post

Lørdag den 29. februar og igen lørdag den 4. april dækker vi atter op til den store fiske- og skaldyrsbuffet.

Ved bordene serverer vi vores velsmagende blåmuslinger samt fiskesuppe med rouille og croutons, og på buffeten finder I en overflod af fisk og skaldyr.

Vælg mellem disse mange lækkerier:

• Røget laks med citron
• Gravad laks med rævesauce
• Røget helleflynder med røræg
• To slags østers
• 1/2 hummer per person
• Krabbeklør
• Kongekrabbe fra Beringshavet
• Jomfruhummer
• Pil-selv-rejer
• Diverse saucer og vinaigrette

Bordreservation kan finde sted fra kl. 12.00. Vi byder på et lille glas til velkomst og buffeten er åben fra 12.30 til 14.30.

Dagens arrangement slutter kl. 16.00.

Pris for Restaurant l’Alsace’s fiske- og skaldyrsbuffet er kr. 550,- per person inkl. velkomstdrink.

Der vil på dagen være mulighed for tilkøb dagens dessert eller et stykke ost for kr. 50,-

Vær opmærksom på, at bordbestilling er nødvendig på tlf. 33 14 57 43