Om os

I hjertet af København et par slentrende skridt fra Strøget, i et pulserende kvarter og dog hvilende i en idyllisk ro ligger Restaurant l’Alsace. Diskret, dragende og stilfuld – en eksklusiv fransk-østrigsk perle.

To veje fører hér til den sikre forførelse: ned af den lille trappe i Ny Østergade ind til en spændende verden af fascinerende kunst eller gennem det fortryllende brostensbelagte Pistolstræde ind i en smuk glasomringet terrasse med servering hele året. To indgange med hver deres præg som giver Restaurant l’Alsace sin helt unikke personlighed og sin magiske stemning. I årets mildere måneder er det også muligt at tage plads ved et af bordene som er sat frem i den charmerende gårdhave med de smukke okkerfarvede bindingsværkshuse.

L’Alsace bliver drevet af vennerne restaurantchef Josephine Stockhammer og køkkenchef Franck Dietrich. Franck som er en vaskeægte “Elsässer” blev headhuntet i en stor restaurant i London af Josephines far Franz Stockhammer, som grundlagde l’Alsace i 1978. Josephine selv har gennem sin uddannelse og mange års erfaring i europæiske storbyer løftet arven fra sin elskede far med ynde og energi.

Resultatet er en restaurant med karakter, hjertevarme og stil som egner sig ligesåvel til forretningsaftalen, den romantiske forførelse, den rolige stund efter en travl arbejdsdag eller præludiet til en god aften.

Menukortet med sine rødder i Frankrig og Østrig bliver jævnligt inspireret af nye ideer og tiltag. F.eks. er det nu muligt at bortføre den guddommelige foie-gras ud af huset som man eventuelt kan supplere med den mest udsøgte Gewürtztraminer. Eller man kan tage bouillabaissen med i portionsanretninger til den romantiske aften eller som besnærende hors-d’œuvre til den store venne-middag.

Der er næsten ingen grænser for hvad der er muligt når det står til Franck og Josephine, så ring og få en snak eller kom forbi og lad dig forkæle en stund eller to, finde ro og få fornyede kræfter.

Med venlig hilsen

Josephine Stockhammer & Franck Dietrich

About Us

You’ll find Restaurant l’Alsace right in the heart of Copenhagen in idyllic surroundings a few steps away from the main pedestrian street.

Seduction is guaranteed whether you decide to access the restaurant down the small staircase on Ny Østergade into a world of fascinating art or through the enchanting cobblestoned Pistolstræde to a beautiful winter garden terrace. Two entrances with each their specificity giving to l’Alsace its unique personality and magical atmosphere. During the milder months tables are set outside, peacefully surrounded by beautiful half-timbered ochre houses.

Franck, a true Elsässer, was headhunted in a big London restaurant by Josephine’s father and founder of l’Alsace (est. 1978), Franz Stockhammer. Josephine herself, with her education and many years of experience in large European cities, has lifted the heritage of her beloved father with grace and energy. The result of their combined stamina is a distinctive and stylish restaurant full of warmth perfect for business luncheons, a romantic date, a quiet moment after a busy workday or a prelude to a nice evening.

The menu with its French and Austrian gastronomical roots is frequently inspired by new ideas and possibilities. One of these, which has become quite a success, is the deluxe takeaway of the divine homemade foie-gras and exquisite Gewürtztraminer. The famed bouillabaisse can also be “abducted” in small portions for a romantic evening or as an enticing hors-d’oeuvre for a dinner among good friends.

There are almost no limits to what can be done when it’s up to Franck and Josephine, so please feel free to call and have a chat or drop by and let yourself be spoilt for a moment or two while peace washes over you and you regain your strength.

Kind regards,

Josephine Stockhammer & Franck Dietrich