post

Kære Gæst
Som det er de fleste af os bekendt, så har vores statsminister mandag meldt ud, at Danmark nu lukker delvist ned frem til og med den 6 maj  2021.

Nedlukningen sker som følge af den seneste tids konstant stigende smittetal.

Restaurationsbranchen bliver også berørt af nedlukningen, der kommer til at gælde fra onsdag den 9. december.

Det betyder, at vi her på Restaurant l’Alsace er nødt til at aflyse alle bookinger resten af året og foreløbig frem til starten af det nye år.

Det gælder også vores traditionsrige nytårsaften, og vi beklager naturligvis de gener det måtte medføre overfor alle jer, som allerede havde booket bord hos os på årets sidste dag.

I vores seneste nyhedsbrev tilbød vi også, at vi kunne lave nytårsmenuen til jer ud af huset, det er vi desværre nød til at annullere. Alle som har bestilt vil selvfølgelig få deres penge refunderet snarest muligt.

Den sidste aften vi holder åben i år, er tirsdag den 8. december.

Vi skrev også ud til jer tilbage i begyndelsen af maj måned. Dengang med et lille livstegn.

Vi skrev bl.a., at verden omkring os var blevet forandret, og måske var vi på daværende tidspunkt slet ikke helt klar over, hvor sandt det i virkeligheden var.

Det har ikke været noget sjovt år. Hverken for os, for jer som gæster eller for så mange andre brancher end kun lige restaurationsbranchen, som bestemt ikke har været ene om at opleve svære tider.

Nu lukker vi ned for i år og vil bruge tiden på at forberede os på et nyt og spændende år 2021. Vi kan med sikkerhed love jer, at vi vender tilbage med fornyet energi og flere spændende nye tiltag.

Og så håber vi som de fleste andre på, at en kommende vaccine igen kan få vores liv, hver især, til at minde om noget, som vi kendte til, førend Covid-19 skabte så radikale forandringer i vores hverdag.

Husk at I kan følge os på Facebook og på vores hjemmeside, hvor vi løbende vil holde jer orienteret om situationen.

Vi ser frem til igen at kunne byde jer velkommen indenfor på Restaurant l’Alsace.

På glædeligt gensyn – Josephine og Franck