NYTÅRS MENU 2019-2020
650,- 5 RETTER.
750,- 5 GLAS INCL. 1 ESPRESSO MARTINI.
CHAMPAGNE CHEURLIN.
TORSK-ØSTERS-RØDBEDER-PEBERROD.
LET SALTET TORSK TARTAR MED DANSKE ØSTERS, RÅ MARINEREDE RØDBEDER MED FRISK REVET PEBERROD.
ADORADO SOLERA SHERRY.
FOIE GRAS-CHUTNEY-SKY-BRIOCHE.
HUSETS FOIE GRAS SERVERET I PATENT GLAS MED CHUTNEY OG SKY SAMT BRIOCHE.
CHARDONNAY FRA ØSTRIG, MAGNUM.
JOMFRUHUMMER-PORRE-CAVIAR.
STEGTE JOMFRUHUMMERHALER I PORREFRAKKE, PORRE FRITES SAMT CONSOMME OG CAVIAR
MARSANNAY 2014 MAGNUM.
KALVE-TRØFFEL-SELLERI.
KALVE TOURNEDOS MED TRØFFEL RAVIOLI, TRØFFEL SAUCE SERVERET MED SALT BAGTE SELLERI.
GEWURZTRAMINER VORBOURG.
HINDBÆR-HVID CHOKOLADE-SORBET.
HINDBÆR MACARONS MED HVID MOUSSE, HINDBÆR OG HVID CHOKOLADE SORBET.
ESPRESSO MARTINI INCL. I VIN MENU.
TAK FOR I AFTEN OG RIGTIG GODT NYTÅR.
Med forbehold for ændringer i menu samt vinmenu.
Depositum 650,- per person ( menu pris). Restauranten lukker kl 23.00 den dag.