À la carte frokost

Bemærk: Besøg vores blog for opdateringer til vores menuer.

Forretter
Terrine de foie gras172 kr., 118 kr. (halv portion)
Med marsalasky og toast.
Salade de foie gras198 kr.
På salathjerter og andre fine salater anrettes tynde skiver terrine de foie gras, sherryeddikedressing og toast.
Salade au jambon de parme et fromage de chèvre122 kr.
Salat med tynde skiver af parmaskinke og grillet gedeost. Krydres med rødvinseddike.
Carpaccio120 kr.
Tynde skiver bresaula (lufttørred okseinderlår) marineres med limesaft og urter, serveres på rucula, med artiskok, krydrede tomater og parmesanflager.
Champignons foréstier à la créme (i saison)185 kr.
Skovsvampe svitses med skalotteløg og hvidløg. Tilsættes rødvinssauce og reduceres med fløde. Dertil toast og grøn salat.
Les huîtres195 kr. (6 stk.)
Atlanterhavs østers serveres naturel med citron og toast.
Les huîtres Danoise205 kr. (6 stk.)
Danske limfjordsøsters serveres naturel med citron og toast.
Hareng à l’Alsacienne98 kr.
Nordisk sild fra Glyngøre anrettes med kartofler, mayonnaise, æg og løg. Rugbrød á part.
Salade gourmandise225 kr.
Hummer, jomfruhummer og terrine foie gras anrettes på sprøde salater. Pyntes med urter og dryppes med hvidvineddike dressing. Dertil citron og toast.
Supper
Consommé double à l’alsacienne98 kr.
Ekstra kraftig oksekødsuppe, garneres med tynde pandekager fyldt med kalvemousseline og trøfler.
Soupe de poisson provençale98 kr.
Kraftig mediterranien fiskesuppe, serveres med sauce rouille og croutons.
Soupe de potiron et turbot (i saison)120 kr.
Græskarcremesuppe med ristet pighvarfilet, dryppes med trøffelolie og græskarkerneolie.
Hovedretter
Moule mariniére145 kr.
Danske blåmuslinger skures og skrubbes, så ristes de kort med urter, lidt lauerbær og hvidløg. Et glas hvidvin hældes ved, friskhakket persille og så dampes de, fonden monteres med fløde.
Bouillabaisse à la niçoise198 kr.
Til suppen bruger vi næsten udelukkende pighvar og søtunge, samt hummer og jomfruhummer ‘ben’ (fisken i suppen er udskåret og benfri). Garneres med jomfruhummer og blåmuslinger. Dertil serveres sauce rouille og brødcroutons.
Entrecôte double199 kr.
En flot skive oksefilet grilles saignant, serveres med persillesmør, pomme sautée og mixed salat.
Choucroute alsacienne198 kr., 164 kr. (lille anretning)
Den syrnede kål koges med hvidvin og div. udskæringer af grisen samt to slags pølser. Denne herreret/selvfølgelig også for damer serveres med saltkartofler og stærk sennep.
Sole à la meuniere245 kr.
Flot nyfanget søtunge væltes i mel, steges i brusende smør og serveres med citron, smør og persille kartofler. Meget enkelt, men bedre kan en søtunge ikke tilberedes.
Frokosttallerken268 kr.
Fiskesuppe. Røget laks, sild og skaldyr. Derefter parmaskinke, terrine foie gras, bresaula etc. - ost og til sidst lidt sødt (disse små anretninger serveres over fire gange).
Desserter
Tarte du jour82 kr.
Serverer vi med vanilleis.
Mousse au chocolat92 kr.
Chokolade mousse med sæsonens frugt og frugtpurée.
Assiette de sorbet98 kr.
Tre slags sorbet, serveres med friske frugter og frugtpurée.
Crème brûlée95 kr.
Denne klassiker serverer vi med vanilleis.
Kaffe
(Max Havelaar økologisk dyrket kaffe og Nespresso)
Café melior35 kr.
Stempelkaffe.
Espresso25 kr.
evt. macchiato.
Dobbelt espresso38 kr.
Eller americano.
Café au lait36 kr.
Eller cappucino.
Café latte41 kr.
Den klassiske.
Wiener eiscafé82 kr.
Vanilleis severes i et glas med dobbelt espresso og flødskum på toppen.
Irish coffee78 kr.
3 cl. whisky.
French coffee78 kr.
3 cl. Grand Marnier.
Café Grappa80 kr.
Espresso og 2 cl. Grappa.
Café Marc d’Alsace80 kr.
Espresso og 2 cl. Marc d’Alsace.
Kage
Petit four28 kr.
Summerbird chokolade.

