post

I år tilbyder vi nytårsaften en lækker take away nytårsmenu. Maden er tilberedt og pakket, så de enkelte retter blot skal varmes, inden servering.

Vi har også været en tur i vinkælderen og udvalgt en række spændende vine, som kan tilkøbes de enkelte retter.

3-retters nytårsmenuen består af følgende:

Klassisk hummerbisque med porre og hummerstykker
Tilkøb: Chablis Gautheron 300,- per flaske

Kalvemørbrad med morkelsauce, pommes Anna og garniture
Tilkøb: Pinot noir Wachau 300,- per flaske

Alsace’s pære belle heléne

  •     2 slags mousse, pære og chokolade
  •     Chokoladekaffe og saltsauce
  •     Pæresorbet

Tilkøb: Gewürztraminer Grand Cru Vorbourg 250,- per flaske

Pris: 3 rettersmenu kr. 375,- per person (min. 2 personer).

Kan hentes den 31. december indtil kl. 16.00.

Mulighed for ekstra bestilling:

Huset’s Foie gras-terrine, 100 gr. – 200 kr.

Atlanterhavsøsters (uåbnet) med vinaigrette – 20 kr. per stk.

Røget laks i skiver 100 gr. – 100 kr.

Alle bestillinger skal være modtaget senest den 28. december.

Bordbestilling kan ske på tlf. 33 14 57 43.