post

Kom med til amerikansk vinsmagningsaften

Vær med til at ’skrive historie’, når vi lørdag den 3. oktober kl. 18.30, prøver noget helt nyt – nemlig en vinsmagningsaften med vine fra USA.

Hvem ved hvornår det sker igen, og om det overhovedet sker igen – så grib chancen og lad os få en uforglemmelig oplevelse sammen på Restaurant l’Alsace.

Vi skal denne aften bl.a. smage vine fra Santa Barbara Winery, som er den ældste vinproducent i det som hedder Santa Barbara County i Californien.

Vinproducenterne fra USA har ikke samme historie, som vi kender det fra Europa, men Santa Barbara County blev dog alligevel grundlagt tilbage i 1962 og har altså produceret vine i snart 60 år.

Santa Barbara Winery producerer nogle topvine – Santa Barbara Chardonnay og Santa Barbara Pinot Noir – med inspiration fra Europa.

Huset har også både Syrah, Sauvignon Blanc og Riesling på repertoiret, og vi skal denne aften smage på flere spændende topvine.

Vi skal også stifte bekendtskab med vine fra Rabble Wine Company. Historiefortællingen om Rabble Wine Company, og Rob Murray, som grundlagde vinhuset, er en fascinerende fortælling om en mand med en voldsom dedikation og passion. Rob Murray har banet vejen og vist, at det sydlige Californien sagtens kan være med og producere kvalitetsvine, der er fuld ud på højde med dem, som vi kender fra de nordlige vindistrikter, som eksempelvis Napa Valley.

På aftenen serveres der en 3-retters menu og 5 tilhørende glas vin.

Menuen består af:

Carpaccio af kammuslinger med østersskum

Kalvemørbrad surf and turf

Foie gras crème brulé

Aftenens arrangement koster kr. 750,- per person

Vi sætter os til bords kl. 18.30.