post

PRESSEMEDDELSELSE

 

Restaurant Alsace indgår partnerskab med Sovino Brands.

 

Restaurant Alsace har eksisteret siden 1978, og vi har i de sidste 14 år ejet og drevet restauranten efter

Franz Stockhammer.

Covid-19 har været en hård tid for vores branche og har gjort, at vi har haft et ønske om, at få en stærk

partner ombord, der kan sikre Restaurant Alsace fremtid. Dette er nu lykkedes og vi kan med stolthed melde

ud, at vi er blevet en del af Sovino Brands – vores nabo gennem mange af årene.

Sovino Brands driver en række restauranter i København og vi er meget taknemlige for, at kunne blive en

del af deres gruppe og kunne trække på deres ressource. Hele teamet på Restaurant Alsace glæder sig

meget til at sparre med ledelsen hos Sovino Brands.

Sammen vil vi bibeholde restaurantens historie og samtidig få muligheden for at give den et frisk pust for

dermed tilpasse os de nye tider vi nu går i møde. Det vil blandt andet betyde en kort nedlukningsperiode,

hvor restauranten bliver udvidet og renoveret.

Vi glæder os meget til vise jer de nye rammer.

Vi holder naturligvis fast i vores gode service, Restaurant Alsace køkkenets grundsten og personalet – og vi

vil fortsat selv være i Restauranten som både værter og medejere.

Med andre ord, vil vi og Restaurant Alsace fortsat være som vores gæster kender det, blot med et nyt og

frisk udtryk, som vi slet ikke vente med at vise frem!

Vi glæder os til at byde såvel vores stamgæster som nye ansigter velkommen.

Josephine Stockhammer og Franck Dietrich