on top with marsala sauce and rösti. The classic way.
Variation de fromage
Udvalg af italienske og franske oste.
Selection of Italian and French cheeses.
Fondant chocolat orange
Lun chokolade kage med appelsin sorbet og appelsin-salat.
Warm chocolate cake served with sorbet and apple filet.

Vinmenu/wines for menu 1: 480,-

Crémant d’Alsace – Alsace
Som apéritif.
Apéritif.
1 gl.
Riesling – Scherb, Gueberschwihr
Til salade gourmandise.
Accompanies the salade gourmandise.
2 gl.
Beaulieu, Lalande de Pomerol
Til le filet de boeuf á la rossini.
Accompanies the le filet de boeuf á la rossini.
2 gl.
Banyuls – Chapoutier, Rhône
Til dessert.
Accompanies the dessert.
1 gl.
Kaffe eller the
Til sidst.
Coffee or Tea

Menu 2: 425,-

Salade gourmandise
Vores hjemmelavede foie gras anrettes på let bitre salater.
Delicate salad dressed with smoked salmon, shellfish, terrine de foie gras with a white wine vinegar dressing. Served with toast.
Le filet de turbot à l’homardin
Pighvarfilet fyldt med soufflé, anrettet på fennikel og porrer, omkranset med safransauce.
Filet of turbot, served with lobster sauce, seasonal vegetables and potatoes.
La pintade au foie gras
Perlehønebryst fyldt med foie gras, årstidens grønt, maximkartofler og skysauce.
Breast of guinea fowl stuffed with foie gras served with pomme maxim and gravy.
Tarte aux citron
Klassisk citrontærte bagt med marenges dertil vanilleis.
Lemon pie baked with meringue, served with vanilla ice cream.

Vinmenu/wines for menu 2: 506,-

Crémant d’Alsace – Alsace
Som apéritif.
Apéritif.
1 gl.
Gewürztraminer – Grand Cru Vorbourg, Scherb, Alsace
Til salade de foie gras.
Accompanies the salade de foie gras.
1 gl.
Grüner Veltliner
Til le filet de turbot á l’homardin.
Accompanies the le filet de turbot á l’homardin.
2 gl.
Pinot Noir – Østrig
Til le pintade au foie gras.
Accompanies the le pintade au foie gras.
2 gl.
Lemoncello – Italien
Til tarte aux citron.
Accompanies the tarte aux citron.
1 gl.
Kaffe eller the
Til sidst.
Coffee or Tea

Menu 3: 385,-

Bisque d’homard
Hummercremesuppe med porreringe og hummerkød.
Lobster cream soup served with leek and lobster.
Medaillons de veau aux morilles
Kalvetournedos med morkelsauce, slikærter karotter, og andre forårsgrøntsager og pommes anna.
Tournedos of veal with a morel sauce, vegetables and pommes Anna.
Assiette de sorbet
3 kugler sorbet med frugter.
3 scoops of sorbet with seasonal fruits.

Vinmenu/wines for menu 3: 475,-

Crémant d’Alsace – Alsace
Som apéritif.
Apéritif.
1 gl.
Pouilly-Fume – Loire
Til bisque d’homard.
Accompanies the bisque d’homard.
1 gl.
Valtravieso – Crianza, Ribera del Duero
Til kalve.
Accompanies the veal.
1 fl.
Château Fesles
Til sorbet.
Accompanies the sorbet.
1 gl.
Kaffe eller the
Til sidst.
Coffee or Tea

Menupriser kan ikke kombineres med andre rabatter.
Selskabsmenuerne er til minimum 8 gæster, og samme menu til hele bordet.
Promotional or discount codes are not accepted for banqueting menus.
Minimum of 8 guests per banquet menu booking.

Bemærk: Besøg vores blog for opdateringer til vores menuer.
Note: Please visit our blog for updates to our menus.