post

NYTÅRS MENU  2019-2020

650,-  5 RETTER.

750,-  5 GLAS INCL. 1  ESPRESSO MARTINI.

CHAMPAGNE CHEURLIN.

TORSK-ØSTERS-RØDBEDER-PEBERROD.

LET SALTET TORSK TARTAR MED DANSKE ØSTERS, RÅ MARINEREDE RØDBEDER MED FRISK REVET PEBERROD.

 

ADORADO SOLERA SHERRY.

FOIE GRAS-CHUTNEY-SKY-BRIOCHE.

HUSETS FOIE GRAS SERVERET I PATENT GLAS MED CHUTNEY OG SKY SAMT BRIOCHE.

 

CHARDONNAY FRA ØSTRIG, MAGNUM.

JOMFRUHUMMER-PORRE-CAVIAR.

STEGTE JOMFRUHUMMERHALER I PORREFRAKKE, PORRE FRITES SAMT CONSOMME OG CAVIAR

 

MARSANNAY 2014 MAGNUM.

KALVE-TRØFFEL-SELLERI.

KALVE TOURNEDOS MED TRØFFEL RAVIOLI, TRØFFEL SAUCE SERVERET MED SALT BAGTE SELLERI.

 

GEWURZTRAMINER VORBOURG.

HINDBÆR-HVID CHOKOLADE-SORBET.

HINDBÆR MACARONS MED HVID MOUSSE, HINDBÆR OG HVID CHOKOLADE SORBET.

ESPRESSO MARTINI INCL. I VIN MENU.

 

TAK FOR I AFTEN OG RIGTIG GODT NYTÅR.

 

Med forbehold for ændringer i menu samt vinmenu.

Depositum 650,- per person ( menu pris). Restauranten lukker kl 23.00 den dag.