post

Kære Gæster

Vi tænker ofte på jer og håber også at I indimellem sender os en lille, venlig tanke.

Vi har som resten af restaurationsbranchen været lukket ned siden midten af marts, men med denne lille hilsen vil vi blot minde jer alle sammen om, at vi stadig eksisterer.

Lige så snart muligheden er der, så åbner vi igen op i vores restaurant i Ny Østergade og Pistolstræde.

På det tidpunkt – forhåbentlig inden så længe – vil vi naturligvis følge myndighedernes retningslinjer, så det bliver sikkert for vores gæster at bestille bord på Restaurant l’Alsace.

Verden omkring os er forandret, men når vi genåbner, så vil alt være let genkendeligt og ’næsten’ som det plejer på Restaurant l’Alsace. Vi kan garantere jer, at personalet er det samme både i restaurant og i køkken, og menuen har vi heller ikke ændret.

Det vil som altid være muligt at bestille hvide asparges med røget laks og citron eller måske en tallerken danske østers efterfulgt af vores Sole et Homard og som afslutning en lækker Crème brûlée.

I kan følge os på Facebook og på vores hjemmeside, og lige så snart vi genåbner, vil vi informere jer nærmere omkring sommerens arrangementer.

Sikkert er det, at Gåsen Venner igen inviterer indenfor, ligesom der i løbet af sommeren vil blive afholdt flere spændende vinsmagninger.

Husk også, at det er muligt at købe et gavekort til vores dejlige restaurant. Gavekortet bestilles på alsace@alsace.dk og vi sender det efterfølgende til jer via mail.

Tak for støtten og på forhåbentligt snarligt gensyn på Restaurant l’Alsace til lidt godt at spise og måske et glas vin i den hyggelige gårdhave.

På glædeligt gensyn Josephine og Franck