post

Gåsens venner ny dato

Gåsens venner:
2 retter til kr. 225,- incl. 1 glas vin eller velkomst.
Kun ved forhånds reservation.
Onsdag den 27 maj kl. 18.30
Onsdag den 3 juni og den 24 juni kl. 18.30
Onsdag den 1 juli og den 29 juli kl. 18.30

kun på reservation

post

God Påske lukket til den 10 maj 2020

Kære gæster,
Vi er desværre nød til forlænger den midlertidige lukning til den 10 maj 2020. Vi håber på jeres forståelse og husk der er mulighed for at købe gavekort samt lidt vin fra Vores lille producent fra Alsace Scherb.
Kontakt os per mail. alsace@alsace.dk.
Pas på hinanden, vi gør vores.
God påske.
Hilsen Josephine og Franck.

post

Lukket pga. COVID-19

Kære gæster.
Som I nok allerede har hørt idag forlænger vores regering lukning af restauranter til og med den 13 april 2020. Alle spotdeal, gavekort og værdibeviser vil blive indløst så snart vi er tilbage til normale tilstande igen.
Vi håber, på Deres forståelse og vender stærkt tilbage.
Mvh
Josephine og Franck
post

Covid 19

Kære gæster,
indtil videre er situationen, vi har åbent i hvert fald ugen ud, det vil sige til og med lørdag 14 marts.
Vi vil gøre Dem opmærksom på, vi kommer til at have et mindre menu kort og håber på Deres forståelse.
Vi vil gerne understrege, vi naturligvis følger sundhedsstyrelsen og regeringens retningslinjer, såsom plads imellem gæsterne og bord.
Vi ser frem til at byde jer velkommen hos os og vil så hurtig som muligt vende tilbage angående vores vinsmagninger.
De er velkommen til at henvende Dem om De har spørgsmål.
mvh
Josephine og Franck.

post

Bourgogne smagning den 17 april kl 18.30

Fredag den 17 april kl. 18.30 afholder vi vinsmagning med bourgognevine fra Chateau de La Borde (1678). Hervé Kerlann, der er blevet kaldt en innovativ vinbonde, er vokset op i en familie, hvor man altid har dyrket vin.

Der er efter sigende blevet dyrket vin på Chateau de La Borde siden begyndelsen af 1700-tallet og siden 1998 under familien Kerlann’s ledelsen.

Denne aften på Restaurant l’Alsace skal vi i samarbejde med vinimportøren Vinotheket smage fire fremragende vine fra Chateau de La Borde.

Aftenen byder desuden på en spændende 3-retters menu, som Franck har sammensat til dagens anledning.

Pris per person: kr. 700,- inkl. 4 glas vin.

Ekstra glas vin kan købes for kr. 90,-.

Aftenen starter kl. 18.30. Kun på reservation.

 

post

Fisk og Skaldyrs buffet. den 29 februar og 4 april 2020

Lørdag den 29. februar og igen lørdag den 4. april dækker vi atter op til den store fiske- og skaldyrsbuffet.

Ved bordene serverer vi vores velsmagende blåmuslinger samt fiskesuppe med rouille og croutons, og på buffeten finder I en overflod af fisk og skaldyr.

Vælg mellem disse mange lækkerier:

• Røget laks med citron
• Gravad laks med rævesauce
• Røget helleflynder med røræg
• To slags østers
• 1/2 hummer per person
• Krabbeklør
• Kongekrabbe fra Beringshavet
• Jomfruhummer
• Pil-selv-rejer
• Diverse saucer og vinaigrette

Bordreservation kan finde sted fra kl. 12.00. Vi byder på et lille glas til velkomst og buffeten er åben fra 12.30 til 14.30.

Dagens arrangement slutter kl. 16.00.

Pris for Restaurant l’Alsace’s fiske- og skaldyrsbuffet er kr. 550,- per person inkl. velkomstdrink.

Der vil på dagen være mulighed for tilkøb dagens dessert eller et stykke ost for kr. 50,-

Vær opmærksom på, at bordbestilling er nødvendig på tlf. 33 14 57 43