post

Nytårsaften på Restaurant l’Alsace – 31. december kl. 18.00-23.00

Nytårsaften på Restaurant l’Alsace

Kære gæst

Igen i år har vi glæden af at kunne byde indenfor på selve nytårsaften.

Vi holder åben fra kl. 18.00 til 23.00, hvor vi serverer en flot 5-retters nytårsmenu.

Menu

Tre østers naturel serveret med asiatisk vinaigrette

Variation af foie gras
Stegt foie gras med honningbrød, saltede mandler og is samt solbærsauce
Terrine foie gras på rugbrødsflager med figenchutney

Hummer consommé med pocheret æg – serveret med tomatmousse og hummerstykker

Stegt kalvemørbrad anrettet med morkler, snegle, ovnbagt selleripure og arlettes

Dome af rødvinspocheret pære og mørk chokolade dertil Poire William sorbet.

Nytårsmenu 700,- per person.

Dertil kan tilkøbes vinmenu (6 glas) incl. velkomstchampagne samt expresso eller te.

Pris for vinmenu 650,- per person.

Bordbestilling til denne aften er nødvendig og kan ske på tlf. 33 14 57 43.

Vi gør endvidere opmærksom på, at betaling for selve menuen skal ske i forbindelse med bordbestilling, senest den 21. december 2018.

post

Julehygge i gårdhaven – 22. december kl. 12.00-22.00

Julehygge i gårdhaven

Julen nærmer sig og fra slutningen af november og frem til 22. december inviterer vi ‘indenfor’ i gårdhaven, hvor der bliver julehygget med juletræ og varmelamper.

Kom og smag Franck’s julegløgg, der helt sikkert nok skal få jer til at holde varmen. Vi serverer gløgg i gårdhaven på alle åbningsdage fra kl. 12.00-22.00. (Søndage til kl. 16.00)

Et stort glas gløgg med rosiner og mandelsplitter serveres for 75,-

post

Flere hyggelige aftener med Gåsens Venner – første og sidste onsdag i måneden

Flere hyggelige aftener med Gåsens Venner

Som vi tidligere har fortalt, så er ‘Middag med Gåsens Venner’ gået hen og blevet en succes. Det er en af den slags aftener, som mange af os ser frem til, når Josephine og Franck byder indenfor til hygge og socialt samvær, og hvor der bliver dækket op ved et flot langbord.

Men der skal være plads til, at vi kan tale sammen og mulighed for at der kan føres en konversation.

Derfor har vi valgt at skære ned på antallet af pladser på de enkelte aftener, mens vi så til gengæld udvider med flere aftener, hvor vi samles til ‘Middag med Gåsens Venner’.

Sidste middag med Gåsens Venner i kalenderåret 2018 finder sted den 28. november kl. 18.30.

Og fra og med det nye år vil alle med særlige præferencer for ‘social dining’ og samvær iblandt mennesker, som har det til fælles, at de elsker god fransk mad, kunne tilmelde sig både den første og sidste onsdag i hver måned.

Første gang i 2019 bliver onsdag den 30. januar 2019.

Herefter følger disse datoer:

Onsdag den 6. februar og 27. februar.
Onsdag den 6. marts og den 27. marts.

På aftener med Gåsens Venner serveres der en 2-retters menu inklusive 1 glas vin for 200,-

Menuen kommer til at variere fra gang til gang.

Vær opmærksom på, at bordbestilling er nødvendig på tlf. 33 14 57 43

post

En aften med champagnesmagning – 4. december kl. 18.30

En aften med champagnesmagning

Tirsdag den 4. december kl. 18.30 inviterer vi indenfor til en aften i godt selskab, skønne champagner og fire veltilberedte franske retter.

I samarbejde med Grapewise afholder Restaurant l’Alsace en eksklusiv champagneaften.

Menu og tilhørende champagner ser ud som følger:

Aperitif
Pertois-Lebrun Champagne Grand Cru Blanc de Blancs Instant Brut

Caviar med rosti og creme fraiche
Vincent Couche Champagne Elegance Ekstra Brut

Stegt foie gras slider med løgkompot som tilbehør
2007 Pertois-Lebrun Champagne Grand Cru Blanc de Blancs Millesime Brut

Kalvemørbrad med snegle og morkler
1995 Vincent Couche Sensation Brut

Lun hindbærfondant med hindbærsorbet og hvid chokolademousse
Vincent Couche Ratafia Chardonnay de Montgueux

Aftenen består af 5 glas champagne samt en 4-retter menu.

Pris for denne aften er 900,- per person.

Forhåndsreservation til denne aften er nødvendig på tlf. 33 14 57 43

post

Mortens aften på Restaurant l’Alsace – 10. november kl. 18.30

Mortens aften på Restaurant l’Alsace

Lørdag 10. november kl. 18.30 fejrer vi Mortensaften på Restaurant l’Alsace.

Denne aften serverer vi en 3-retters menu.

Pris 350,- per person.

Vinmenu med 3 glas 240,- per person.

Vil du læse om, hvorfor vi fejrer Mortens Aften, så klik ind på vores blog, hvor vi har lagt en historie ud, der fortæller baggrunden for at vi mødes netop denne aften på Restaurant l’Alsace.

Menuen denne aften

3 slags laks – gravad, røget og laksetartar med dild skum

Confit de canard med foie gras, linser, brune og hvide kartofler samt rødkålssalat

Alsace’s æbletrifli

Vær opmærksom på, at bordbestilling er nødvendig på tlf. 33 14 57 43