À la carte aften

Forretter
Terrine de foie gras172 kr., 118 kr. (halv portion)
Med marsalasky og toast.
Salade de foie gras198 kr.
På salathjerter og andre fine salater anrettes tynde skiver terrine de foie gras, sherryeddikedressing og toast.
Salade au jambon de parme et fromage de chèvre122 kr.
Salat med skiver af håndskåret parmaskinke og grillet gedeost. Krydres med rødvinseddike.
Salade mélangée98 kr.
Fine blandede salater med olie - eddike dressing.
Soupe de poisson provençale98 kr.
Kraftig mediterranien fiskesuppe, serveres med sauce rouille og croutons.
Huîtres marenne oléron195 kr. (6 stk.)
Franske østers fra atlantik med citron og toast.
Champignons foréstier à la créme (i saison)185 kr.
Skovsvampe svitses med skalotteløg og hvidløg. Tilsættes rødvinssauce og reduceres med fløde. Dertil toast og grøn salat.
Foie gras poelé198 kr.
Stegt foie gras med sauterede æbler, dertil let bitre salater der dryppes med glace.
Supper
Consommé double à l’alsacienne98 kr.
Ekstra kraftig oksekødsuppe, garneres med tynde pandekager fyldt med kalvemousseline og trøfler.
Soupe de potiron et turbot120 kr.
Græskarcrémesuppe med ristet pighvarfilet, dryppes med trøffeolie og græskarkerneolie.
Hovedretter
Bouillabaisse à la niçoise198 kr.
Til suppen bruger vi næsten udelukkende pighvar og søtunge, samt hummer og jomfruhummer ‘ben’ (fisken i suppen er udskåret og benfri). Garneres med jomfruhummer og blåmuslinger. Dertil serveres sauce rouille og brødcroutons.
Sole à la meuniére245 kr.
Flot nyfanget søtunge væltes i mel, steges i brusende smør og serveres med citron, smør og persillekartofler. Meget enkelt, men bedre kan en søtunge ikke tilberedes.
Entrecôte double205 kr.
En flot skive oksefilet grilles saignant, serveres med persillesmør, pomme sautée og mixed salat.
Choucroute alsacienne195 kr., 164 kr. (lille anretning)
Den syrnede kål koges med hvidvin og div. udskæringer af grisen samt to slags pølser. Denne herreret/selvfølgelig også for damer serveres med saltkartofler og stærk sennep.
Tournedos rossini298 kr.
En flot skive oksemørbrad steges saignant serveres med stegt foie gras på toppen rødvinssauce sauce, sæsonens grønt og rösti.
Moules mariniére95 kr., 145 kr.
Blåmuslinger dampes med hvidvin, lauerbær og timian. Suppen tilsættes lidt fløde og serveres som forret eller hovedret.
Mignon de veau aux poivres et légumes265 kr.
Kalvefilet stegt med diverse pebre, serveres med skovsvampe, Gemüse og persillekartofler.
Carrelet au seigle185 kr.
Rødspætte stegt i rugmel, dertil citron og brunet smør. Serveres med persillekartofler.
Ragout de faisan forestier (i saison)185 kr.
Minute stegt fasanhøne dryppes med fond samt fløde og anrettes med skovsvampe og persillekartofler.
Oste og desserter
L’assiette de fromage108 kr.
Ostetallerken med alt hvad hjertet ønsker og mere.
Et stykke ost68 kr.
Efter deres valg.
Crème brûlée95 kr.
Denne klassiker serverer vi med vanilleis.
Millefeuille au chocolat blanc115 kr.
Hvid chokolade mousse i lag med sprøde flager, omkranses med frisk frugt.
Sorbet garnie98 kr.
Tre slags sorbet, serveres med friske frugter og frugtpurée.
Drinks og kaffe
(Max Havelaar økologisk dyrket kaffe og Nespresso)
Limoncello45 kr.
Et glas frossen citron.
Café Grappa80 kr.
Espresso og 2 cl. Grappa.
Café Marc d’Alsace80 kr.
Espresso og 2 cl. Marc d’Alsace.

Restaurant l'Alsace table setting, image, svg file

Scroll down arrow link, image, svg file