post

Bourgogne smagning den 17 april kl 18.30

Fredag den 17 april kl. 18.30 afholder vi vinsmagning med bourgognevine fra Chateau de La Borde (1678). Hervé Kerlann, der er blevet kaldt en innovativ vinbonde, er vokset op i en familie, hvor man altid har dyrket vin.

Der er efter sigende blevet dyrket vin på Chateau de La Borde siden begyndelsen af 1700-tallet og siden 1998 under familien Kerlann’s ledelsen.

Denne aften på Restaurant l’Alsace skal vi i samarbejde med vinimportøren Vinotheket smage fire fremragende vine fra Chateau de La Borde.

Aftenen byder desuden på en spændende 3-retters menu, som Franck har sammensat til dagens anledning.

Pris per person: kr. 700,- inkl. 4 glas vin.

Ekstra glas vin kan købes for kr. 90,-.

Aftenen starter kl. 18.30. Kun på reservation.

 

post

Fisk og Skaldyrs buffet. den 29 februar og 4 april 2020

Lørdag den 29. februar og igen lørdag den 4. april dækker vi atter op til den store fiske- og skaldyrsbuffet.

Ved bordene serverer vi vores velsmagende blåmuslinger samt fiskesuppe med rouille og croutons, og på buffeten finder I en overflod af fisk og skaldyr.

Vælg mellem disse mange lækkerier:

• Røget laks med citron
• Gravad laks med rævesauce
• Røget helleflynder med røræg
• To slags østers
• 1/2 hummer per person
• Krabbeklør
• Kongekrabbe fra Beringshavet
• Jomfruhummer
• Pil-selv-rejer
• Diverse saucer og vinaigrette

Bordreservation kan finde sted fra kl. 12.00. Vi byder på et lille glas til velkomst og buffeten er åben fra 12.30 til 14.30.

Dagens arrangement slutter kl. 16.00.

Pris for Restaurant l’Alsace’s fiske- og skaldyrsbuffet er kr. 550,- per person inkl. velkomstdrink.

Der vil på dagen være mulighed for tilkøb dagens dessert eller et stykke ost for kr. 50,-

Vær opmærksom på, at bordbestilling er nødvendig på tlf. 33 14 57 43

post

Romsmagning den 31 januar kl 18.30 (udsolgt)

Fredag den 31. januar 2020 inviterer vi indenfor til en særdeles spændende aften.

Her afholder vi nemlig romsmagning inklusive en 2-retters middag.

Tino Brandt fra Rum Consult kommer og vil gøre os klogere på romens eventyrlige historie. I løbet af aftenen vil Tino blandt andet også fortælle om den store forskel på plantagerom og industriproduceret rom.

Vi skal denne aften smage 5-6 forskellige rom varianter, der kommer fra en række eksotiske franske øer, herunder Fransk Guyana og Martinique.

Arrangementet begynder kl. 18.30.

Prisen per person er kr. 600,- og inkluderer 6 x 2 cl rom samt en
2-retters creole menu.

Bordbestilling er nødvendig på tlf. 33 14 57 43.

post

winemaker’s dinner den 30 november kl 18.30

Lørdag den 30. november kl. 18.30 byder vi både velkommen til jer gæster og til Martin og Andreas fra SAJ Vine.
 
Martin og Andreas vil fortælle historien bag et udvalg af skønne italienske vine, som vi skal smage denne aften.
 
Vinene kommer fra en lille familiedreven italiensk vingård, Villa SuSti, som også tilbyder eksklusiv indkvartering på stedets Bed&Breakfast.
 
Vingården i Piemonte har danske ejere, der siden 2008 har haft som målsætningen at producere Barbera D’Asti af den højeste kvalitet.
 
Derfor kan vi også godt love, at vi skal smage på nogle rigtig spændende vine.
 
Prisen denne aften er kr. 650,-.
 
Der serveres en spændende 3-retters menu samt 5 glas vin.
 
Vær opmærksom på, at bordbestilling er nødvendig på tlf. 33 14 57 43
post

nytårsaften 2019-2020

NYTÅRS MENU  2019-2020

650,-  5 RETTER.

750,-  5 GLAS INCL. 1  ESPRESSO MARTINI.

CHAMPAGNE CHEURLIN.

TORSK-ØSTERS-RØDBEDER-PEBERROD.

LET SALTET TORSK TARTAR MED DANSKE ØSTERS, RÅ MARINEREDE RØDBEDER MED FRISK REVET PEBERROD.

 

ADORADO SOLERA SHERRY.

FOIE GRAS-CHUTNEY-SKY-BRIOCHE.

HUSETS FOIE GRAS SERVERET I PATENT GLAS MED CHUTNEY OG SKY SAMT BRIOCHE.

 

CHARDONNAY FRA ØSTRIG, MAGNUM.

JOMFRUHUMMER-PORRE-CAVIAR.

STEGTE JOMFRUHUMMERHALER I PORREFRAKKE, PORRE FRITES SAMT CONSOMME OG CAVIAR

 

MARSANNAY 2014 MAGNUM.

KALVE-TRØFFEL-SELLERI.

KALVE TOURNEDOS MED TRØFFEL RAVIOLI, TRØFFEL SAUCE SERVERET MED SALT BAGTE SELLERI.

 

GEWURZTRAMINER VORBOURG.

HINDBÆR-HVID CHOKOLADE-SORBET.

HINDBÆR MACARONS MED HVID MOUSSE, HINDBÆR OG HVID CHOKOLADE SORBET.

ESPRESSO MARTINI INCL. I VIN MENU.

 

TAK FOR I AFTEN OG RIGTIG GODT NYTÅR.

 

Med forbehold for ændringer i menu samt vinmenu.

Depositum 650,- per person ( menu pris). Restauranten lukker kl 23.00 den dag.