Selskabsmenu

Bemærk: Besøg vores blog for opdateringer til vores menuer.

Frokosttallerken — 268 kr.
1. servering — fiskesuppe.
2. servering — blandt andet skaldyr og røget laks.
3. servering — terrine de foie gras, parmaskinke, charcuterie og ost.
4. servering — lille dessert.
Teatermenu
2 retter for 268 kr. eller 3 retter for 328 kr.
Ovenstående teatermenu er kun mulig ved forhåndsreservation — imellem klokken 15.30-19.30.
Salade gourmandise
Fine salater pyntes med skaldyr og vores terrine de foie gras.
Tournedos rossini
Oksemørbrad med Gemüse og rødvinssauce.
Crème brûlée
En klassiker.
Menu 1 — 448 kr.
Salade gourmandise
Friskkogt hummer, jomfruhummer, marineret foie gras anrettes på fine salater krydres med hvid balsameddikedressing (serveres med toast).
Consommé double à l’alsacienne
Ekstra kraftig oksekødsuppe, garneres med tynde pandekager fyldt med kalvemousseline og trøfler.
Le filet de boeuf rossini
Oksetournedos, en skive letstegt gåselever og til sidst en skive trøffel på toppen (omkranses med urter), marsalasauce og rösti.
Variation de fromage
Udvalg af italienske og franske oste.
Mousse au chocolat
Tre slags chokolademousse med appelsin, karamelsauce og frisk frugt.
Vinmenu for menu 1 — 436 kr.
Crémant d’Alsace - Alsace1 gl.
Som apéritif.
Riesling - Scherb, Gueberschwihr2 gl.
Til salade gourmandise.
Valtravieso - Crianza, Ribera del Duero2 gl.
Til le filet de boeuf á la rossini.
Banyuls - Chapoutier, Rhône1 gl.
Til mousse au chocolat.
Kaffe eller the
Til sidst.
Menu 2 — 415 kr.
Salade gourmandise
Vores hjemmelavede foie gras anrettes på let bitre salater.
Le filet de turbot à l’homardin
Pighvarfilet fyldt med soufflé, anrettet på fennikel og porrer, omkranset med safransauce.
La pintade au foie gras
Perlehønebryst fyldt med foie gras, årstidens grønt, maximkartofler og skysauce.
Tarte aux citron
Klassisk citrontærte bagt med marenges dertil vanilleis.
Vinmenu for menu 2 — 506 kr.
Crémant d’Alsace - Alsace1 gl.
Som apéritif.
Gewürztraminer - Grand Cru Vorbourg, Scherb, Alsace1 gl.
Til salade de foie gras.
Grüner Veltliner2 gl.
Til le filet de turbot á l’homardin.
Pinot Noir - Østrig2 gl.
Til le pintade au foie gras.
Lemoncello - Italien1 gl.
Til tarte aux citron.
Kaffe eller the
Til sidst.
Menu 3 — 385 kr.
Bisque d’homard
Hummercremesuppe med porreringe og hummerkød.
Le filet de boeuf Wellington
Oksemørbrad á la Wellington, indbagt med duxelles. Serveres små grøntsager og sauce bordelaise.
eller
Medaillons de veau aux morilles
Kalvetournedos med morkelsauce, slikærter karotter, og andre forårsgrøntsager og pommes anna.
Topfenpalatschinken
Soufflerede pandekager med vanillesauce.
Vinmenu for menu 3 — 475 kr.
Crémant d’Alsace - Alsace1 gl.
Som apéritif.
Pouilly-Fume - Loire1 gl.
Til bisque d’homard.
Valtravieso - Crianza, Ribera del Duero1/2 fl.
Til le filet de boeuf Wellington.
Beerenauslese1 gl.
Til topfenpalatschinken.
Kaffe eller the
Til sidst.

Restaurant l'Alsace table setting, image, svg file

Scroll down arrow link, image, svg file